Tietoa ja apua webinaareista

Tutustu maksuttomiin webinaareihimme ja ilmoittaudu mukaan. Webinaareihin osallistuminen ei sido sinua mihinkään.

Webinaari esimiehille: Yrityksen toimiva palkanlaskennan prosessi

to 1.10.2020 klo 9.00-9.45

Palkanlaskenta koskettaa monia osa-alueita yrityksessä: työajanseurantaa, henkilöstöhallintoa, kirjanpitoa, matka- ja kululaskutusta... Mitä esimiehen tulisi tietää sujuvasta palkanlaskennan prosessista? Miten toimia kaikkien kannalta tehokkaasti lisäämättä omaa työkuormaa? Webinaari toteutetaan Rauhalan ja sen tytäryrityksen Priima Yrityslaskennan yhteistyönä. Siirry Priiman sivuille, lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

 

 

Rauhala  mukana yhteistyöwebinaarissa:
Priima Yrityslaskenta tarjoaa asiakkailleen tietoturvaopastusta webinaarissa 

ke 7.10.2020 klo 9.00-10.00

Onko yrityksesi tietoturva asianmukaisesti hoidettu? Tule tarkistamaan webinaariin. Webinaarin "isäntänä" toimii tytäryrityksemme Priima Yrityslaskenta. Tilitoimistona Priima käsittelee liiketoimintakriittistä informaatiota, jolloin tietoturvan on oltava kunnossa. Nyt Priima haluaa opastaa asiakkaitaan tietoturva-asioissa, mutta mukaan mahtuvat toki muutkin kuin Priiman nykyasiakkaat! :) Siirry Priiman sivuille, lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

 

 

Mikäli haluat varmistua, että saat varmasti tiedon tulevista webinaareistamme ja tapahtumistamme, täytä alla oleva lomake ja lisäämme sinut postituslistalle: