Rauhalan blogi
15.9.2017 11:34

Kesän jälkeiset terveiset HR-tiimiltä!

Kesälomat alkavat olemaan lopussa ja paluu arkeen on koittanut. Me HR-tiimiläiset haluamme lähettää kaikille iloisia kesän jälkeisiä terveisiä.

Niinan terveiset

Kesälomaan kerkesi mahtumaan, jos jonkinmoista. Juhlittiin ystävien häitä, käytiin festareilla, yövyttiin teltassa, käytiin huvipuistossa, nukuttiin myöhään ja loppuhuipentumana viikon kroatian matka perheen kanssa.

Kroatian matkalla tuli nähtyä kauniita maisemia, kuten vesiputouksia ja kierreltyä Splitin kaupunkia. Kokeiltiin kiipeilyä kallioilla sekä koskenlaskua. Meressä uitiin lähes päivittäin ja rusketustakin tuli saatua. Nyt vaikka kelit viilenevät ja illat pimenevät, mennään kuitenkin aurinkoisin mielin kohti syksyä ja uusia kujeita.

henkilostohallintog hr

 

Sarin terveiset

Syksyn pimetessä on aina ihana muistella kesää ja eihän sitä tiedä kuinka pitkälle vielä ihanat lämpimät syyspäivät jatkuvat.

Kesä oli täynnä kaikkea kivaa. Käväisimme katsomassa Hämeenlinnassa Guns N’ Rosesin keikan kaikkien  noin 55 000 muun henkilön kanssa. Kannatti käväistä! Tämän lisäksi oli reissua ja kartingia perheen kanssa, harrastelua koirien kanssa ja ihan kotonakin oleilua.

Kesää muistellessa ja syksystä nauttien <3

hr palvelut hr jarjestelma

 

Karin terveiset

Koleahkoon purjehduskesään mahtui shortsi-keliäkin ja kauniita auringonlaskuja saaristomerellä. Rantasaunoissa kovasti saunottu ja mahtuihan kesään myös mökin terassiremppaa. Nyt innolla kohti syksyä!

hr yritys

 

hr johtaja

 

 

HR-tiimi suosittelee syksyn iltoihin luettavaksi oppaamme  Rutiininomaisten HR-prosessien digitalisointi ja meidän suosikki Toimiva työajanhallinta.
Tietopankistamme löytyy myös muita mielenkiintoisia ilmaisia oppaita.

 

Takaisin blogiin