Palkanlaskenta- ja kirjanpito-ohjelma sulautuvat yhteen helpottaen arkea

AKK Sports Oy on AKK-Motorsport ry:n omistama markkinointiyhtiö, joka toteuttaa autourheilun huipputapahtumia. Suurin ja tunnetuin näistä on vuosittain järjestettävä Neste Ralli. Kansainvälisten arvokilpailuiden lisäksi yhtiö toimii monien kotimaisten SM-sarjojen järjestäjänä. 

  Toimiva taloushallinnon kokonaisuus löytyy Rauhalasta

  AKK Sportsin vanha taloushallintojärjestelmä ei taipunut Tulorekisterin tuomiin muutoksiin. Tilalle lähdettiin etsimään uutta ohjelmaa, joka keskustelisi helpommin tulorekisterin kanssa. 

  - Kartoitusvaiheessa meillä oli useampi vaihtoehto tarkastelun alla. Valitsimme kirjanpito-ohjelmaksemme Fennoan ja palkanlaskentaan Visma Payrollin. Fennoa ja Payroll keskustelevat keskenään hyvin. Esimerkiksi kirjanpito- ja maksatusaineistojen siirto on todella yksinkertaista! Saimme näin meille toimivan kokonaisuuden Rauhalasta. Aikaisempi yhteistyömme Rauhalan kanssa on ollut sujuvaa ja oli hienoa, että uudet ratkaisut löytyivät tutulta toimijalta, kertoo AKK Sportsin kirjanpitäjä Veera Olkinuora.

  - Järjestelmien käyttöönotto sujui hyvin. Samalla teimme tilien ja kustannuspaikkojen karsintaa. Tähän saimme tukea hyvin Rauhalasta. Meitä autettiin tietojen tuonnissa ja vastaavuuksien tekemisessä. Toki myös järjestelmäkoulutukset hoidettiin käyttöönotossa asiaankuuluvasti ja ammattitaidolla, kuvaa Olkinuora.

   

  Onnistunut järjestelmäkumppanin valinta on kilpailuetu arkeen

  AKK Sportsilla on Rauhalassa omat yhteyshenkilöt, joiden puoleen on helppo kääntyä kaikissa järjestelmäkysymyksissä. Olkinuoran mukaan vastaukset tulevat nopeasti ja HelpDesk-pyynnöt hoidetaan loppuun asti kunnolla, jolloin asiat eivät jää roikkumaan. Yhteistyön lisäksi järjestelmävalintoihin ollaan tyytyväisiä:

  - Fennoa on helppokäyttöinen ja looginen taloushallintojärjestelmä.  Lisäksi Fennoa on uusi ja kehittyvä, mikä näkyy arjessa siinä, että käyttäjät pääsevät oikeasti vaikuttamaan ohjelmistokehitykseen. Rauhalan kautta olen lähettänyt kehitysehdotuksia Fennoalle ja on ollut hauska huomata, että versiopäivityksissä oma ehdotus on voinut tulla uudeksi ominaisuudeksi, iloitsee Olkinuora ja jatkaa:

  - Hyödynnämme myös Fennoan sähköistä matka- ja kululaskuominaisuutta. Kirjanpitäjänä minun ei tarvitse tehdä erillisiä kirjanpitoaineistoja, vaan tiliöinnit onnistuvat suoraan. Esimiesten on taas helppo hyväksyä niin osto-, matka- kuin kululaskut samasta paikasta. Lisäksi meillä on paljon luottamushenkilöitä, joiden kulujen käsittely onnistuu nopeasti, vaikka he eivät varsinaisessa työsuhteessa olekaan. Kaiken keskellä Payroll sopii hyvin tarpeisiimme ja toimii yhteen Fennoan kanssa.

   

  "Kirjanpito ja palkanlaskenta onnistuvat sujuvasti Fennoan ja Payrollin kokonaisuudella. Fennoa on käyttäjäystävällinen, nopeasti kehittyvä ja looginen kirjanpito-ohjelma. Fennoan matka- ja kululaskuominaisuus helpottaa niin kirjaajien kuin hyväksyjienkin arkea ja tekee prosessista sujuvan. Payroll sopii hyvin yrityksemme palkanlaskennan tarpeisiin ja toimii yhteen Fennoan kanssa."

  Veera Olkinuora | kirjanpitäjä | AKK Sports Oy

  kirjanpito-ohjelma yritykselle

   

  Olisiko tästä apua?

  Tehokkaat talouden prosessit liiketoiminnan ytimessä

  Tehokkaat talouden prosessit-1

  • Mitkä ovat tiedolla johdetun taloushallinnon kulmakivet?
  • Talouden prosessien toiminta ideaalitilanteessa. Kuinka se näkyy käytännössä?
  • Kuinka tehostaa talouden prosesseja?
  • Milloin taloushallinto-ohjelman uusiminen on ajankohtaista?

  Lataa opas täyttämällä viereinen lomake.

  Tietosuoja