Tietoa ja apua webinaareista

Tutustu webinaareihimme ja ilmoittaudu mukaan. Webinaareihin osallistuminen ei sido sinua mihinkään.

 

 

Nepton-työajanseurannan uudistukset: Tiedätkö viimeisimmät päivitykset ohjelmassa?

 Webinaari maanantaina 10.5.2021 klo 9.00-9.45

Yrityksenne käyttää jo Neptonia, mutta oletteko pysyneet kehityksessä mukana? Päivitä Nepton-tietosi tähän päivään. Käydään läpi sovellusasiantuntija Essi Pyylammen kanssa uudet ominaisuudet ja mahdollisuudet Neptonissa.

 

 

ERP-järjestelmä ja EDI/OVT-sanomat tukkutalojen käytössä

 Webinaari tiistaina 11.5.2021 klo 9.00-9.45

EDI-sanomat sähköistävät tilaus-toimitusprosessin. Liian usein tilaus-toimitusketjun tapahtumat hoidetaan sähköpostilla, puhelimitse tai paperilla. EDI-sanomilla manuaalinen työ ja virheiden mahdollisuus saadaan minimiin. EDI-sanomien käyttö usein myös vaaditaan asiakkaiden toimesta. Käydään läpi, millaista on sähköisen tilaus-toimitusketjun arki.

 

 

Fennoa tehokäyttöön vol 1

 Webinaari keskiviikkona 12.5.2021 klo 13.00-13.45

Tarkista webinaarissa, että hyödynnät Fennoan ominaisuuksia monipuolisesti. Käydään läpi mm. vyörytykset, tositetoiminnot, sähköinen allekirjoitus, saapuvien verkkolaskujen mahdollisuudet, asiakastietojen tallennusvaihtoehdot, myynnin raportit yms. Pitäjänä Fennoa-guru ja sovellusasiantuntija Elise Alanen.

 

 

Webinaari nykyaikaisesta, digitaalisesta taloushallinnosta

 Webinaari keskiviikkona 19.5.2021 klo 13.00-14.00

Fennoa- taloushallinnon kokonaisratkaisulla tehostat arkirutiinejasi ja automatisoit prosessit. Tutustu nykyaikaisiin toimintatapoihin hoitaa taloushallinto. Käydään läpi, miten automatisoida esimerkiksi maksujen käsittely, kirjaukset ja tiliöinti, ostolaskujen maksatus, pankkitilioitteiden hoito, myyntilaskutus, maksukehoitukset ja perintä jne. Ota automaation käyttöön vaikka asteittain! Webinaarin asiantuntijana taloushallinto-ohjelma- ja automaatioasiantuntija Elise Alanen.

 

 

Miten nykyaikainen ja kustannustehokas varasto toimii?

 Webinaari torstai 3.6.2021 klo 9.00-10.00

Webinaarissa opit, miten kehittää varastoa ilman jätti-investointia ja massiivista projektia. Mikä on nykyaikaa ja mistä lähteä liikkeelle varaston kehittämisessä? Tutustutaan myös multimodaaliseen käyttötapaan. Tehosta varastonhallinnan toimintoja jopa 40 % ja vähennä virheitä 80 % - mistä luvut syntyvät? Asiantuntijoina sisälogistiikan Leo Hämäläinen ja ERP-asiantuntija Ilona Ääritalo.

 

 

 

Mikäli haluat varmistua, että saat varmasti tiedon tulevista webinaareistamme ja tapahtumistamme, täytä alla oleva lomake ja lisäämme sinut postituslistalle: