Alla näet asiakkaidemme kommentteja ratkaisuistamme ja asiakaspalvelustamme. Löydät myös kaksi pidempää HR-rutiinien nykyaikaistamiseen liittyvää case-referenssiä täältä. 

 

Soste-logo.png

"On ilo työskennellä osaavan, ripeän, ratkaisukeskeisen ja palvelualttiin ammattilaisen kanssa. Tämä projekti ei mitenkään olisi onnistunut ripeästi ja kustannustehokkaasti ilman osaavaa kumppania. Paras käyttöönotto ikinä. Kiitos."

Kirsi Anttila | Talousjohtaja | SOSTE

 genelec-logo.png

 

"Rauhalan kanssa tämän koko projektin toteuttaminen on ollut suorastaan ilo. He ymmärsivät tarpeemme ja osasivat antaa kekseliäitä ajatuksia ja ideoita järjestelmän toteutukseen. Rauhalan asiantuntijat ovat todella ammattitaitoista porukkaa ja ansaitsevat ison kiitoksen."

Paula Ruotsalainen | Genelec

 


apteekkariliitto.png

"Päätimme nykyaikaistaa työaikakirjausmenetelmämme. Työtehon työaikakirjanpito on vastannut kaikkiin niihin haasteisiin ja ongelmiin, joihin halusimme ratkaisun. Rauhala piti siis sen, minkä lupasi. Työteho on helppokäyttöinen. Erityisesti mobiiliominaisuus on liikkuvalle organisaatiollemme oleellinen toiminto."

Ilkka Harjula | Talous- ja hallintojohtaja | Apteekkariliitto

 


 
Hakunilan_huolto.png


”Ennen yrityksessämme ei ollut työajanseurantaa olleenkaan. Ylimääräiset lisät ja ylityöt kirjattiin käsin ja toimitettiin itse palkanlaskentaan. Rauhalan avulla saimme käyttöömme digitaalisen työajanseurannan. Nyt työtuntien kirjaus on helppoa ja tehdyt tunnit siirtyvät automaattisesti oikein palkanlaskentaan. Käyttöönotto oli sujuvaa nimetyn yhteyshenkilön kanssa ja käyttöönoton jälkeen Rauhalan tukipalvelu on vastannut pyyntöihimme nopeasti.”

Kirsi Huopainen | Pääkirjanpitäjä | Hakunilan Huolto Oy
 


 

helsingin_seudun_kauppakamari-592485-edited.png


"Rauhalan palvelut sopivat nopeasti kasvavalle ja muuttuvalle organisaatiollemme erinomaisesti! Organisaatiomme halu panostaa helppokäyttöisiin sähköisiin toimintoihin johdatti meidät yhteistyöhön Rauhalan kanssa. Lisäksi yhdistimme Priima-laskentapalvelut palvelukokonaisuuteen. Palveluiden yhdistäminen kävi helposti. Rauhalassa asiat hoidetaan kanssamme yhteistyönä ja ostaja-myyjä-asetelman sijaan kysymys on kumppanuudesta."

Risto Sundell | Toimitusjohtaja Helsingin Kamari Oy | Resurssijohtaja Helsingin seudun kauppakamari
 


 

Kansanvalistusseura-802658-edited.png


"Teemme useita projekteja ja Työtehon avulla pystymme seuraamaan niiden tuntikertymiä sekä siirtämään työtunnit kirjanpitoon. Henkilöstö on ollut ohjelmaan tyytyväinen ja kertonut sen auttavan oman työajan hallinnassa."

Jarmo Pykälä | Hankepäällikkö | Kansanvalistusseura
 


 

koneteknologiakeskus-turku.png


"Olimme Koneteknologiakeskuksella etsineet jo jonkin aikaa järjestelmää tuntikohtaiseen työajanseurantaan. Vaatimuksina järjestelmältä olivat mahdollisimman yksinkertainen ja helppo peruskirjausmenettely, kirjausten tarkentaminen tarvittaessa sekä monipuoliset raportointimahdollisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista järjestelmistä vaikutti liian raskailta ylläpidon kannalta ja yksittäiset tuntikirjaukset työläiltä.

Työteho-järjestelmä vaikutti juuri sopivalta Koneteknologiakeskukselle. Järjestelmän pystyttäminen ja ylläpito on vaivatonta, kirjausten ja projektien/kustannuspaikkojen lisääminen on helppoa ja perustietovaatimuksiltaan järjestelmä on kevyt. Lisäksi järjestelmästä löytyy valmiudet myös monipuolisempaan ja tehokkaampaan käyttöön. Raporttien luominen on helppoa ja raportointimahdollisuuksia on riittävästi. Erityismainintana järjestelmän raportointiominaisuus, jolla voi suoraan tulostaa projektikohtaiset työajanseurannat esimerkiksi. ELY-keskusten hankeraportointia varten."

Iiro Kelloniemi | Talousassistentti | Koneteknologiakeskus Turku Oy


 LPOnet.png


”Rauhalan avulla saimme järkeistettyä HR-tietojemme hallintaa. Nykyaikaisella järjestelmällä HR:n hoitaminen on nopeaa, johdonmukaista ja selkeää. Rauhalan asiakaspalvelu on toiminut koko yhteistyömme ajan erinomaisesti.”

Pirjo Pohjanheimo | Talouspäällikkö | LPOnet Ab Oy


 

Makua-Foods.png

 


"Käytämme ERP -järjestelmäämme laaja-alaisesti taloudenohjauksessa, palkanlaskennassa, toiminnanohjauksessa ja valmistuksessa. Lisäksi käytämme viivakoodipohjaista tiedonkeruuta langattomilla tiedonkeruutyöasemilla. Myynti-laskujen lähettäminen onnistuu sähköisen sanomanvälistyspalvelun, OneWayn, kautta. Yhteistyö Rauhalan kanssa on sujuvaa! Rauhala on meidän kokoisemme yhteistyökumppani!"

Juha Korkiamäki | Hallituksen puheenjohtaja | Makua Foods Oy  

risetti.png


"Rauhalan palvelukokonaisuuden osa-alueet, ohjelmisto-, käyttö- ja sähköinen palvelu, ovat toimineet hyvin. Erityisen tyytyväinen olen tekniseen käyttöpalveluun, joka hoitaa asiat nopeasti ja täsmällisesti. Haluan korostaen mainita minulle tärkeästä palveluominaisuudesta: Voin hoitaa työni omalla Mac-tietokoneellani, iPadillani tai iPhonellani, olin sitten kotona tai matkoilla."

Saija Ristolainen-Kotimäki | Hallituksen puheenjohtaja | Risetti Oy