Kokemuksia asiakas- ja tukipalveluistamme


 

asiakaspalvelukokemuksia

 


"Rauhalan palvelut sopivat nopeasti kasvavalle ja muuttuvalle organisaatiollemme erinomaisesti! Organisaatiomme halu panostaa helppokäyttöisiin sähköisiin toimintoihin johdatti meidät yhteistyöhön Rauhalan kanssa. Lisäksi yhdistimme Priima-laskentapalvelut palvelukokonaisuuteen. Palveluiden yhdistäminen kävi helposti. Rauhalassa asiat hoidetaan kanssamme yhteistyönä ja ostaja-myyjä-asetelman sijaan kysymys on kumppanuudesta."

Risto Sundell
toimitusjohtaja
Helsingin Kamari Oy
resurssijohtaja
Helsingin seudun kauppakamari

 

 

Kokemuksia toiminnanohjausjärjestelmistä


 

toiminnanohjausjarjestelma kokemuksia

 

 


"Rauhalan kanssa uuden toiminnanohjausjärjestelmän vaihto oli onnistunut kokemus. Visma.net ERP -järjestelmä oli nopea ja vaivaton käyttöönottaa. Rauhalan asiantuntijat paneutuivat prosesseihimme ja laittoivat asiantuntemuksensa likoon asioiden yksinkertaistamiseksi ja nykyaikaistamiseksi. Rauhala erottuu edukseen erinomaisella asiakaspalvelulla ja laajalla toiminnanohjausjärjestelmien tuntemuksella."

Jari Peuranheimo
toimitusjohtaja
Hardware Group Finland Oy
Lue koko referenssi

 

erp jarjestelma kokemuksia

 

”Visma Nova on paras ja yrityksellemme sopivin toiminnanohjausjärjestelmä. Järjestelmä skaalautuu hyvin yrityksemme eri tarpeisiin. Sen käyttö on parantanut etätyö­mahdollisuuksiamme, helpottanut työskentelyämme ja vähentänyt turhaa tuplatyötä. Rauhalan kanssa saimme Visma Novan käyttöömme erittäin sujuvasti. Suosittelen sekä Visma Novaa että Rauhala Yhtiöitä.”

Irja Nieminen
Leniteks Oy
Lue koko referenssi

 

erp pilvi

 


"Siirsimme toiminnanohjaus­järjestelmämme Rauhalan avulla pilveen. Pilveen siirtyminen on tehostanut toimintaamme. Voimme käyttää järjestelmää huolettomasti missä ja milloin vain. Työnteko­mahdollisuutemme ovat lisääntyneet. Koko yhteistyömme ajan Rauhalan asiakas- ja tukipalvelu ovat toimineet erinomaisesti."

Eveliina Paakki
controller
Tikli Group Oy
Lue koko referenssi

 

visma.net erp kokemuksia

 

 

"Visma.net ERP tehostaa liiketoimintamme prosesseja. Järjestelmä on helppokäyttöinen ja siinä integraatiot onnistuvat monipuolisesti. Rauhalan asiantuntijoiden ansiosta meillä on takana positiivinen kokemus toiminnanohjausjärjestelmän vaihtohankkeesta. Rauhalan toimintatapa ajaa asiakkaan etua."

Susanna Mäntyranta
toimitusjohtaja
Sacrum Oy
Lue koko referenssi

 

tukkutalo

"Rauhala tarjoaa meille Visma Nova -palkanlaskentaohjelman ja järjestelmän teknisen ylläpidon. Visma Novan toimintaperiaate on looginen ja selkeä. Järjestelmä kehittyy jatkuvasti ja Rauhalan avulla saimme siirrettyä sen pilvipalveluksi, joka entisestään helpottaa arkea."

Terhi Jokipii
talouspäällikkö
Tukkutalo Heinonen Oy
Lue koko referenssi

 

visma erp kokemuksia

 


"
Visma.net ERP on käyttäjäystävällinen järjestelmä, joka tehostaa yrityksen rutiinien hoitoa. Rauhalan asiantuntijat ovat ERP-ammattilaisia. Palvelu on kasvollista ja asiakasta kuuntelevaa."

Henrik Lindén
toimitusjohtaja
Hydro Extrusion Finland Oy
Lue koko referenssi

 

visma nova kokemuksia

 


"
Rauhalan avulla siirsimme Visma Novan pilvipalveluksi. Siirto tapahtui sujuvasti. Järjestelmän käyttäminen pilvestä on tuonut luotettavuutta arkeen. Meidän ei tarvitse huolehtia ohjelman toimivuudesta tai tietojen varmistuksesta. Rauhala hoitaa nämä puolestamme."

