Tietoa ja apua webinaareista

Tutustu webinaareihimme ja ilmoittaudu mukaan. Webinaareihin osallistuminen ei sido sinua mihinkään.

Täsmäkoulutus Visma.net ERP -asiakkaille:
ALV-käsittely Visma.net ERP:ssä

Webinaari to 4.3.2021 klo 9.00-9.45

Käydään webinaarissa läpi ALV-käsittelyyn vaikuttavat asiat, myynti- ja ostolaskujen käsittely EU:ssa ja EU:n ulkopuolella, kirjausten korjaus, ilmoitukset, yhteenvedot ja 0 % ALV-käsittely. Koulutuksen hinta on 70 €+alv. / osallistuja.

 

 

Miten yhdistyksen työajanseuranta pitää järjestää?

Webinaari tiistaina 9.3.2021 klo 9.00-9.45

Webinaarissa opit, kuinka järjestät yhdistyksesi työajanseurannan mahdollisimman helposti ja lain vaatimalla tavalla. Hallitse työajanseurannan kokonaisuus. Käydään läpi esimerkiksi raportointi, työaikakohdentaminen, helpot kirjaustavat ja kokonaistyöajan enimmäismäärä (työaikalaki). 

 

 

 

Täsmäkoulutus Fennoa-asiakkaille:
Fennoan raportointiominaisuudet

Webinaari tiistaina 9.3.2021 klo 10.00-10.45

Osaatko hyödyntää Fennoan erilaisia raportteja? Rakenna, tallenna ja valitse juuri sinun liiketoiminnallesi sopivat raportit. Käydään läpi päivä- ja pääkirjan, saldoluettelon, tuloslaskelman, taseen ja johtamisen raportit. Koulutuksen hinta on 70 €+alv. / osallistuja.

 

 

Täsmäkoulutus Visma.net ERP -asiakkaille:
Myynti- ja ostoreskontrat Visma.net ERP:ssä

Webinaari tiistaina 16.3.2021 klo 13.00-13.45

Käydään webinaarissa läpi suorituksen poisto, peruutus, mitätöinti ja siirto laskulta, hyvityslaskut, saldokorjaukset, laskuprosessit, ennakkomaksut, saapuvat laskut, maksuehdot ja käteisalennukset. Koulutuksen hinta on 70 €+alv. / osallistuja.

 

 

Visma Community tutuksi. Mitä hyötyä siitä on yrityksellesi?

Webinaari tiistaina 23.3.2021 klo 9.00-10.00

Onhan Visma Community sinulle jo tuttu? Mikäli ei, ei hätää! Tutustutaan Communityn käyttöön Visman asiakaspalvelupäällikkö Anne Välimaan johdolla. Käydään läpi Communityn hyödyt ja ominaisuudet. Communitysta löydät käyttämiäsi järjestelmiä koskevat tärkeät tiedotteet ja vinkit.

 

 

Täsmäkoulutus Visma.net ERP -asiakkaille:
Tehokäyttökoulutus Visma.net ERP -järjestelmän peruskäyttäjille

 Webinaari tiistiana 30.3.2021 klo 9.00-9.45

Käydään webinaarissa läpi mm. suodattimet, ajastukset, monistustoiminnot, pikanäppäimet, suosikit, tukipaneeli, ohjeet, raportit, lisälajittelu, rajaukset, mallien käyttö, hakusanat ja datanäkymät. Koulutuksen hinta on 70 €+alv. / osallistuja.

 

 

Mikäli haluat varmistua, että saat varmasti tiedon tulevista webinaareistamme ja tapahtumistamme, täytä alla oleva lomake ja lisäämme sinut postituslistalle: