Visma Payroll sisältää kaiken, mitä tarvitset palkanlaskentaan

Nykyaikaisesta Visma Payrollista löydät kaikki olennaiset palkanlaskennan ominaisuudet. Helppokäyttöinen, mutta kattava ohjelma on nopea ottaa haltuun.

Varaa livedemo  

   Palkkaohjelma Visma Payroll

   Visma Payroll sisältää kaikki modernin palkkaohjelman hyödyt: Voit käyttää sitä missä ja milloin vain, se minimoi manuaalisen työn määrää, reaaliaikaistaa raportointia ja sisältää pankkiohjelman. Visma Payroll tuo joustoa työllesi sekä helpottaa päivärutiinejasi.

    

    

   "Visma Payroll suoraviivaistaa palkanlaskentaprosessimme."

   Tuija Järvinen | johtaja | Honkalakodit ry

    

   "Visma Payrollista palkkahallinnon tietojen hakeminen on vaivatonta. Talous- ja palkkahallinnon prosessien nykyaikaistaminen säästää selkeästi aikaa. Parasta yhteistyössä Rauhalan kanssa on ollut luottamus."

   Tero Luoma | toimitusjohtaja | BSTR Luova Konttori Oy

    

   Katso Payroll-esite

    

    

   Visma Payroll toimii sekä itsenäisesti että osana suurempaa taloushallinnon kokonaisuutta

   Visma Payroll on helposti liitettävissä osaksi toiminnanohjaus-, taloushallinto-, työajanseuranta- ja henkilöstöhallintojärjestelmiä. Palkanlaskenta koskettaa yrityksessä monia osapuolia. Visma Payrollin avulla toimit kaikkien kannalta tehokkaasti.

   • Helppokäyttöiset perustiedot: Hyödynnä mm. joustavat palkkalaji- ja palkkatunnusmääritykset, laskenta- ja tiliöintisäännöt sekä palkkataulukoiden käsittely.
   • Sujuva palkanlaskenta myös muutostilanteissa: Jaksoja voi avata henkilöittäin tai ryhmittäin. Vakioiden hyödyntäminen, poissaolotapahtumien generointi tai ulkopuolisten tapahtumien tuonti eri järjestelmistä on vaivatonta. Palkkojen laskenta tapahtuu aina muutoksia tehdessä.
   • Monipuoliset henkilö- ja työsuhdetiedot ovat käytettävissäsi: Näet myös historiatietoja, kuten palkkahistoriaa tai lomapäiväkertymiä.
   • Jatkuvasti kehittyvä ohjelma: Esimerkiksi palkkojen korotusajo, kta-laskenta, verokorttien suorasiirto, tietojen tuonti ja poissaolorekisteri tehostavat työpäivääsi.

    


    

   "Valitsimme kirjanpito-ohjelmaksemme Fennoan ja palkanlaskentaan Visma Payrollin. Kahden eri järjestelmän käyttäminen taloushallinnon hoitamiseen on yhtä helppoa kuin se, että toiminnot olisivat saman järjestelmän sisällä. Rauhalan taloushallinto-ohjelmien asiantuntemus on loistavalla tasolla. Asiakas- ja tukipalvelu on erinomaista"

   Eija Leppäkynnäs | talouspäällikkö | Keliakialiitto Ry

    

   Jätä yhteydenottopyyntö

    

    

   Lue vinkkejä nykyaikaiseen palkanlaskentaan blogissamme: