Nepton-työajanseuranta ja Visma Nova-palkanlaskenta tehostavat arkea

Tukkutalo on vuonna 1959 perustettu suomalainen perheyritys, täyden palvelun elintarviketukku ja ruoan valmistaja. Asiakkaita ovat mm. erilaiset ravintolat, ruokalat, suurkeittiöt, kahvilat ja vähittäiskaupat. Tukkupalvelu sisältää yli 20 000 nimikkeen valikoiman ja kattaa aina hedelmistä ja vihanneksista liha-, maito- ja kalatuotteisiin sekä pakasteisiin, säilykkeisiin teollisiin elintarvikkeisiin ja  NonFood-tuotteisiin. Tukkutalo tunnetaan myös Talon-tuoteperheestä, joka sisältää korkeatasoisia ja laadukkaita eines- ja take away -ruokia sekä päivittäistavarakaupoille että HoReCa-sektorille.

  Työajanseurannan ja palkanlaskennan nykyaikaiset järjestelmät modernilla tekniikalla

  Tukkutalo Heinonen ja Rauhala tekevät yhteistyötä monipuolisesti. Rauhala tarjoaa yritykselle Nepton-työajanseurantajärjestelmän, Visma Nova -palkkaohjelman sekä tekniset ylläpitopalvelut. 

  Nepton-työajanseurantajärjestelmän koetaan palvelevan tukkutalon tarpeita erinomaisesti:

  - Käytämme Nepton-työajanseurannan työaikakirjaustapoja hyvin monipuolisesti. Toimistotyöläiset käyttävät varmasti enemmän selain- ja mobiilikirjaamista, kun taas tuotannon ja varaston puolella suositaan työaikapäätteitä ja leimauksia. Kaikki työaikakirjausvaihtoehdot toimivat nykyaikaisesti ja saavat kiitosta helppokäyttöisyydestä. Nepton-työajanseuranta on lisännyt yrityksessämme tasapuolisuutta ja avoimuutta, teit sitten virka-aikaa tai yövuoroa, kuvaa Tukkutalo Heinosen talouspäällikkö Terhi Jokipii ja jatkaa:

  - Lisäksi se on tehostanut myös palkanlaskentaa, sillä aineistot siirtyvät Neptonista helposti Visma Novaan. Työaikojen suora siirtyminen tuo turvaa palkanmaksuun ja on hyvin yksinkertaista. Neptonista nostaisin vielä esille raportointiominaisuudet. Saan haettua itse tarvitsemani tiedot, raportit ovat selkeitä ja antavat meille tärkeää informaatiota. Neptonin ansiosta raportointi on paremmin koostettua ja ei tunnu enää sillisalaatilta. 

  Jokipiillä on myös pitkä kokemus Visma Novan käytöstä:

  - Aiemmassa työssäni käytin Visma Novaa laajasti ja voin sanoa tuntevani järjestelmän kuin omat taskuni. Nova on erittäin hyvä pk-yrityksen toiminnanohjausjärjestelmä, jonka toimintaperiaate ja logiikkka on yksinkertainen ja selkeä. Järjestelmä kehittyy jatkuvasti ja voin luottaa siihen, että päivitetyt versiot on testattu toimiviksi. Lyhyesti sanottuna tykkään Novasta! Nyt Tukkutalo Heinosella käytämme järjestelmästä vain palkanlaskennan osiosta, joka sekin palvelee tarpeitamme moitteettomasti ja toimii yhteen Neptonin kanssa.

  Tukkutalolla Visma Nova siirrettiin Rauhala OnCloud -sovelluspalvelun avulla pilveen. Pilvipalveluna ohjelmaa voidaan käyttää aika-, paikka- ja päätelaiteriippumattomasti mistä vain. Lisäksi ylläpito, päivitykset, tietoturva ja varmistukset hoituvat automaattisesti OnCloudin toimesta.

  - Mielestäni on hienoa, että pilveen viety Visma Nova toimii yhtä hyvin kuin aiemmin omille palvelimillemme ja koneillemme asennettu versio! Järjestelmä on pelannut, päivitykset tulevat ajallaan ja tietoturva-asiat ovat kunnossa. Aamulla, kun avaa koneen, ei ikinä tarvitse jännittää, toimiiko palvelu, vaan tiedän, että asiat ovat mallillaan, iloitsee Jokipii. 

   

  Rauhala on sopivan kokoinen kumppani

  - Rauhalan asiakkaana on ollut hyvä olla! Palvelu on luotettavaa ja tuttuihin asiantuntijoihimme on helppo olla yhteydessä. He tuntevat yrityksemme ja pääsemme heti aina asiaan, kun yrityksemme tilanteita ja prosesseja ei tarvitse joka kerta alusta asti selvitellä. Koska toimin talouspäällikön tehtävässäni hyvin itsenäisesti, on mukava, kun Rauhalasta olen saanut konkreettisen tuen ja kaverin työajanseurannan ja palkanlaskennan toimiin. Heidän kanssaan voin jakaa töihin liittyvät ilot ja huolet. Rauhala on sopivan kokoinen kumppani, joka ei piiloudu kasvottoman asiakaspalvelun taakse vaan kohtaa asiakkaat henkilökohtaisesti, päättää Jokipii.

   

  "Saamme Nepton-työajanseurannan Rauhalasta erinomaisella asiakaspalvelulla. Neptonilla työaikakirjaaminen on helppoa ja nykyaikaista, tekee sen sitten selaimella, mobiilissa tai leimauslaitteella. Työaikakirjaukset siirtyvät vaivattomasti palkanlaskentaan. Rauhala tarjoaa meille myös Visma Nova -palkanlaskentaohjelman ja järjestelmän teknisen ylläpidon. Visma Novan toimintaperiaate on looginen ja selkeä. Järjestelmä kehittyy jatkuvasti ja Rauhalan avulla saimme siirrettyä sen pilvipalveluksi, joka entisestään helpottaa arkea."

  Terhi Jokipii | talouspäällikkö | Tukkutalo Heinonen Oy

  tukkutalo heinonen

   

  Kuinka voisimme auttaa?
  Jätä yhteydenottopyyntö

  Täytä viereinen lomake ja asiantuntijamme osaa olla  sinuun yhteydessä.

  Tietosuoja