Sujuvat taloushallinnon prosessit

Sopimusvuori ry tuottaa monipuolisesti palveluja ja matalan kynnyksen toimintaa mm. mielenterveys- ja päihdeasiakkaille, sekä työttömille työnhakijoille. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Hämeenlinnassa.

Kaikissa toimintamuodoissa Sopimusvuoren kantavana ajatuksena on edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia erityisesti mielenterveyden näkökulmasta. Hyvä mielenterveys on voimavara, joka ylläpitää jaksamistamme kaikissa elämäntilanteissa, niin perusarjessa kuin erilaisissa elämän muutosvaiheissa.

  Sopimusvuori ry lähti sujuvoittamaan taloushallinnon prosesseja Fennoa ohjelmistolla

  Sopimusvuori ry lähti kartoittamaan uutta taloushallinnon ohjelmistoa, kun he siirsivät taloushallinnon hoidon tilitoimistolta itselleen. Yhdistys halusi sujuvoittaa arkisia taloushallinnon prosesseja, sekä keventää taloushallinto-ohjelmiston käytettävyyttä. Lähtötilanteessa he lähtivät miettimään heidän kokoiselleen yhdistykselle parhaiten sopivaa ratkaisua.

  Aluksi he kävivät läpi useampia eri vaihtoehtoja, ohjelmistoja ja palveluntarjoajia. Yhdistyksen controllerille Sanna Lehtoselle oli suositeltu digitaalista taloushallinnon ohjelmistoa, Fennoaa. Sanna lähti selvittämään Fennoa ohjelmaa tarkemmin ja sai kuulla Rauhala Yhtiöistä.

  ”Yhteydenoton jälkeen Rauhalan toiminta oli heti ripeää, asiantuntevaa ja meidän tarpeemme kartoitettiin hyvin. Fennoan eri osa-alueet esiteltiin meille kattavasti ja tarjous räätälöitiin nimenomaan vastaamaan tarpeitamme. Ylimääräisiltä kustannuksilta ja yllätyksiltä vältyttiin sen ansiosta. Fennoa ohjelmisto vaikutti hyvältä ohjelmistolta ja Rauhala meille kaikkein parhaiten sopivammilta palveluntarjoajalta”, Sanna kertoo.

  ”Huomasimme nopeasti puhuvamme Rauhalan kanssa samaa kieltä ja yhteinen sävel löytyi nopeasti. Koin yhteistyön alun alusta saakka luontevaksi sekä Fennoa ohjelmiston hyvä tuntemus oli havaittavissa”, Sanna iloitsee.

  Sopimusvuorelle on myös tärkeää, että Rauhala Yhtiöt on Suomalainen perheyritys. Yhteiset arvomaailmat kohtaavat hyvin.

   

  Kasvollisen asiakaspalvelun merkitys arjessa

  Sanna Lehtonen kertoo Rauhalan erottautuvimmaksi tekijäksi kasvollisen, laadukkaan, nopean ja asiantuntevan asiakaspalvelun. Hänelle on tärkeää, että palveluntarjoajaan voi luottaa, asiat selviävät aina sovitussa aikataulussa ja heidän tarpeensa otetaan huomioon. ”Rauhalan sovellusasiantuntijan kanssa on helppo asioida ja häneen saa vaivattomasti yhteyden. Asiantuntija tuntee hyvin ympäristömme ja ymmärtää nopeasti mitä asiamme, milloinkin koskee. Se, ettei hänelle tarvitse puhua It-kieltä tai vääntää rautalangasta, helpottaa huomattavasti tekemistä”, Sanna kertoo.

  Sanna toimii yhdistyksessä controllerina ja koko taloushallinnon kokonaisuus kuuluu hänen ja Merja Nuutisen vastuulle aina kirjanpidosta reskontrien hoitoon. Fennoassa nämä osa-alueet muodostavat saumattoman kokonaisuuden ja näin helpottaa Sopimusvuoren jokapäiväisiä taloushallinnon prosesseja.

   

  ”Rauhalan asiakaspalvelu on erinomaista, sovellusasiantuntijan kanssa on helppo asioida, puhumme samaa kieltä. Sen lisäksi, että Fennoa ohjelmistona palvelee meitä hyvin, olemme erittäin tyytyväisiä myös palveluntarjoajaamme”

  Sanna Lehtonen | Conroller | Sopimusvuori ry 

  Sopimusvuori

   

   

   

  Katso webinaaritallenne:
  Digitaalinen vai sähköinen taloushallinto?

  Opaskuva_digitaalinen_taloushallinto

  Webinaaritallenteesta saat tietoa digitaalisen ja sähköisen taloushallinnon eroista. Nykyaikaiset kirjanpito-ohjelmat ovat ottaneet valtavan digiloikan verrattuna perinteisempiin järjestelmiin. Monet ennen manuaalista työtä vaatineet rutiinit on automatisoitu ja järjestelmä hoitaa ne puolestasi.

  Täytä viereinen lomake ja siirry tallenteeseen.

   

  Tietosuoja