Fennoan aito pilvipalvelu on digitaalinen ja automatisoitu kirjanpito-ohjelma

Fennoa on saumaton kokonaisuus, jonka avulla pääset eroon taloushallinnon ohjelmien tilkkutäkistä ja voit keskittää taloustietosi yhteen ohjelmaan. Pitkälle automatisoidut toiminnot tekevät kirjanpidosta sellaista kuin sen olisi aina pitänytkin olla: digitaalista, nopeaa ja toimintavarmaa - miksei jopa hauskaa!

Fennoa tehostaa ajankäyttöä ja parantaa kommuni­kaatiota

Fennoa palvelee useita käyttäjiä, aina tilitoimistoista pk-yrityksiin. Tiedonkulku helpottuu, kun eri käyttäjät pääsevät tarvitsemiinsa tietoihin omilta päätelaitteiltaan missä ja milloin vain. Yhteiset näkymät tuovat suuren helpotuksen ja yhteydenpito eri henkilöiden välillä on Fennoalla helppoa. Fennoassa kaikki taloushallinnon toiminnot ovat samassa paketissa:

Fennoa - kirjanpito ja raportointiKirjanpito ja raportointi

Ajantasainen kirjanpito, josta näet yrityksesi taloudellisen tilanteen muokattavilta raporteilta. Erinomaiset porautumismahdollisuudet aina laskun kuvalle saakka. Monipuoliset liittymät ja esim. Excel-siirrot onnistuvat.

 

Fennoa - automatisoitu kirjanpitoLaskutus, myyntireskontra, muistutukset, perintä


Luo laskut ja lähetä nappia painamalla. Automaatiot laskutuksissa, muistutuksissa ja perinnässä.

Fennoa - sähköinen laskutusSähköiset ostolaskut

Ostolaskut tulevat automaattisesti verkkolaskuina tai skannauspalvelun kautta kierrätettäviksi. Voit automatisoida maksamisen. 

Fennoa - suora pankkiyhteysPankkiyhteydet

Kaikki yrityksen pankkiliikenne hoituu turvallisesti ja nopeasti Fennoalla. Tiliotteiden automaattitiliöinti tuo nopeutta kirjanpitotehtäviin.

Fennoa - sähköinen arkistointiSähköinen, turvallinen ja yhteiskäyttöinen asiakirja-arkisto

Yrityksesi taloushallintoon liittyvät asiakirjat, kuten pöytäkirjat, sopimukset ja tilinpäätökset, ovat turvassa ja haluamiesi käyttäjien saatavilla. 

Katso videoita Fennoasta

Digitaalisuus ja automaatiot Fennoassa

Fennoa on aidosti digitaalinen taloushallinnon ohjelma, jossa monet toiminnot ovat kokonaan tai osin automatisoituja. Fennoa hyödyntää robotiikkaa.
 

Robotiikan avulla säästät satoja työtunteja joka kuukausi. Ohjelma vastaanottaa ja maksaa hyväksyttyjä laskuja, tiliöi tiliotteen eri tapahtumia, lähettää laskuja ja jopa perii saatavia puolestasi. 

Toiminnot ovat ohjelmassa valmiina, eikä niitä tarvitse siihen erikseen ohjelmoida tai kenenkään sitoa omaa aikaansa niiden toimimiseen

 

Fennoan hyödyt tiivistetysti

  • Et joudu tekemään päätöksiä ilman taloushallinnon faktatietoa.
  • Säästät työaikaa ihan oikeasti.
  • Tiedot ovat reaaliaikaiset ja helposti esitetyssä muodossa, esim. graafeissa.
  • Muistinvaraisuus ja virheiden määrä vähenee
  • Fennoa hoitaa rutiinityöt puolestasi

Keskustele kanssamme lisää Fennoasta!

Jätä yhteydenottopyyntö