Kari Saari
toimitusjohtaja
Lakeus Office Oy
Lue koko referenssi

 

muotek

"Visma Nova -toiminnanohjausjärjestelmän kehitys on nopeaa. Järjestelmä kasvaa yrityksemme mukana sekä mukautuu tämän päivän ulkopuolelta tuleviin muutoksiin."

Marjut Mäkinen
toimitusjohtaja
Muotek Oy
Lue koko referenssi

 

back on track

"Olemme saaneet tehostettua Visma Nova -ohjelmiston käyttöä Rauhalan luotettavan, tehokkaan ja nopean asiakas- ja tukipalvelun avulla. Järjestelmän siirtäminen pilveen onnistui helposti ja nopeasti, ja pilvipalvelun avulla työnteko onnistuu helposti missä vain.  Suosittelemme lämpimästi Rauhalan palveluita!"

Jenna Hiltunen
myyntikonttorivastaava
Back On Track

 

peltitarvike-oy_logo

"Visma.net ERP, SkyPlanner ja Visma Payroll -järjestelmät ovat yhdessä toimiva kokonaisratkaisu. Järjestelmät nykyaikaistavat toiminnanohjauksen, tuotannonohjauksen ja palkanlaskennan prosessit. Rauhalan kanssa asiat etenevät sovitusti ja luotettavasti."

Kristian Bärlund
talouspäällikkö
Peltitarvike Oy
Lue koko referenssi

 

unnamed

"Visma.net EPR -järjestelmässä parasta ovat selainkäytettävyys, Excel-siirtojen toimivuus, monipuoliset raportit, integraatiomahdollisuudet ja looginen käyttöliittymä. Meillä ei ole kuin positiivista sanottavaa yhteistyöstä Rauhalan kanssa."

Simo Väisänen
ostopäällikkö
OPM International Oy
Lue koko referenssi

 

vision

"Visma.net ERP:ssä pystymme valitsemaan palikat, joita tarvitsemme ja laajentamaan järjestelmään sitä mukaan, kun haluamme. Rauhalan palvelut tukevat kehitystämme."

Ari Taina
myyntiassistentti
Vision Group Oy
Lue koko referenssi

 

Kylänpää 2

"Visma.net ERP -järjestelmä on tehostanut yrityksemme osto- ja myyntilaskuprosesseja ja raportointia. Visma Payroll sopii saumattomasti yhteen Visma.net ERP -järjestelmän kanssa. Visma Payroll pysyy muutosten mukana ja uudistukset ovat asiakkaiden käytössä automaattisesti. Rauhalan järjestelmätukipalvelut toimivat erinomaisesti. Olemme tyytyväisiä sekä Rauhalan asiantuntemukseen että asiakaspalveluun."

Maria Kavén
talouspäällikkö
Kylänpää-Yhtiöt
Lue koko referenssi

 

 

Kokemuksia Fennoa taloushallinnosta


 

kirjanpito-ohjelma kokemuksia

 

 


"Kirjanpito ja palkanlaskenta onnistuvat sujuvasti Fennoan ja Payrollin kokonaisuudella. Fennoa on käyttäjä­ystävällinen, nopeasti kehittyvä ja looginen kirjanpito-ohjelma. Fennoan matka- ja kululaskuominaisuus helpottaa niin kirjaajien kuin hyväksyjienkin arkea ja tekee prosessista sujuvan. Payroll sopii hyvin yrityksemme palkanlaskennan tarpeisiin ja toimii yhteen Fennoan kanssa."

Veera Olkinuora
kirjanpitäjä
AKK Sports Oy
Lue koko referenssi

 

nykyaikainen taloushallinto kokemuksia

 

 

"Fennoan avulla taloushallinnon tilanteen seuraaminen on nykyaikaista ja selkeää. Ohjelmasta pääsee itse katsomaan tarvitut tiedot nopeasti, ilman, että niitä tarvitsee kysellä taloushallinnosta."

Pauliina Hautamäki
toimitusjohtaja
BSTR Luova Konttori Oy
Lue koko referenssi

 

kokemuksia kirjanpito-ohjelmista

 


"Valitsimme kirjanpito-ohjelmaksemme Fennoan ja palkanlaskentaan Visma Payrollin. Kahden eri järjestelmän käyttäminen taloushallinnon hoitamiseen on yhtä helppoa kuin se, että toiminnot olisivat saman järjestelmän sisällä. Rauhalan taloushallinto-ohjelmien asiantuntemus on loistavalla tasolla. Asiakas- ja tukipalvelu on erinomaista"

Eija Leppäkynnäs
talous- ja hallintopäällikkö
Keliakialiitto Ry
Lue koko referenssi

 

fennoa kokemuksia

 


"Fennoa on 12. kirjanpito-ohjelma, jota olen käyttänyt ja kokemukseni mukaan niistä kaikista helpoin. Nykyaikaisen kirjanpito-ohjelman digitaaliset ja automatisoidut ominaisuudet tehostavat taloushallinnon rutiineja. Fennoa sopii hyvin yhdistyksien taloushallinnon hoitamiseen. Liikuvan työni takia Fennoa on näppärä myös responsiivisuutensa vuoksi. Voin hoitaa välttämättömät asiat tienpäällä vaikka puhelimella."

Petri Javanainen
talousjohtaja
Lähetysyhdistys Kylväjä
Lue koko referenssi

 


helsingin_seudun_kauppakamari-592485-edited

”Fennoalla kirjanpidon arkirutiinit hoituvat näppärästi. Ohjelma on pitkälle automatisoitu ja tämä vapauttaa kirjanpitäjiltä aikaa rutiinien toistamisesta muuhun työhön, esimerkiksi poikkeamien seurantaan. Fennoa tekee kirjanpidon hoitamisesta sujuvaa ja nykyaikaista.”

Heidi Ilves-Leppänen
talouspäällikkö
Helsingin seudun kauppakamari,
Helsingin Kamari Oy

kokemuksia fennoa

 


”Rauhalan toimittama taloushallinto-ohjelma, Fennoa, sopii järjestöille erinomaisesti. Fennoa on nykyaikainen ja selkeä taloushallinto-ohjelma, johon käyttäjämme ovat erittäin tyytyväisiä. Fennoan monipuoliset raportointi­mahdollisuudet nopeuttavat ja helpottavat työtä. Rauhalan asiakaspalvelu on toiminut alusta asti hyvin ja saamamme palvelu on ollut henkilökohtaista, ihmiseltä ihmiselle.”

Tiina Hietikko
talouspäällikkö
Suomen Meripelastusseura
Lue koko referenssi

 

yhdistyksen kirjanpito-ohjelma

 


"Digitaaliseen kirjanpitoon siirtyminen kannatti! Fennoalla yhdistyksen taloushallinnon hoitaminen on sujuvaa, sillä ohjelma toimii erittäin loogisesti. Taloushallinnonprosessit ovat selkeät jokaiselle osapuolelle aina talousvastaavasta esimiehiin, työntekijöihin ja tilintarkastajiin."

Rami Ylävaara
talousvastaava
Meri-Lapin Meripelastajat ry
Lue koko referenssi

 

Tehy

"Fennoa oli yksi Taloushallintoliiton esille nostamista varteenotettavista
ohjelmistoista. Meille edellytys oli, että kaikkien osioiden tulee löytyä samasta
ohjelmasta ja ne keskustelevat keskenään ajantasaisen tiedon saamiseksi."

Tuovi Kuisma
talousjohtaja
Tehy ry
Lue koko referenssi

 

 


 

Honkalakoti

"Fennoassa parasta ovat nykyaikaiset näkymät, selkeät raportit, nopea laskutusprosessi ja reaaliaikaisuus. 

Rauhalasta olemme saaneet ensiluokkaista asiantuntemusta yhdistyksemme talous- ja hr-prosessien nykyaikaistamiseksi. Kaiken lähtökohtana ovat olleet yhdistyksemme aidot tarpeet. Suosittelemme Rauhalaa järjestelmäkumppaniksi erittäin lämpimästi!"

Tuija Järvinen
johtaja
Honkalakodit ry
Lue koko referenssi

 

Kattokeskus logo valkoinen tausta-01


"Fennoa on nykyaikainen, uusi järjestelmä, joka on rakennettu toimimaan sähköisessä taloushallinnossa, eikä paikattu vanhan järjestelmän päälle. Toiminnallisuudet olivat reaaliaikaisia, ohjelma on myös helppokäyttöinen ja selkeä. Rauhalan asiakaspalvelu on myös ystävällistä, asiantuntevaa, nopsakkaa ja samankielistä."

Leena Heininen
talouspäällikkö
Kattokeskus

Lue koko refrerenssi

 

 

Sopimusvuori

”Rauhalan asiakaspalvelu on erinomaista, sovellusasiantuntijan kanssa on helppo asioida, puhumme samaa kieltä. Sen lisäksi, että Fennoa ohjelmistona palvelee meitä hyvin, olemme erittäin tyytyväisiä myös palveluntarjoajaamme”

Sanna Lehtonen
Conroller
Sopimusvuori ry 
Lue koko refrerenssi

 

 

 

 

 

Kokemuksia Nepton työajanseurantajärjestelmästä


 

kokemuksia tyoajanseurantajarjestelmista

 

"Päätimme nykyaikaistaa työaikakirjausmenetelmämme. Neptonin työaikakirjanpito on vastannut kaikkiin niihin haasteisiin ja ongelmiin, joihin halusimme ratkaisun. Rauhala piti siis sen, minkä lupasi. Nepton on helppokäyttöinen. Erityisesti mobiiliominaisuus on liikkuvalle organisaatiollemme oleellinen toiminto."

Ilkka Harjula
talous- ja hallintojohtaja
Apteekkariliitto
Lue koko referenssi

 

tyoajanseurantajarjestelma kokemuksia

 


"Työajanseurantajärjestelmä, Nepton, on selkeä, yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen. Työntekijämme oppivat sen käytön nopeasti. Johto taas iloitsee monipuolisista raporteista ja kustannuspaikkaseurannasta. Tämä on nykyaikainen tapa huolehtia työajanseuranta asianmukaisesti kuntoon."

Eija Leppäkynnäs
talous- ja hallintopäällikkö
Keliakialiitto ry
Lue koko referenssi

 

ekokumppanit_logo_bluetxt-1

”Käyttämämme AVAINTES on työehtosopimuksena moniulotteinen ja haastava. Jännitin kuinka Nepton siihen taipuu, voin kuitenkin todeta, että jännitys oli turhaa. Nepton on toiminut AVAINTESin kanssa loistavasti esimerkiksi ylityölaskennassa ja työaikasaldojen seuraamisessa. Olen tästä tosi iloinen, sillä kaikki ohjelmat eivät näissä asioissa toimi edes välttävästi.”

Annika Fabritius
talous- ja henkilöstöpäällikkö
Ekokumppanit Oy
Lue koko referenssi

nepton tyoaika kokemuksia

 

 

"Nepton-työajanseurantajärjestelmän toimintaperiaate on erittäin looginen. Matka-aikojen kirjaaminen on helppoa ja järjestelmä sopii hyvin liikkuvaa työtä tekeville. Myös johdon, taloushallinnon ja palkanlaskennan työ suoraviivaistuu, kun raportit ovat kaikkien nähtävillä reaaliaikaisesti."

Taru Lonka
talousjohtaja
Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry
Lue koko referenssi

 

nepton jarjestelma kokemuksia

 


"Nepton-työajanseurantajärjestelmä on helppokäyttöinen. Sen avulla olemme digitalisoineet työajanhallinnan prosessit. Työyhteisömme oppi nopeasti käyttämään Neptonia. Rauhalan asiakaspalvelu ja järjestelmätuki auttavat asiantuntevasti kaikissa tilanteissa."

Kirsti Rautavuori
toimistovastaava
Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto, Jyty ry
Lue koko referenssi

 

nepton tyoajanseurantajarjestelma kokemuksia

 


"Teemme useita projekteja ja Neptonin avulla pystymme seuraamaan niiden tuntikertymiä sekä siirtämään työtunnit kirjanpitoon. Henkilöstö on ollut ohjelmaan tyytyväinen ja kertonut sen auttavan oman työajan hallinnassa."

Jarmo Pykälä
hankepäällikkö
Kansanvalistusseura

 

kokemuksia nepton jarjestelmasta

"Esimiehet ovat tyytyväisiä Neptonin työajanseurantaan, sillä alaisten työaikakirjaukset näkee selkeästi ja asioihin pystyy reagoimaan nopeasti. Myös työntekijät ovat tyytyväisiä helppoon kirjaamiseen, läpinäkyvään prosessiin ja muokkausmahdollisuuksiin."

Panu Kanamäki
laitospäällikkö
Lakeuden Etappi Oy
Lue koko referenssi

 

kokemuksia nepton jarjestelmasta

"Työajanseurannassa manuaalisen työn määrä on vähentynyt merkittävästi, sillä Neptonissa on toimivat raportointi­mahdollisuudet. Nepton on integroitavissa palkanlaskenta­ohjelmiin ja integraatiot hoituvat Rauhalan toimesta tehokkaasti."

