Visma.net  ERP ja Visma Payroll – Huolenpitoa järjestelmiin Rauhalasta

Metritiski Oy on kokenut sisustusrakentamisen kumppani. Valtakunnallisesti toimiva asiantuntijayritys on erikoistunut julkisten tilojen rakentamiseen, kalustamiseen ja sisustamiseen. Yrityksen toiminnan perustana ovat kotimaisuus, asiakaslähtöisyys, tyyli ja laatu. Metritiski on kahvila- ja ravintolarakentamisen markkinajohtaja Suomessa, mutta palvelee kaiken kokoisia yrityksiä toimialariippumattomasti. 

  Toimiva järjestelmätuki tehostaa järjestelmien käyttöastetta sekä liiketoiminnan prosesseja 

  Rakennusliike Metritiskillä urakointijärjestelmien kokonaisuus päivitettiin Urakointi+-ratkaisuun. Rakennusalalle suunnatun kokonaisratkaisun toiminnanohjausjärjestelmänä on Visma.net ERP ja palkanlaskentaohjelmana toimii Visma Payroll. Visma.net ERP -järjestelmän käyttöönoton jälkeen järjestelmän tuki siirtyi Urakointi+:lta Rauhala Yhtiöille.

  - Meille syntyi Rauhalan asiakaspalvelusta heti hyvä kuva! Varsinkin alkuvaiheessa meillä oli paljon kysymyksiä, joihin saimme nopeat ja asiantuntevat vastaukset. Asiat alkoivat Rauhalan avustuksella todenteolla toimimaan, kuvaa Metritiskin operatiivinen johtaja Antti Ahava.

  Toiminnanohjausjärjestelmän uudistaminen rohkaisi Metritiskin päivittämään myös muita prosesseja:

  - Ryhdyimme pohtimaan kirjanpitäjämme vaihtoa, kun kuulimme, että Rauhalan tytäryritys Priima Yrityslaskenta hallitsee Visma.net ERP -järjestelmän. Kirjanpitäjän vaihdon yhteydessä päätimme ulkoistaa myös Visma Payroll -järjestelmällä tehtävän palkanlaskennan Priimalle, kertoo Ahava. 

  Vaikka kirjanpito ja palkanlaskenta ovat eri järjestelmissä, on järjestelmien välillä vahva rajapinta. Kirjauduttaessa Visma.net ERP -järjestelmään, voidaan samalla kirjautumisella siirtyä Payrollin puolelle ja siirtää palkanlaskenta kirjanpitoon. Myös tulorekisteri-ilmoitukset hoituvat Payroll järjestelmästä suoraan. 

  - Toiminnanohjaus, kirjanpito ja palkanlaskenta ovat yrityksille ydinbisneksen tukitoimintoja. Mitä vähemmän joudun tukitoimintoihin kiinnittämään huomiota, sitä paremmin ne toimivat. Vahva järjestelmäosaaminen Visma.net ERP:n ja Payrollin suhteen on vapauttanut aikaamme. Sekä Rauhalassa että Priimassa asiantuntemus on korkealla tasolla näiden suhteen, toteaa Ahava ja jatkaa:

  -Viestintä välillämme on sujuvaa. Puheluihin ja sähköposteihin saa nopeasti asiantuntevat vastaukset. Yhteistyömme sujuu todella hyvin.

   

   

  metritiski oikea

  "Visma.net ERP ja Visma Payroll -järjestelmät soveltuvat hyvin rakennusliikkeemme toiminnanohjaukseen ja palkanlaskentaan. Rauhalan järjestelmätukipalvelu toimii todella hyvin! Asiakaspalvelu on nopeaa ja asiantuntevaa. Järjestelmäosaaminen on Rauhalassa korkealla tasolla."

  Antti Ahava | operatiivinen johtaja | Metritiski Oy

  Metritiskin löydät myös Facebookista

  Lisäapua oppaasta: Miten onnistut ERP-järjestelmän valinnassa?

  erp järjestelmän valinta -opas-1

  Kuinka varmistut oikean ERP-järjestelmän valinnasta? Missä tilanteissa vaihto ylipäätään on tarpeen? Hoida järjestelmien vertailuprosessi oikein.

  Lataa opas


  Tietosuoja