Työaikakirjaukset hoituvat nykyaikaisesti vaikka mobiilissa

Suomen Apteekkariliittoon kuuluvat lähes kaikki Suomen apteekit. Liiton pyrkimyksenä on kehittää ammatilliseti ja eettisesti korkeatasoista apteekkitoimintaa, joka on osa terveydenhuoltoa. Käytännössä Apteekkariliitto tuottaa jäsenilleen apteekkiliikkeen harjoittamista tukevat palvelut.

  Yritysohjelmistot monipuolisesti Rauhalasta

  Suomen Apteekkariliitolla ei aikaisemmin ollut työajanseurantaan minkäänlaista järjestelmää. Työaikakirjaus tehtiin paperille tai Exceliin.

  - Olemme jo pitkään olleet Rauhalan asiakkaita. Kun kuulimme, että Rauhalalta saa nykyaikaiset ratkaisut myös työajanseurantaan, ei palvelua tarvinnut lähteä kyselemään muualta. Valitsimme työajanseurantajärjestelmäksemme Rauhalan tarjoaman Nepton-nimisen ohjelman, kertaa Suomen Apteekkariliiton talous- ja hallintojohtaja Ilkka Harjula. 

   

  Työajan ja laskut voi kirjata vaikkapa puhelimella

  Harjulan mielestä Neptonin työajanseurantajärjestelmä on erittäin helppokäyttöinen. Lisäksi mobiilikäyttömahdollisuudet on koettu Apteekkariliitossa toimiviksi:

  - Liikkuvaa työtä tekevien työntekijöidemme on erittäin helppo tehdä työaikakirjaus Neptonin mobiiliapplikaatiolla. Kaikki toimii nykyaikaisesti, ohjelmaa kehitetään ja se pysyy ajan tasalla.

  - Yhteistyö Rauhalan kanssa on sujunut hyvin — niin hyvin, että uusien ohjelmistotarpeiden kohdalla ei kilpailutusta haluttu lähteä tekemään, vaan palvelut haluttiin Rauhalasta. Rauhala on pitänyt lupauksensa, asiakaspalvelu on toiminut ja apua on saanut aina, kun sitä on tarvinnut, sanoo Harjula ja päättää:

  - Kun yritysohjelmistot on hankittu Rauhalasta, voimme keskittyä omaan toimintaamme ja tiedämme, että järjestelmät ja tuki taustalla toimivat.

   

  "Päätimme nykyaikaistaa työaikakirjausmenetelmämme. Neptonin työaikakirjanpito on vastannut kaikkiin niihin haasteisiin ja ongelmiin, joihin halusimme ratkaisun. Rauhala piti siis sen, minkä lupasi. Nepton on helppokäyttöinen. Erityisesti mobiiliominaisuus on liikkuvalle organisaatiollemme oleellinen toiminto."

  Ilkka Harjula | talous- ja hallintojohtaja | Apteekkariliitto

   

  apteekkariliitto

   

  Lataa opas nykyaikaisesta työajanseurannasta.

  Opas on maksuton ja sen lataaminen ei sido sinua mihinkään.

  Lataa opas

  Toimiva tyoajanhallinta opas

  Tietosuoja