Rauhalan blogi
19.10.2020 11:11

5 syytä valita helppo työajanseuranta

 

1. Nopea ja yksinkertainen käyttöönotto 

2005 vuoden paikkeilla oli aika, jolloin ohjelmiston käyttöönotosta maksettiin 100 000 euroa. 2010 jälkeenkin käyttöönotoista maksettiin helposti 10 000 euroa, mutta nykypäivänä pääsee parhaimmillaan alle tuhannen euron käyttöönoton kustannuksilla. Miksi siis ohjelmiston käyttöönoton hinta on laskenut? Syy tähän on aika ja tunnetustihan aika on rahaa.

Ohjelmistojen käyttöönottoon kuluva aika on pudonnut huomattavasti vuosien saatossa. Moderneimmat ohjelmistot saa otettua itse käyttöön ja asiantuntijaa tarvitsee enää vain pääkäyttäjien kouluttamiseen vaikkapa etänä sekä vaikeimpien ohjelmistorajapintojen tai tulkintojen rakentamiseen.

Nykyaikaisissa työajanseurantaohjelmistoissa käyttöönotto tapahtuu nopeasti ja kustannustehokkaasti ilman kymmenien päivien työtä. Esimerkiksi Visma Entry -työajanseuranta on mahdollista ottaa käyttöön itsenäisesti. Voit ottaa ohjelman koekäyttöön netissä itse tai ohjelmistoja tarjoava kumppanisi voi tehdä sen puolestasi. Saat asetella oman mieltymyksesi ja tarpeidesi mukaiset asetukset järjestelmään, jonka jälkeen vain nautit käytöstä.

 

2. Automaattiset tiedonsiirrot käyttöön vaivattomasti – sinä osaat!

Yksinkertaisimmillaan integroinnilla tarkoitetaan tiedon kulkua järjestelmien välillä. Tällä tavalla voidaan autimatisoida vaikkapa työajat ja palkanlaskenta toimimaan saumattomasti yhteen ilman, että sinun on tehtävä erillisiä tiedonsiirtoja. Helppo työajanseuranta huomioi integroitavat rajapinnat. Parhaimmillaan niiden käyttöönottaminen tapahtuu napin painalluksella ja muutaman asetuksen säätämisellä oikeiksi. Integraatiot siis hoituivat ilman, että kukaan yrityksen ulkopuolinen on käynyt auttamassa ja tämän toteuttamiseen ei todella tarvitse olla IT-ammattilainen. Miksi maksaa työstä, jonka voit tehdä itse?

Visma Entry -työajanseurantaohjelmistossa tämä tarkoittaa mm. päälle klikattavaa rajapintaa Suomen käytetyimpään taloushallinto-ohjelmistoon Fivaldiin sekä Visma Novaan, Payrolliin ja Netvisoriin. Myös Visma.net ERP -toiminnanohjausjärjestelmän rajapinta on huomioitu Entryssä laskutuksen ja kustannusseurannan avuksi.

 

3. Reaaliaikainen työaikojen tulkinta karsii turhat työvaiheet

Reaaliaikainen työaikojen tulkinta helpottaa monia asioita: enää ei tarvitse tulkita paperilapuista tai sähköposteista kertyneitä tunteja. Ei tarvitse suorittaa ylityölaskennan tai saldolaskennan lyhyttä oppimäärää. Ei ole tarvetta kiikuttaa muutaman tunnin tulkinnan jälkeen lappuja palkanlaskentaan, joka vielä soittaa kirjaajalle varmistaakseen jonkin asian oikeellisuuden. Moni turha työvaihe jää historiaan.

Autot säätävät penkit, peilit ja valot itse. Ne jopa ajavat itsenäisesti! Ihminen valvoo vain sitä, että poikkeamat ovat hyväksyttävissä rajoissa matkan varrella. Miksi työajanseurannan tulisi olla yhtään tämän monimutkaisempaa?

 

4. Työajanseuranta mobiilissa

Helposti käyttöönotettava työajanseuranta takaa luultavimmin myös vaivattoman käyttökokemuksen. Jos ohjelmistoa on kehitetty vuosien saatossa järjestelmällisesti kohti modernia, jopa valtavirrasta poikkeavaa ratkaisua, sitä varmasti tullaan myös jatkossa kehittämään tulevaisuuden vaatimukset täyttävään suuntaan. Järjestelmää valittaessa tulee aina varmistua, että sillä on tulevaisuuden näkymiä ja sen tekijöillä tahtotila kehittää järjestelmää edelleen.

Helppo työajanseuranta toimii päätelaiteriippumattomasti. Visma Entry skaalautuu responsiivisesti eri selaimilla ja halukkaat voivat hyödyntää myös mobiiliappia. Näin työaikakirjaukset voi hoitaa aina itselle parhaalla hetkellä ja tavalla. Sujuva käyttökokemus ei kysele puhelimen mallia tai käyttöjärjestelmää, vaan toimii aina selkeästi.

 

5. Vähennä riippuuvuussuhteita: Helppoa työajanseurantaa hallitset itsenäisesti

On hyvä, että tarvittaessa löytyy kumppaneita, joiden puoleen kääntyä vaikeissa tilanteissa. Nykyään kuitenkin osataan säätää Facebookin tai Instagramin asetukset halutun kaltaisiksi. Sähköpostin loma-asetukset ovat tuttuja kaikille. Miksi siis työajanseurantaohjelmiston asetuksia ei voisi käyttää samaan tapaan?

Helppo työajanseuranta tehostaa omaa ajankäyttöä – enää ei tarvitse jokaisesta muutoksesta soittaa tai laittaa sähköpostia kumppanille tai ohjelmistotoimittajalle. Entryssä muutokset voi itse toteuttaa ohjelmiston asetusten tai muokattavien lomakkeiden kautta. Lisääntynyt aika voidaan käyttää oman liiketoiminnan kehittämiseen ja ROI-laskennan voikin lopettaa jo tässä vaiheessa, lopputulos on kristallinkirkas.

 

Visma Entry on nykyaikainen, helppokäyttöinen ja kattava järjestelmä työajanseurantaan. Mikä parasta, järjestelmä on helppo käyttöönottaa itse ja voit kokeilla sitä maksutta 14 päivää!

Aloita koekäyttö nyt:

KOKEILE MAKSUTTA 14 PÄIVÄÄ

 

 

 

Takaisin blogiin