Kannattaako kumppanuus Rauhalan kanssa? Antaa asiakkaan kertoa

Salok Osuuskunnan tehtävänä on hankkia talotekniikan jäsenyrityksilleen materiaaleja ja palveluita edullisesti. Lisäksi osuuskunta auttaa jäseniään informaationhallinnassa, liiketoimintojen kehityksessä ja koulutuksessa. Tavoitteena on, että jäsenyritykset voivat keskittyä ydinosaamiseensa. Salok varmistaa, että käytettävissä ovat aina luotettavat ja laadukkaat tuotteet.

  Rauhala on lähellä asiakasta

  Salokilla lähdettiin kehittämään yrityksen hankinta- ja taloushallintojärjestelmiä. Samalla yrityksessä haluttiin päivittää myös työajanseurannan prosessit tähän päivään. 

  Hankintajärjestelmien kartoituksen avuksi otettiin ulkopuolinen konsultti, joka suositteli Rauhalaa järjestelmäkumppaniksi. Myös toinen järjestelmäkonsultti suositteli Rauhalaa yhteistyökumppaniksi. Niinpä yhteistyömahdollisuuksia lähdettiin kartoittamaan Rauhalan kanssa.

  - Rauhala tuli heti mukaan prosessiemme kehityksen suunnitteluun ja määrittelyyn. Kumppanuus muodostui alusta asti hyväksi. Sen sijaan, että mukana olisi ollut pelkkä järjestelmätoimittaja, toi Rauhala tärkeää asiantuntemusta ja henkilökohtaista asiakaspalvelua projektiin, kuvaa Salokin controllerina toimiva Mia Tuominen ja jatkaa:

  - Ilman Rauhalaa olisimme pulassa. Rauhalasta saamme käytännönläheisiä ohjeita nopeasti. Asiakaspalvelu on nopeaa, kattavaa ja asiantuntijat ymmärtävät heti tilanteemme ja tarpeemme. Olemme saaneet aina oikeanlaista apua oikea-aikaisesti. Ulkoistimme myös talous- ja palkkahallintomme Rauhalan tytäryritykselle, Priima Yrityslaskennalle, joka hoitaa asiakassuhteet samoilla arvoilla kuin Rauhala. Kokonaisratkaisut saman katon alta helpottavat arkeamme.

   

  Nykyaikaista työajanseurantaa

  Osuuskunnalle ei aiemmin ollut käytössään työajanseurantajärjestelmää, vaan työaikaan liittyvät kirjaukset tehtiin käsin Exceliin. Pitkään kuitenkin puhuttiin, että työajanseurantajärjestelmän käyttö helpottaisi työaikaa koskevien, lakisääteisten määräysten toteuttamista. Niinpä käyttöön päätettiin ottaa Rauhalan tarjoama Nepton-työajanseuranta.

  - Neptonin suurin hyöty on siinä, ettei meillä kulu turhaa aikaa työaikakirjanpidon toimenpiteisiin. Työaika on helppo napsauttaa alkavaksi ja päättyväksi. Kirjaukset ovat ajan tasalla. Myös raporttien haku on vaivatonta. Manuaalisuudesta kannatti siirtyä pois.

   

  "Rauhalan kautta saamme käyttöömme isojen järjestelmätalojen nykyaikaiset ohjelmat henkilökohtaisella ja nopealla asiakaspalvelulla. Rauhalan asiantuntemus ja kyky ymmärtää asiakasta ovat tärkeä osa prosessien päivittämistä ja ylläpitämistä. Rauhalan avulla olemme nykyaikaistaneet mm. työajanseurantamme. Nepton-työajanseuranta täyttää lakisääteiset vaatimukset ja tekee työajanhallinnasta helppoa."

  Mia Tuominen| controller | Salok OSK

  Salok

   

  Haluatko keskustella lisää organisaationne prosessien nykyaikaistamisesta ja uusista järjestelmistä?

  Täytä viereinen lomake ja osaamme olla sinuun yhteydessä.

  Tietosuoja