Ratkaisut palkanlaskentaprosessien tehostamiseen

 

Visma Payroll

Tehosta palkanlaskentaprosessejasi nykyaikaisella Visma Payroll palkanlaskentaohjelmistolla. Palkkaprosessit tapahtuvat täysin selaimen kautta pilvipalveluna ja näin pystyt paikasta riippumatta hoitamaan työtehtäväsi. Enää työsi ei tarvitse sitoa sinua yhteen paikkaan! Visma Payroll tuo joustoa työllesi sekä helpottaa päivärutiinejasi. 

Lue lisää

 

Visma Fivaldi

Visma Fivaldi on kokonaisratkaisu, joka automatisoi rutiinisi. Hoida ohjelmalla  yrityksen tai yhdistyksen palkanlaskenta, kirjanpito, laskutus ja myyntireskontra sekä ostoreskontra ja ostolaskujen kierrätys.

Lue lisää 

 

Visma Nova

Visma Nova on kokonaisratkaisu toiminnanohjaukseen sekä talous- ja palkkahallintoon. Sähköiset yhteydet mahdollistavat helpon aineistojen käsittelyn. Visma Novassa palkanlaskenta on toimivaa ja nykyaikaista.

Lue lisää

 

Visma.net Expense

Visma.net Expensen avulla voit tehdä matka- ja kululaskut  sujuvasti ja ennen kaikkea helposti. Selainpohjainen Visma.net Expense toimii itsenäisenä ohjelmistona tai yhdessä mm. Visma.net taloushallinto-ohjelmiston kanssa. Kirjaa matka- ja kululaskut missä ja milloin tahansa ollessasi internet-yhteyden päässä: tabletilla tai tietokoneella – mökillä, kotona tai töissä. 

Lue lisää