Hallitse koko henkilöstöhallinto yhdellä HR-järjestelmällä

Rauhalan HR-järjestelmistä löydät kokonaisratkaisut työsuhteen elinkaaren, työaikakirjanpidon, matkalaskutuksen, viranomaisilmoitusten ja palkanlaskennan saumattomaan yhdistämiseen ja hallintaan.

HR-järjestelmä yksinkertaistaa henkilöstö­hallintoa

Selkeä kokonaiskuva yrityksesi henkilöstöstä sekä heidän osaamisestaan - kuulostaako hyvältä? HR-järjestelmä organisoi henkilöstöhallinnon prosessit ja tukee näin koko organisaatiota aina johdosta palkanlaskentaan. Rutiinit hoituvat nopeammin ja aikaa jää esimerkiksi kehittämiseen. HR-järjestelmän käytöllä on selkeitä hyötyjä: 

HR-järjestelmä - työsuhteen elinkaariTyösuhteen elinkaaren kokonaisvaltainen hallinta

Tiedot kootusti aina rekrytoinnista työsuhteen arkeen ja sen päättämiseen. Onnistut henkilöstösuunnittelussa ja strategisten tavoitteiden saavuttamisessa.

HR-järjestelmä - analysointi ja raportointiHenkilöstöhallinnon analysointi ja raportointi on helppoa

Monipuoliset raportointi mahdollisuudet, jotka muokataan yrityksen tarpeiden mukaiseksi. Saat nopeasti ajantasaista tietoa juuri siitä, mistä tarvitset.

HR-järjestelmä - pilvipalveluModerni teknologia

Pilvi- ja mobiilipalvelut sekä integraatiot muihin järjestelmiin helpottavat prosesseja ja nopeuttavat monen ihmisen työskentelyä.

HR-järjestelmä - tietosuoja, tietoturvaHenkilöstötietojen yksityisyys ja tietoturva

HR-järjestelmämme huomioivat myös lakipykälät, jolloin mm. EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen toiminta on helppoa.


Jätä yhteydenottopyyntö

 

Tutustu HR-tuotteisiimme:

Sympa HR on nykyaikainen ja koko työsuhteen elinkaaren kattava järjestelmä henkilöstöhallinnon hoitamiseen.

Mikäli kaipaat kevyempää henkilöstöhallinnon ohjelmaa, tutustu Nepton työajanseurannan HR-osioon, joka täyttää GDPR-vaatimukset.

Kattava Sympa HR Kevyt Nepton HR-osio

 

Lue lisää blogistamme