Visma Entry on nyt Otta

Varaa ilmainen esittely Ottaan!

Varaa ilmainen esittely

Otta

Visma Entry on nyt Otta. Otta on työajanseurantajärjestelmä, joka tuo työn, tunnit ja tekijät saumattomasti yhteen. Kirjaa, tarkista sekä hyväksy työtunnit, ja tulkitse työajat sopimusten mukaan. Kaikilla laitteilla, tietoturvallisesti ja läpinäkyvästi.

Ei epämääräisiä tuntilappuja, sähköposteja tai muita viestejä, vaan yksi järjestelmä, jossa työaika pysyy tallessa. Työajanseurannan lisäksi Otta taipuu esimerkiksi projektien tuntiseurantaan, saldojen seurantaan ja työaikapankin käyttöön.

Samoin kuin edeltäjänsä Entry, Otta tarjoaa käyttäjäystävällisen ja miellyttävän käyttökokemuksen sekä monipuolisen ja teknisesti ensiluokkaisen työajanseurantajärjestelmän. Otan avulla varmistat, että jokainen työtunti ja kulu kirjataan päivittäin tarkasti ja oikein.

Ota yhteyttä


 


Otta-työajanseurantajärjestelmä on täydellinen ratkaisu sekä työntekijöille että työnantajille.


Työntekijöille se tarjoaa monipuolisen ja mobiilin työajanseurannan, joka tekee tuntien kirjaamisesta helppoa ja osaa arkea. Päivän päätteeksi voit levollisin mielin tietää, että tehty työ ja työtunnit ovat tarkasti tallessa – Otta pitää siitä huolen. Lisäksi Otta auttaa sinua pysymään ajan tasalla tehtyjen töiden ja ansaittujen vapaiden suhteen.

Työnantajille Otta tarjoaa kätevän tavan tarkistaa ja hyväksyä työtunnit selaimella tai sovelluksella. Sen avulla varmistetaan, että työaikatiedot ovat aina oikein: palkkatiedot ovat ajantasalla, kustannukset kohdistuvat oikein ja kaikki tehty työ laskutetaan asianmukaisesti. Otta soveltuu erinomaisesti myös projektien tuntiseurantaan, saldojen hallintaan ja työaikapankin käyttöön, joten se on täydellinen ratkaisu kaikenlaisiin työympäristöihin.

 

 

Lisätietoa työajanseurantaan blogistamme: