Palkanlaskentaohjelman on oltava helppokäyttöinen ja moderni

Tehosta palkanlaskentaprosesseja nykyaikaisella palkkaohjelmalla. Enää työsi ei tarvitse olla sidottua yhteen paikkaan. Helpota päivärutiinejasi ja hanki joustoa työllesi.

Oikea palkanlaskenta­ohjelma tehostaa prosesseja

Digitalisoimalla toimintatapoja voidaan helpottaa palkanlaskentaa. Nykyaikaisen palkkaohjelman käyttämisestä on monia hyötyjä: 

Palkanlasketaohjelma - skaalautuvuusKäytä missä vain turvallisin mielin

Selkeä käyttöliittymä tekee käytöstä jouhevaa. Käyttöönotto on nopeaa ja versiopäivitykset hoituvat automaattisesti taustalla. Käytä milloin vain ja paikasta riippumatta. Myös sijaistaminen on helppo järjestää, mikäli palkanlaskija on syystä tai toisesta estynyt.

Palkanlaskentaohjelma - palkkaraportitPalkkaraportit reaaliaikaisesti

Säästä aikaa ja resursseja selkeiden ja reaaliaikaisten raporttien avulla. Saat kätevästi esimerkiksi sähköiset viranomaisilmoitukset, palkkalaskelmat, kirjanpitoviennit sekä lomapalkkavelkaraportit.
 

palkkaohjelma - manuaalinen työManuaalinen työ minimiin

Käytössäsi on mallipohjia sekä erilaisia vakiotietoja, joilla helpotat työtäsi automatisoiden prosesseja. Palkkaohjelmat ovat helposti integroitavissa eri järjestelmiin, esimerkiksi työajanseurantaan. Säästät aikaa ja vähennät paperin määrää sekä kustannuksia.
 

kirjanpito-ohjelma, Visma.net talousIntegroitu pankkiohjelmaan

Automatisoi palkkojen maksuaineistot tai ulosottotilitykset ja lähetä ne helposti pankkiin.

 

Kanssamme palkanlaskentaohjelman vaihtaminen on helppoa:

  1. Kerro meille palkkahallinnon tarpeistasi. 
  2. Meillä on pitkä ja käytännönläheinen osaaminen palkkaohjelmista. Kartoitamme sinulle parhaan vaihtoehdon ja autamme oikean ohjelman valinnassa. 
  3. Ohjelma määritellään toimimaan yrityksesi tarpeiden mukaan. 
  4. Realistinen aikataulu ja selkeät vastuujaot takaavat positiivisen käyttöönottokokemuksen. Niistä olemme tunnettuja.

Jätä yhteydenottopyyntö

Ratkaisut palkanlaskentaprosessien tehostamiseen

 

Visma Payroll

Tehosta palkanlaskentaprosessejasi nykyaikaisella Visma Payroll palkanlaskentaohjelmistolla. Palkkaprosessit tapahtuvat täysin selaimen kautta pilvipalveluna ja näin pystyt paikasta riippumatta hoitamaan työtehtäväsi. Enää työsi ei tarvitse sitoa sinua yhteen paikkaan! Visma Payroll tuo joustoa työllesi sekä helpottaa päivärutiinejasi. 

Lue lisää 

 

Visma Fivaldi

Visma Fivaldi on kokonaisratkaisu, joka automatisoi rutiinisi. Hoida ohjelmalla  yrityksen tai yhdistyksen palkanlaskenta, kirjanpito, laskutus ja myyntireskontra sekä ostoreskontra ja ostolaskujen kierrätys.

Lue lisää 

 

Visma Nova

Visma Nova on kokonaisratkaisu toiminnanohjaukseen sekä talous- ja palkkahallintoon. Sähköiset yhteydet mahdollistavat helpon aineistojen käsittelyn. Visma Novassa palkanlaskenta on toimivaa ja nykyaikaista.

Lue lisää 

 

Lue lisää blogistamme