IT-palveluiden ulkoistaminen tukee Sorsanpesän liiketoimintastrategiaa

Hotel Sorsanpesä sijaitsee Seinäjoella. Voit majoittua, nauttia ruoasta ja juomasta sekä järjestää sen tiloissa niin yritys- kuin yksityistilaisuuksia. Asiakkaista aidosti kiinnostunut henkilökunta pyrkii takamaan käynnistäsi mieleenpainuvan hotellielämyksen. 

  Tietotekniikan toimivuus on osa yritysten asiakaspalvelukokemusta ja -turvallisuutta

  Tietotekniikalla on suuri rooli nykypäivän yrityksissä. Sen tietää myös Hotel Sorsanpesän hotellinjohtaja Juha Tiainen:

  - Matkailu- ja majoitusalalla toimiessamme kaikki varausjärjestelmät ovat verkkopohjaisia. Varausjärjestelmien nopeus ja toimivuus on liiketoimintakriittistä. Asiakaspalvelukokemus syntyy jo varausta tehdessä. Myös asiakasturvallisuudesta on pidettävä huoli: tieto kulkee ja on tallessa, mutta ei joudu vääriin käsiin.

  Tiaisen mukaan IT:llä voidaankin tukea yrityksen strategiaa:

  - Kysyntä ja tarjonta kohtaavat viisaasti toisensa. Tietotekniikka on yrityksille erittäin tärkeässä asemassa.

   

  Ammattilaisten avulla ei tietotekniikasta tarvitse kantaa huolta

  Rauhala on rakentanut Hotel Sorsanpesän IT-infran liiketoiminnan strategiaa tukevaksi kokonaisuudeksi ja vastaa sen toimivuudesta sekä ylläpidosta. Lisäksi Rauhala tuottaa tietoturvapalvelut ja Office365-palvelut hotellille.

  - Rauhalan kautta olemme saaneet myös asianmukaiset, uudet koneet ja laitteet. Koneet saa valmiiksi asennettuina ja niiden käyttöön on perehdytetty hyvin, kertoo Tiainen.

  - Olemme todella tyytyväisiä palveluun. Parasta palvelussa on henkilökohtaisuus. Koen, että saamallamme IT-palvelulla on kasvot, se tuotetaan ihmiseltä ihmiselle. Asiat hoituvat nopeasti ja helposti OnCloudin asiantuntijoiden toimesta. Ongelmia ja katkoksia ei ole ollut, iloitsee Tiainen.

  - Tukeen soittaessani saan oikeat henkilöt nopeasti puhelimen päähän. Myös loma-aikoina tuuraajat ovat asiantuntevia ja ottavat loistavasti kopin asiasta. Lisäksi meillä käy säännöllisesti paikanpäällä tukihenkilö varmistamassa tietotekniikan toimivuuden. Palvelu on siis todella henkilökohtaista, kuvaa Tiainen.

  - Rauhalan OnCloud-palvelu näkyy eniten arjessamme siinä, ettei se näy missään, naurahtaa Tianen ja päättää:

  -Kun tietotekniikka toimii, ei siihen tarvitse kiinnittää sen erityisempää huomiota, vaan prosessit toimivat kuten pitää.

  "Rauhala OnCloud on luotettava ja uskottava yhteistyökumppani yrityksen IT-palveluihin.
  Reagointi on nopeaa, palvelu ystävällistä ja tuotteet ajanmukaiset."

  Juha Tiainen | hotellinjohtaja | Hotel Sorsanpesä

  Sorsanpesä

  Mitä tietotekniikasta jokaisella yrityksellä on oltava kunnossa?

  Perusasiat ITstä kuntoon-1

  Lataa maksuton opas: Perusasiat IT:stä kuntoon, opas yrityksille. Opas on maksuton ja ei sido sinua mihinkään.

  Tietosuoja