Rauhalan blogi
  • Etusivu
  • Blogi
  • Älä kyttää! Nykyaikainen työajanseuranta on koko yrityksen etu.
22.9.2023 9:08

Älä kyttää! Nykyaikainen työajanseuranta on koko yrityksen etu.

Työajanseuranta on lakisääteistä ja lisäksi se edistää tehokkuuden sekä työhyvinvoinnin seuraamista ja kasvattamista. Nepton työajanseurantajärjestelmä on pilvipalveluna toimiva palvelu, joka kehittyy koko ajan – et siis tarvitse erillisiä kiinteitä asennuksia, eikä järjestelmän päivittäminen maksa erikseen. Käytössäsi on aina järjestelmän uusin versio.

Seuraavan vuoden aikana muun muassa kulunvalvontaan usein linkitetyt järjestelmät, kuten Esmikon ja Abloy Fleximin tietyt versiot tulevat elinkaarensa päähän. Nyt on siis täydellinen aika siirtyä uuteen nykyaikaiseen järjestelmään.

Jos yrityksessäsi ei ole vielä käytössä sähköistä työajanseurantaa, on nyt aika ottaa se käyttöön!


Nykyaikaisesta työajanseurantajärjestelmästä hyötyvät kaikki yrityksessä. Työnantajan ja esihenkilöiden lisäksi työntekijät näkevät reaaliaikaiset työaikakertymänsä suoraan järjestelmästä ja pystyvät tämän avulla säätelemään esimerkiksi työn kuormittavuutta. Lisät, korotukset ja ylityöt tulkitaan automaattisesti, jolloin palkanmaksuprosessi helpottuu ja nopeutuu. Aikaa vapautuu muihin työtehtäviin.


Paikalliset sopimukset ja työehtosopimukset rakennetaan yrityskohtaisesti Neptoniin. Automaattiset työajan tulkinnat helpottavat työaikalain noudattamisen seuraamista sekä nopeuttavat palkanmaksuprosessia, kun kirjaukset saadaan helposti valmiiksi tulkittuna palkkahallintoon.


Nepton on työajanseurantajärjestelmä, joka mukautuu niin pienen kuin suurenkin yrityksen tarpeisiin. Mahdollisuuksia käyttöön on monia; yksinkertaisen työajanseurannan lisäksi on muun muassa mahdollista kohdentaa työaikaa eri laskentakohteille, tehdä vuorosuunnittelua tai kiertäviä työvuorokalentereita tai vaikkapa toteuttaa myös työyhteisön sisäisiä sähköisiä koulutuksia/kursseja suoraan Neptonin sisällä.


Osallistu torstaina 5.10. järjestettävään Nepton-webinaarimme, jossa käydään lyhyesti läpi Neptonin toiminnallisuuksia. Lue lisää webinaarin sisällöstä ja ilmoittaudu mukaan täällä:

Lue lisää ja ilmoittaudu

Kiinnostuitko?

Lue myös blogi: Työhyvinvointia työajanseurannalla

Haluatko oppia lisää toimivasta työajanseurannasta?

 

Tiesitkö, että Rauhala Yhtiöiden kautta voit hankkia pilvipohjaisen ja nykyaikaisen työajanseurantajärjestelmä Neptonin?

Tutustu nykyaikaiseen ja kotimaiseen työnajanseurantajärjestelmä Neptoniin tästä!

Tutustu Neptoniin

Lisäapua

Asiantuntijoihimme voit olla rennosti yhteydessä matalalla kynnyksellä.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Takaisin blogiin