Liisa Österman
taloussihteeri
Lakeuden Etappi Oy
Lue koko referenssi

 

Honkalakoti

"Nepton tekee työaikakirjaamisestamme helppoa."

Tuija Järvinen
johtaja
Honkalakodit ry
Lue koko referenssi

 

helppo tyoajanseurantajarjestelma kokemuksia

 

 


"Olimme Koneteknologiakeskuksella etsineet jo jonkin aikaa järjestelmää tuntikohtaiseen työajanseurantaan. Vaatimuksina järjestelmältä olivat mahdollisimman yksinkertainen ja helppo peruskirjausmenettely, kirjausten tarkentaminen tarvittaessa sekä monipuoliset raportointimahdollisuudet. Suurin osa markkinoilla olevista järjestelmistä vaikutti liian raskailta ylläpidon kannalta ja yksittäiset tuntikirjaukset työläiltä.

Nepton-järjestelmä vaikutti juuri sopivalta Koneteknologiakeskukselle. Järjestelmän pystyttäminen ja ylläpito on vaivatonta, kirjausten ja projektien/kustannuspaikkojen lisääminen on helppoa ja perustietovaatimuksiltaan järjestelmä on kevyt. Lisäksi järjestelmästä löytyy valmiudet myös monipuolisempaan ja tehokkaampaan käyttöön. Raporttien luominen on helppoa ja raportointimahdollisuuksia on riittävästi. Erityismainintana järjestelmän raportointiominaisuus, jolla voi suoraan tulostaa projektikohtaiset työajanseurannat esimerkiksi. ELY-keskusten hankeraportointia varten."

Iiro Kelloniemi
talousassistentti
Koneteknologiakeskus Turku Oy

 

epky_logo

"Aiemmin käytimme Exceliä työajanseurantaan, mutta halusimme siirtyä nykyaikaan.
Nepton-työajanseurantajärjestelmän parhaita ominaisuuksia ovat mobiilikäyttömahdollisuus,
helppous, kustannustehokkuus, laajennettavuus, raportointiominaisuudet ja työaikaan liittyvien prosessien yksinkertaistuminen. Rauhalan asiantuntijat palvelevat henkilökohtaisesti, nopeasti ja
asiat hoidetaan loppuun asti sovitusti."

Outi Kultti
hallintosihteeri (talous ja hallinto)
Etelä-Pohjanmaan Korkeakouluyhdistys
Lue koko referenssi

 

tukkutalo

"Saamme Nepton-työajanseurannan Rauhalasta erinomaisella asiakaspalvelulla. Neptonilla työaikakirjaaminen on helppoa ja nykyaikaista, tekee sen sitten selaimella, mobiilissa tai leimauslaitteella. Työaikakirjaukset siirtyvät vaivattomasti palkanlaskentaan." 

Terhi Jokipii
talouspäällikkö
Tukkutalo Heinonen Oy
Lue koko referenssi

 

Salok

"Rauhalan kautta saamme käyttöömme isojen järjestelmätalojen nykyaikaiset ohjelmat henkilökohtaisella ja nopealla asiakaspalvelulla. Rauhalan asiantuntemus ja kyky ymmärtää asiakasta ovat tärkeä osa prosessien päivittämistä ja ylläpitämistä. Rauhalan avulla olemme nykyaikaistaneet mm. työajanseurantamme. Nepton-työajanseuranta täyttää lakisääteiset vaatimukset ja tekee työajanhallinnasta helppoa."

Mia Tuominen
controller
Salok OSK
Lue koko referenssi

 

 

Kokemuksia OnCloud-palveluista


 

IT ulkoistus kokemuksia  

 

”Tekniikan ulkoistaminen on ollut kaikin puolin hyvä kokemus! Miksi emme tehneet tätä aikaisemmin! Rauhalan teknisillä asiantuntijoilla oli selkeät näkemykset siitä, miten yrityksemme IT on paras toteuttaa. Yhdessä keskustellen löysimme meille sopivat ratkaisut. Rauhala ei väistellyt vastuutaan yhteisessä IT-projektissamme.Rauhalan tekninen tuki on helposti tavoitettavissa ja nopea. Rauhalan kanssa meillä ei ole huolta, että jäämme IT-asioiden kanssa yksin.”

