ERP-järjestelmän ylläpito- ja tukipalvelut toimivat erinomaisesti

Kylänpää-Yhtiöihin kuuluvat kaksi yritystä: Rakenne-Kylänpää Oy, joka keskittyy maanrakennusalalle sekä Rakennus-Kylänpää Oy, jonka puolestaan on talonrakennuksen ammattilainen ja hoitaa kohteet aina omakotitaloista teollisuusrakennuksiin julkisen ja yksityisen sektorin tarpeiden mukaisesti.

 

  Järjestelmät vaihtoon: Muutos kannattaa!

  Kylänpää-Yhtiöillä oli käytössä entisestä toiminnanohjausjärjestelmästään vanha versio. Vanha järjestelmä itsessään olisi vaatinut päivittämistä ja investointia joka tapauksessa. Se sisälsi kuitenkin monia puutteita, esimerkiksi sähköisten ostolaskujen, raportoinnin ja rakennusalan lisä- ja muutostöiden laskutuksen kannalta.  Vanhassa järjestelmässä toiminnot olivat kankeita, hankalia ja eivät palvelleet yrityksen tarpeita.

  Vanhan järjestelmän päivittämisen sijaan Kylänpäällä toiminnanohjaus vaihdettiin nykyaikaiseen Visma.net ERP -järjestelmään. Palkanlaskentaohjelmaksi valittiin Visma.net ERP:iin vaivattomasti liitettävä Visma Payroll. Kylänpää-Yhtiöiden talouspäällikkö Maria Kavénin mukaan uudistus kannatti ja arki on helpompaa kuin aiemmin:

  - Visma.net ERP on pilvipalvelu, jolloin käyttö ei ole sidottu paikkaan tai aikaan. Tämä tekee järjestelmän käytöstä sujuvaa. Nyt käytössä ovat sähköiset ostolaskut ja emme ole enää paperiin sidottuja. Sähköiset ostolaskut tehostavat laskujen käsittelyä. Työjohtajat ja esimiehet hyväksyvät laskut myös helposti. He pystyvät myös itse palaamaan vanhoihin laskunkuviin. Tämä on helpottanut lisä- ja muutostöiden laskutusta.

  - Lisäksi yrityksemme raportointi on kehittynyt toivotusti eteenpäin. Tiedon hakeminen ja koostaminen on helpottunut. Visma.net ERP:ssä hakutoiminnot ovat nykyaikaiset ja valmiit dashboard-näkymät helpottavat raportointia, kuvaa Kavén.

  Aikaisemmin Kylänpään palkanlaskenta oli ulkoistettu, mutta tutun palkanlaskijan jäädessä pois töistä päätettiin palkat palauttaa takaisin yrityksen sisäiseksi toiminnoksi. Palkkaohjelmaksi valittiin Visma Payroll.

  - Visma Payroll toimii hyvin yhteen Visma.net ERP -järjestelmän kanssa ja yhteiskäyttö on saumatonta. Järjestelmä kehittyy myös monenmoisten muutosten ja tulorekisterin mukana, kertoo Kavén.

   

  Järjestelmäkumppanin tukipalvelun on toimittava yrityksen eduksi

  Rauhalan asiakkaaksi Kylänpää-Yhtiöt tulivat vasta uusien järjestelmien käyttöönoton jälkeen. Rauhala tarjoaa yritykselle Visma.net ERP:n ja Visma Payrollin asiakastukipalvelut. 

  - Siirtyminen Rauhalan tukipalveluun on meidän näkökulmastamme ollut tosi hyvä juttu. Rauhalan tukipalveluun on helppo olla yhteydessä. Tyytyväisyytemme kasvoi, kun asiakaspalvelu siirtyi Rauhalaan. Muutos oli tervetullut. Rauhalassa asiantuntemus ja asiakaspalvelu ovat kohdallaan. Järjestelmien ylläpito toimii käyttäjän näkökulmasta erinomaisesti, iloitsee Kavén.

   

   

  "Visma.net ERP -järjestelmä on tehostanut yrityksemme osto- ja myyntilaskuprosesseja ja raportointia. Visma Payroll sopii saumattomasti yhteen Visma.net ERP -järjestelmän kanssa. Visma Payroll pysyy muutosten mukana ja uudistukset ovat asiakkaiden käytössä automaattisesti. Rauhalan järjestelmätukipalvelut toimivat erinomaisesti. Olemme tyytyväisiä sekä Rauhalan asiantuntemukseen että asiakaspalveluun."

  Maria Kavén | talouspäällikkö | Kylänpää-Yhtiöt

   

  Kylänpää 1

  Kylänpää 2

   

   

  Voisimmeko auttaa yritystäsi?

  Kaipaatko apua toiminnanohjauksen nykyaikaistamisessa? Täytä viereinen yhteydenottolomake ja olemme sinuun yhteydessä. Keskustellaan vaihtoehdoista.

   

  Tietosuoja