rauhala9.jpg

Suunnitelmallista panostusta työhyvinvointiin

Suomen parhaat työpaikat

Vuonna 2016 olimme mukana jälleen Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa. Tällä kertaa olimme siirtyneet pienten yritysten sarjasta keskisuurten yritysten joukkoon, joka on osallistujamäärältään suurin yritysryhmä. Siitä huolimatta menestyimme loistavasti ja sijoituimmekin sijalle 12.

Saavutimme vuonna 2011 neljännen sijan ja vuonna 2010 toisen sijan pienten yritysten sarjassa Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa. Rauhala sijoittui 10 parhaan joukkoon myös vuosina 2008 ja 2009.

rauhala-abstract-bg.jpg

Meille jokainen työntekijä ja hänen hyvinvointinsa on tärkeä asia!

Uskomme, että hyvinvoivan työntekijän asenne ja toimintatarmo välittyy myös asiakaspalveluumme. Tätä kautta kaikki voittavat!

Puolueeton hyvän työpaikan mittari

Great Place to Work® Institute Finland tekee vuosittain tutkimuksen Suomen parhaista työpaikoista ja julkaisee tulokset Suomen parhaat työpaikat -listalla. Suomen parhaat työpaikat valitaan pääosin organisaatioiden omien työntekijöiden mielipiteiden perusteella. Listalle päässeet organisaatiot ovat siis hyviä työpaikkoja nimenomaan työntekijöidensä omien, todellisten kokemusten mukaan. Listalle ei voi päästä ulkopuolisten henkilöiden muodostamien mielikuvien perusteella. Tämän vuoksi Suomen parhaat työpaikat -lista on todenmukainen ja haasteellinen, puolueeton hyvän työpaikan mittari.