Rauhalan blogi
  • Etusivu
  • Blogi
  • Kasvollinen IT-tukipalvelu yrityksille – Tiedä, keneltä ostat
8.1.2019 8:44:08

Kasvollinen IT-tukipalvelu yrityksille – Tiedä, keneltä ostat

Rauhalan OnCloud-palvelut tarjoajavat yrityksille mm. IT-tukipalvelut, tietoturvapalvelut ja Office 365 -palvelut. Vaikka kyse on tietotekniikasta ja yritysten välisestä yhteistyöstä, on palvelumme erittäin ihmisläheistä ja kasvollista. Käytännössä ensimmäisenä meiltä tapaat tämän jantterin:

 

TEK_2162-356224-edited

Paavo

Paavo Saikkonen on kaikille asiakkaillemme tuttu kasvo! Paavo kantaa palvelusuunnittelijan titteliä, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että asiakkaita palvellaan nimenomaan ratkaisu, ei myynti, näkökulmasta. Saikkonen innostuu helposti ja elää hetkessä. Vapaa-ajalla palloilu (erityisesti lentopallo ja tennis) sekä musahommat (erityisesti RAP!) vievät voiton.

 

 

  

Yhteistyön alussa tapaamisiin liittyvät myös itse tekniset asiantuntijamme. Kun tietotekniikka on laitettu kuntoon, tavoitat samat henkilöt IT-tukipalvelustamme. 

 

Veli-Matti-Kentta-1-109810-edited

 

Vellu

Kentan Veli-Matti on OnCloudin ”sekatyömies”, jonka vahvuusalueena on sovellusvirtualisointi ja siihen liittyvät tekniikat. Vellu tykkää haastaa itseään uusien asioiden opettelulla, sillä hän nautii ongelmaratkaisutilanteista. Työn monipuolisuus on sen rikkaus. Perheeseen kuuluvat vaimo, kaksi poikaa ja ja kaksi tiibetinspanielia. Vellua voisi kuvailla myös musiikin suurkuluttajaksi ja wannabe-maastopyöräilijäksi.

 

 

 

Mika-Katajamaki-782689-edited

 

Katajamäki

Mika Katajamäki on  porukan palvelin ja tallennusjärjestelmien vastuumies. Jonkinasteisen työholismin lisäksi Katajamäestä löytyy hiukan myös kirvesmiehen vikaa. Vapaa-aikana hänet löytääkin hyvin suurella todennäköisyydellä mökiltä. Perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja kissa. Musiikki ja kirjallisuus ovat myös lähellä sydäntä perheen lisäksi. 

 

Miikka-Heikkinen-173027-edited

 

Miikka

Miikka Heikkinen tykkää töissä selvittää ja omaksua uusia asioita, sekä sparrata itseään eri haasteilla. Intohimona ovat pilvipalvelut, verkot ja palomuurit. Miikkan vapaa-aikaa kuluu perheen kanssa mm. ulkona liikkuen tai harrastuksissa. Nopeasti aika vierähtää myös sekä urheilukentillä että kotona virtuaalikentillä pelaillen.

 

 

 

Juha-Myllyniemi-865322-edited

 

Juha

Myllyniemen Juhan työnjälkeen voi aina luottaa. Rauhallinen ja huolellinen työskentelytapa sekä kärsivällisyys ovat ehdottomasti Juhan valtteja. Erityisesti Juha nauttii siitä, kun oman ammattitaidon ja työnsä jäljen näkee toimivissa ratkaisuissa. Vapaa-aikana Juha löytää itsensä usein elektoriikan parista, ja myös ulkoilu kuuluu harrastuksiin.

 

 

 

TEK_2251-029394-edited

 

Arttu 

Arttu Ronkainen on Lapin lahja Etelä-Pohjanmaalle, jonne mies muutti aikoinaan opintojen perässä. Alana tietotekniikka kiehtoo sen jatkuvan kehityksen ja monipuolisuuden vuoksi. Ongelmien löytäminen ja niiden ratkaiseminen lämmittävät tämän insinöörin sydäntä. Vapaa-aika kuluu pallopelejäpelaten ja lumilautaillen säiden salliessa.

 

 

 

IT-tukipalvelu toteutetaan tällä porukalla toteutamme ja pidämme sen, minkä lupaamme. Hommaa luotsaa liiketoimintajohtajamme Jani Hermans:

 

Jani-Hermans-684211-edited

 

Jani

Jani Hermans toimii liiketoimintajohtajana OnCloudin yksikkössä. Niin ikään insinööripohjalta Janilla on silmää parantaa asiakkaiden maailmaa teknologian keinoin yhdessä ylivertaisen tiimin kanssa. Jani vapaa-aika kuluu jäähallilla joko pelaamassa tai lapsia valmentamassa. Kesäisin myös mökki ja veneily kuuluvat miehen lempipuuhiin. Voi joskus joku kalakin tulla merestä kyytiin!

 

 

Olisiko näistä apua?

Lataa opas IT:n ja tietohallinnon ulkoistaisesta. Mitä ulkoistaminen käytännössä tarkoittaa?

ITn ja tietohallinnon ulkoistaminen askelmerkit ulkoistamiseen-1

 

Oppaan lataaminen on maksutonta ja se ei sido sinua mihinkään.

Lataa opas

 

 

 

Sinua saattavat kiinnostaa myös aiemmat blogitekstimme:

 

 

Takaisin blogiin