Visma Entry on nykyaikainen, helppokäyttöinen ja monipuolinen työajanseuranta­järjestelmä

Varaa ilmainen esittely Visma Entrystä!

Varaa ilmainen esittely

Visma Entry

Entryllä on jo yli 50 000 käyttäjää Suomessa ja Ruotsissa. Tätä modernia pilvipalvelua voit käyttää kaikilla laitteillasi niin työtuntien kirjaamiseen, tulkintaan, seurantaan kuin myös raportointiin. Entry taipuu monipuolisesti eri toimialojen käyttöön muokattavuutensa ansiosta.

Visma Entry kattaa kaikki työajanseurannan perustoiminnallisuudet. Ohjelmasta löytyy kattavat työaikatulkinnat, ajastin, GPS-paikkavarmennus, työaikapankki ja saldot, loma- ja poissaoloseuranta sekä yksinkertainen kalenterinäkymä. Työajanseurantajärjestelmä sisältää myös työaikojen kohdistuksen asiakkaille, projekteille ja aliprojekteille sekä erilaisille tehtäville. 

Työajanseurantajärjestelmä on integroitavissa eri taloushallintojärjestelmiin ja toiminnanohjaukseen. Visma Entryssä hyväksytyt työaikatiedot saadaan suoraan palkanlaskentaan ja edelleen laskutukseen ja kirjanpitoon, esimerkiksi Visma Payrolliin ja Visma Fivaldiin. Entry täydentää luontevasti myös toiminnanohjauksen kokonaisuutta ja sopii loistavasti yhteen sekä Visma.net ERP että Visma Nova -järjestelmien kanssa. Tehdyt työtunnit voidaan siirtää projektilaskentaan, jolloin projektiin käytetty aika näkyy aina ajantasaisesti.

 


Visma Entry kattaa kaikki työajanseurannan perustoiminnallisuudet


Visma Entry yksinkertaistaa ja automatioi työajanseurantaan kuuluvia vaiheita. Samalla virheet vähenevät, palkkatiedot pysyvät ajantasaisina, tehdyt työtunnit ovat varmassa tallessa ja tuntien hyväksyntä on nopeaa. Lisäksi kaikki työajanseurantaan liittyvä data on pilvessä, ja tietoihin pääsee nopeasti käsiksi kaikilla laitteilla. Näin koko laskutus- ja palkanmaksuprosessisi pysyy ryhdissä!

Visma Entrystä on moneksi. Ohjelman yksinkertainen käyttöliittymä ja muokattavuus palvelee monenlaisia tarpeita ja se on helppo ottaa käyttöön. Toimialariippumattomuudestaan huolimatta on hyvä tietää, että Entry laajenee rakennusalalle kohdistettuun Visma Movenium -työajanseurantaan, joka sisältää toimialakohtaisia erityisominaisuuksia.

 

 

Lisätietoa työajanseurantaan blogistamme: