Sujuva yritysarki: toiminnanohjausjärjestelmä ja IT-tuki Rauhalasta

Muotek Oy on suomalainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo muovituotteita ja teknisiä muoviosia niin kaluste- ja laitevalmistajille kuin kone- ja metalliteollisuudelle. Jo vuonna 1978 perustetun yrityksen toiminnassa on mukana kolme sukupolvea.

  Muotekilla Visma Nova -toiminnanohjausjärjestelmä otettiin käyttöön vuosituhannen vaihteen tienoilla. Vuosien saatossa järjestelmä on laajentunut ja kehittynyt Muotekin toiminnan mukana. Yrityksessä on otettu käyttöön toiminnanohjauksen eri moduuleita asteittain. Nyt käytössä ovat asiakaskortisto, myyntitilaukset, laskutus, ostotilaukset, palkat, varasto, kirjanpito ja uusimpana tuotanto. 

  - Visma Nova uudistuu nopealla tahdilla. Pitkäaikainen järjestelmämme vastaa yhä tämän päivän tarpeisiin. Se mukautuu ulkopuolelta tuleviin haasteisiin ja muutoksiin, kuvaa Muotekin toimitusjohtaja Marjut Mäkinen.

   

  Visma Nova pilvipalveluksi

  Visma Novan järjestelmätuen lisäksi Rauhala tarjoaa Muotekille järjestelmän käyttöön liittyvän ASP-palvelun. ASP-palvelussa Visma Nova siirretään omilta palvelimilta ja työasemilta Rauhalan konesaliin. Rauhala muuntaa ohjelmistokokonaisuuden pilvipalveluksi. Käytännössä järjestelmä toimii kuten aiemminkin, mutta sitä voidaan käyttää aika- ja paikkariippumattomasti ja teknisen ympäristön valvominen, uusiminen, versiopäivitysten teko, tietoturva ja varmistukset tapahtuvat Rauhalan toimesta automaattisesti, eikä asiakkaiden tarvitse murehtia näistä. 

  - Muotekilla siirryttiin ASP-palveluun, sillä halusin tehokkuutta varmuuskopiointiin, huolettomuutta päivityksiin ja mahdollisuus käyttää Visma Novaa etätöissä, vaikkapa kotoa käsin. Olen erityisen tyytyväinen Rauhalan ASP-palveluun, sillä heidän kanssaan nämä tavoitteet ovat täyttyneet, iloitsee Mäkinen.

   

  Fokus ydintekemiseen! Rauhala hoitaa laitteet ja ohjelmistot

  - Rauhalasta puhuttaessa on mainittava, että parempaa asiakaspalvelua nopeudessa ja laadussa saa etsiä. Rauhalaan on helppo saada yhteys, asiakaspyyntöihin tartutaan heti ja asiat ratkeavat tehokkaasti. Jos järjestelmän käytössä ilmenee esimerkiksi ongelma, laitan sähköpostia tai soitan, ja kuluu vain muutama minuutti, kun asiat ovat selvinneet. Asiakkaita tiedotetaan myös hyvin asioiden etenemisestä, kertoo Mäkinen.

  Arki Muotekilla on kiireistä ja työtä on paljon. Parasta yhteistyössä Rauhalan kanssa on se, että työntekijät ja johto saavat keskittyä omaan tekemiseensä. Rauhala tarjoaa Muotekille myös tekniset laitteet. Esimerkiksi uudet työasemat saa helposti tilattua valmiiksi asennettuina ja käyttövalmiina Rauhalasta. Muotekilla aikaa tai vaivaa ei tarvitse käyttää laitteisto- ja ohjelmistoasioihin.

  - Samasta palvelunumerosta saamme avun ja osaamista niihin asioihin, joihin meillä ei ole aikaa, osaamista eikä resursseja. Suosittelemme Visma Novaa, ASP-palvelua ja Rauhalaa lämpimästi, Mäkinen päättää.

   

   

  "Visma Nova -toiminnanohjausjärjestelmän kehitys on nopeaa. Järjestelmä kasvaa yrityksemme mukana sekä mukautuu tämän päivän ulkopuolelta tuleviin muutoksiin.  Käytämme Visma Novaa Rauhalan ASP-palvelun kautta pilviympäristössä. Meidän ei tarvitse huolehtia päivityksistä, varmuuskopioinneista tai laitteistoista ja etätyömahdollisuutemme ovat parantuneet. Saman katon alta saamme avun toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön ja tekniseen ylläpitoon."

  Marjut Mäkinen | toimitusjohtaja | Muotek Oy

  muotek

   

  Kuinka voisimme auttaa?

  Täytä viereinen yhteydenottolomake ja olemme sinuun yhteydessä. 

   

  Tietosuoja