Fennoa on aidosti digitaalinen kirjanpito-ohjelma

Onko taloushallinnon rutiineissasi järkeä? Fennoa automatisoi turhan toimet.

Varaa livedemo

Fennoa

Fennoan kirjanpito-ohjelmassa monet taloushallinnon toimet on automatisoitu kokonaan tai ainakin osittain. Toiminnot ovat ohjelmassa valmiina, eikä niitä tarvitse siihen erikseen ohjelmoida tai kenenkään sitoa omaa aikaansa niiden toimimiseen. Muistinvaraisuus ja virheiden määrä vähenee. Säästät työaikaa ihan oikeasti.

Kirjanpito-ohjelmassa kaikki taloushallinnon toiminnot ovat samassa paketissa: Fennoalla hoidat kirjanpidon, raportoinnin, myynti- ja ostoreskontran sekä matkalaskut. Ohjelma sisältää myös pankkiyhteydet ja arkistoinnin.

 

Ota yhteyttä

 

"Fennoa on 12. kirjanpito-ohjelma, jota olen käyttänyt ja kokemukseni mukaan niistä kaikista helpoin. Nykyaikaisen kirjanpito-ohjelman digitaaliset ja automatisoidut ominaisuudet tehostavat taloushallinnon rutiineja - - liikkuvan työni takia Fennoa on näppärä myös responsiivisuutensa vuoksi. Voin hoitaa välttämättömät asiat tienpäällä vaikka puhelimella."

Petri Javanainen | talousjohtaja | Lähetysyhdistys Kylväjä

 

"Fennoa on nykyaikainen taloushallinto-ohjelma, joka automatisoi rutiinit sekä vähentää virheiden mahdollisuutta ja manuaalisen työn määrää. Rauhalan kanssa taloushallinto-ohjelman uusiminen sujui mallikkaasti. Asiakaspalvelu on ystävällistä ja tukipalvelu toimii nopeasti."

Anna Kuusisto | talouspäällikkö | Energent Oy

 

 

Fennoan ominaisuudet tiivistetysti

Fennoa on aidosti digitaalinen pilvipalvelu, jolloin versiopäivitykset, tekninen hallinta ja tietoturva hoituvat automaattisesti. Päätelaiteriippumattomuus ja etätyöskentelymahdollisuudet helpottavat arkeasi.

Kirjanpito-ohjelma automatisoi monet rutiinit. Tiliöinnit, porautuvat ALV-kirjaukset, viranomaisilmoitukset ja tase-erittelyt eivät ikinä ole sujuneet näin nopeasti! Ohjelma sisältää monipuoliset liittymät muihin järjestelmiin, esimerkiksi palkanlaskennan järjestelmiin. Myös Excel-siirrot onnistuvat vaivattomasti.

Sisäänrakennetun pankkiohjelman kautta digitalisoidaan prosesseja, esimerkiksi sähköisten tiliotteiden automaattisesti tiliöityvät tapahtumat muodostuvat suoraan kirjanpidon tapahtumiksi.

Yhteiset näkymät tekevät ohjelman yhteiskäytöstä helppoa esimerkiksi yrityksesi ja tilitoimiston välillä tai talousvastaavan ja esimiehen välillä. Monipuoliset raportointiominaisuudet ja graafiset näkymät tekevät tunnuslukujen seurannasta mielekästä. Kirjanpitosi näkyy aina reaaliajassa!

Myynti- ja ostoreskontrasta tiedot siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon ja raporteille. Myyntilaskutuksessa asiakaskohtaiset hinnat, toistuvaislaskutus, muistutukset, perintä ja erilaiset laskun lähetystavat ovat käytettävissäsi. Ostolaskuissa kierrätys valitulla kiertotavalla on kaikille helppoa. Voit halutessasi automatisoida laskujen maksamisen.

 

 

Sovellusasiantuntijamme Elise näyttää alla olevilla videoilla muutaman näppärän ominaisuuden Fennoasta:

 

 

 

"Fennoan avulla taloushallinnon tilanteen seuraaminen on nykyaikaista
ja selkeää. Ohjelmasta pääsee itse katsomaan tarvitut tiedot nopeasti,
ilman, että niitä tarvitsee kysellä taloushallinnosta. Talous- ja palkkahallinnon prosessien nykyaikaistaminen säästää selkeästi aikaa. Parasta yhteistyössä Rauhalan kanssa on ollut luottamus."

Tero Luoma
toimitusjohtaja
BSTR Luova Konttori Oy

 

"Valitsimme kirjanpito-ohjelmaksemme Fennoan ja palkanlaskentaan Visma Payrollin. Kahden eri järjestelmän käyttäminen taloushallinnon hoitamiseen on yhtä helppoa kuin se, että toiminnot olisivat saman järjestelmän sisällä. Rauhalan taloushallinto-ohjelmien asiantuntemus on loistavalla tasolla. Asiakas- ja tukipalvelu on erinomaista"

Eija Leppäkynnäs
talouspäällikkö
Keliakialiitto Ry


"
Rauhalan toimittama taloushallinto-ohjelma, Fennoa, sopii järjestöille erinomaisesti. Fennoa on nykyaikainen ja selkeä taloushallinto-ohjelma, johon käyttäjämme ovat erittäin tyytyväisiä. Fennoan monipuoliset raportointi­mahdollisuudet nopeuttavat ja helpottavat työtä. Rauhalan asiakaspalvelu on toiminut alusta asti hyvin ja saamamme palvelu on ollut henkilökohtaista, ihmiseltä ihmiselle.”

Tiina Hietikko
talouspäällikkö
Suomen Meripelastusseura

 

 

 

Myös blogistamme löydät lisätietoa kirjanpito-ohjelmista: