Kirjanpidon, palkanlaskennan ja työajanseurannan toimiva kokonaisuus

Honkalakoti ry vuonna 1968 perustettu yleishyödyllinen yhdistys, joka pyrkii edistämään ikäihmisten asumis- ja elinoloja sekä kuntoutumista. Palveluillaan Honkalakoti haluaa lisätä asiakkaidensa hyvinvointia ja sosiaalista turvallisuutta. Asumis-, kuntoutus- ja liikuntapalveluiden lisäksi yhdistys pyörittää lounasravintola ja kokous-/juhlatila Huldaa, tarjoaa siivous- ja kiinteistöpalveluita sekä järjestää kehitysvammaistoimintaa.

  Honkalakodin aiempi kirjanpito-ohjelma toimi pilvipalveluna, mutta oli silti vanhanaikainen ja hidas. Järjestelmästä ei saatu sellaista tietoa, jota yhdistyksen taloushallinnosta olisi haluttu. Laskutuksen hoitaminen oli työlästä ja raportit olivat piilossa useiden klikkausten takana. Myös palkanlaskenta- ja työajanseurantaohjelmiin oltiin tyytymättömiä. Vanhalla järjestelmällä palkanlaskenta kesti useamman päivän ja työajan kirjaaminen ei ollut sujuvaa. Järjestelmät eivät olleet integroitavissa keskenään, jolloin kaikki tiedot olivat siiloutuneina omissa ohjelmissaan. Järjestelmien välinen tiedonsiirto oli turhan raskas ja manuaalinen prosessi.

  Honkalakodilta päätettiin osallistua Rauhalan järjestämään webinaari-tapahtumaan koskien yhdistyksen toimivaa taloushallintoa ja Fennoa-kirjanpito-ohjelmaa. Johdon ja myynnin lisäksi osallistumaan pyydettiin Honkalakodin ulkoistettu kirjanpitäjä, jotta näkökulmia saataisiin useampia. 

  - Webinaarin jälkeen olimme vaikuttuneita Fennoan sopivuudesta yhdistyksellemme. Myöhemmin saimme kuulla myös Visma Payroll -palkanlaskentaohjelmasta ja Nepton-työajanseurantajärjestelmästä. Päätimme päivittää koko kokonaisuuden nykyaikaiseksi ja yhteentoimivaksi prosessiksi Rauhala yhteistyökumppaninamme. Meistä on hienoa, että Rauhala on kotimainen perheyritys ja nämä arvot vahvistivat päätöstämme, kuvaa Honkalakodin johtaja Tuija Järvinen.

   

  Asiantuntemus ja toimivat tukipalvelut ovat merkki hyvästä järjestelmätoimittajasta

  - Webinaarissa luvattiin, että Rauhala toimittaa nykyaikaiset ja yhteentoimivat ohjelmat sekä tarjoaa riittävästi koulutusta ja ohjeistusta. Se, mitä luvattiin heti alkumetreiltä, on toteutunut käytännössä täysin. Rauhala on luotettava palveluntarjoaja ja pitää sanansa, iloitsee Järvinen ja jatkaa:

  - Erityisesti annan kiitosta käyttöönottovaiheen koulutuksille! Meille ei tyrkytetty mitään valmiiksi määrättyjä koulutuspaketteja, vaan kaikki räätälöitiin tarpeidemme ja toiveidemme mukaan. Muutenkin käyttöönottovaiheet ovat sujuneet aikataulussa ja Rauhala on reagoinut nopeasti tarpeisiimme. 

  Järvinen kokee, että Rauhalassa asiakasta arvostetaan ja heitä kohdellaan sen mukaisesti:

  - Koskaan ei ole liian pientä asiaa, mitä ei voisi kysyä. Kaikkiin kysymyksiin vastataan nopeasti. Rauhalassa asiantuntemus on erittäin korkealla tasolla. Asiantuntijat esittävät meille rehellisesti erilaisia vaihtoehtoja, joista saamme valita meille sopivimmat ratkaisut. Fennoa-järjestelmän parasta antia ovat ajantasaiset, selkeät ja helposti nähtävillä olevat raportit ja se, että laskut hoituvat yhdellä klikkauksella. Ohjelmaan voi luottaa. Visma Payroll ja Nepton sopivat kokonaisuuteen erinomaisesti. Palkanlaskenta on sujuvaa Payrollilla ja Neptonilla työajan voi kirjata vaikkapa mobiilisti puhelimella. Esimiehemme ovat tyytyväisiä ratkaisuihin!

  - Olemme vilpittömästi innoissamme siitä, että prosessimme ovat tässä päivässä mukana! Rauhalasta olemme saaneet tarvittua tukea ja se on ihan parasta! päättää Järvinen. 

   

  "Fennoassa parasta ovat nykyaikaiset näkymät, selkeät raportit, nopea laskutusprosessi ja reaaliaikaisuus. Visma Payroll suoraviivaistaa palkanlaskentaprosessimme. Nepton tekee työaikakirjaamisestamme helppoa. Mikä parasta, nämä järjestelmät integroituvat saumattomasti yhteen ja tekevät kokonaisuuden hallinnasta sujuvaa! 

  Rauhalasta olemme saaneet ensiluokkaista asiantuntemusta yhdistyksemme talous- ja hr-prosessien nykyaikaistamiseksi. Kaiken lähtökohtana ovat olleet yhdistyksemme aidot tarpeet. Suosittelemme Rauhalaa järjestelmäkumppaniksi erittäin lämpimästi!"

  Tuija Järvinen | johtaja | Honkalakodit ry

  Honkalakoti

   

  Olisiko webinaaritallenteestamme apua: Miten järjestön taloushallinto kannattaa hoitaa?

  jarjeston taloushallinto

  Tarkista maksuttoman webinaaritallenteen avulla, onko järjestönne taloushallinnon rutiineissa mitään järkeä? Kuule täysin suomalaisesta Fennoa-järjestelmästä.

  Täytä viereinen lomake ja siirry tallenteeseen.

   

  Tietosuoja