Hallitse koko henkilöstöhallinto yhdellä HR-järjestelmällä

Rauhalan HR-järjestelmistä löydät kokonaisratkaisut työsuhteen elinkaaren, työaikakirjanpidon, matkalaskutuksen, viranomaisilmoitusten ja palkanlaskennan saumattomaan yhdistämiseen ja hallintaan.

  HR-järjestelmä yksinkertaistaa henkilöstö­hallintoa

  Selkeä kokonaiskuva yrityksesi henkilöstöstä sekä heidän osaamisestaan - kuulostaako hyvältä? HR-järjestelmä organisoi henkilöstöhallinnon prosessit ja tukee näin koko organisaatiota aina johdosta palkanlaskentaan. Rutiinit hoituvat nopeammin ja aikaa jää esimerkiksi kehittämiseen. HR-järjestelmän käytöllä on selkeitä hyötyjä: 

  HR-järjestelmä - työsuhteen elinkaariTyösuhteen elinkaaren kokonaisvaltainen hallinta

  Tiedot kootusti aina rekrytoinnista työsuhteen arkeen ja sen päättämiseen. Onnistut henkilöstösuunnittelussa ja strategisten tavoitteiden saavuttamisessa.

  HR-järjestelmä - analysointi ja raportointiHenkilöstöhallinnon analysointi ja raportointi on helppoa

  Monipuoliset raportointi mahdollisuudet, jotka muokataan yrityksen tarpeiden mukaiseksi. Saat nopeasti ajantasaista tietoa juuri siitä, mistä tarvitset.

  HR-järjestelmä - pilvipalveluModerni teknologia

  Pilvi- ja mobiilipalvelut sekä integraatiot muihin järjestelmiin helpottavat prosesseja ja nopeuttavat monen ihmisen työskentelyä.

  HR-järjestelmä - tietosuoja, tietoturvaHenkilöstötietojen yksityisyys ja tietoturva

  HR-järjestelmämme huomioivat myös lakipykälät, jolloin mm. EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen toiminta on helppoa.


  Jätä yhteydenottopyyntö

   

  Tutustu HR-tuotteisiimme:

  Sympa HR on nykyaikainen ja koko työsuhteen elinkaaren kattava järjestelmä henkilöstöhallinnon hoitamiseen.

  Mikäli kaipaat kevyempää henkilöstöhallinnon ohjelmaa, tutustu Nepton työajanseurannan HR-osioon, joka täyttää GDPR-vaatimukset.

  Kattava Sympa HR Kevyt Nepton HR-osio

   

  Lue lisää blogistamme