Henna Mäkinen
Kankarin Kaluste Oy
Lue koko referenssi

 

IT ulkoistaminen kokemuksia

 

"Meillä on käytössä Rauhalan OnCloud-palvelut. Halusimme läheisen kumppanin, johon voi olla yhteydessä ongelmassa kuin ongelmassa. Rauhala on meille sopiva kumppani ja he vakuuttivat omalla toiminnallisuudellaan, että ovat oikea ratkaisu. Siirtymävaihe ei aiheuttanut meille minkäänlaisia katkoksia."

Vesa Ylitalo
logistiikkapäällikkö
Osuuskunta Maitokolmio

 

 

Unico-logo-avainlippu-black-1

"Suosittelen Rauhala OnCloudia yrityksen IT:n ulkoistamisen kumppaniksi. Toimiva tietotekniikka on tärkeä osa sujuvaa liiketoimintaa. Rauhala OnCloudin palvelu on asiantuntevaa, kasvollista, joustavaa ja ajaa yrityksemme etua. Meillä on yksi taho, jonka puoleen on helppo kääntyä IT-asioissa."

Pasi Saarinen
toimitusjohtaja
Unico Finland Oy
Lue koko referenssi

 

IT tuki kokemuksia
 
 
 
”Käytössämme ovat Rauhala OnCloud -palveluiden monipuoliset tekniset ratkaisut. Olemme erittäin tyytyväisiä Rauhalan tekniseen toimintavarmuuteen ja ammattitaitoon. Heillä on halu toteuttaa ratkaisut asiakkaalle sopivimmalla tavalla ja rehellisesti asiakkaan etu edellä. Rauhalan teknisten asiantuntijoiden avulla olemme saaneet käyttöömme organisaatiollemme sopivat lisenssimallit ja näin selvästi säästäneet kuluissa edellisiin palveluihin verrattuna. Rauhalan toiminta on hyvin palveluhenkistä!”
 
Sonja Bäckman
toiminnanjohtaja
Psoriasisliitto
 
 

hyva IT tuki

 

 

"Aiemmin yritimme hoitaa yrityksemme tietotekniikan itse. Tietotaitomme ja aikamme eivät kuitenkaan riittäneet. Rauhalan OnCloud-palveluiden asiantuntijat ovat alusta alkaen toimineet liiketoimintamme parhaaksi. He tietävät, kuinka tietotekniikka saadaan kustannustehokkaasti tukemaan yrityksen toimintaa. Yritysarki sujuu, kun Rauhala hoitaa tietotekniikan. Asiakaspalvelu on huippuluokkaa ja olemme tyytyväisiä yhteistyöhömme."

Petri Viinikainen
toimitusjohtaja
Kurikan Kaukolämpö Oy
Lue koko referenssi

 

Tietoturvapalvelut kokemuksia 

 

 

"Rauhalan OnCloud-palvelut järjestivät tietotekniikkamme yhdenmukaiseksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi. Rauhalan erottaa muista korkea osaamistaso ja kasvollinen asiakaspalvelu. Parasta yhteistyössämme on, ettei meidän tarvitse murehtia tietoteknisistä asioista, vaan voimme luottaa Rauhalaan."

Tero Hintsa
apulaistoiminnanjohtaja
Länsi-Suomen Punainen Risti
Lue koko referenssi

 

IT palvelu kokemuksia

 

 

"Rauhala OnCloud on luotettava ja uskottava yhteistyökumppani yrityksen IT-palveluihin. Reagointi on nopeaa, palvelu ystävällistä ja tuotteet ajanmukaiset."

Juha Tiainen
hotellinjohtaja
Hotel Sorsanpesä
Lue koko referenssi

IT ulkoistaminen

 

"Rauhalan palvelukokonaisuuden osa-alueet, ohjelmisto-, käyttö- ja sähköinen palvelu, ovat toimineet hyvin. Erityisen tyytyväinen olen tekniseen käyttöpalveluun, joka hoitaa asiat nopeasti ja täsmällisesti. Haluan korostaen mainita minulle tärkeästä palveluominaisuudesta: Voin hoitaa työni omalla Mac-tietokoneellani, iPadillani tai iPhonellani, olin sitten kotona tai matkoilla."

Saija Ristolainen-Kotimäki
hallituksen puheenjohtaja
Risetti Oy

 

muotek

Käytämme Visma Novaa Rauhalan ASP-palvelun kautta pilviympäristössä. Meidän ei tarvitse huolehtia päivityksistä, varmuuskopioinneista tai laitteistoista ja etätyömahdollisuutemme ovat parantuneet. Saman katon alta saamme avun toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön ja tekniseen ylläpitoon."

Marjut Mäkinen
toimitusjohtaja
Muotek Oy
Lue koko referenssi