Rauhalan blogi
  • Etusivu
  • Blogi
  • Visman partnerit – ammattilaisten verkosto asiakkaiden apuna
17.4.2020 10:19

Visman partnerit – ammattilaisten verkosto asiakkaiden apuna

Kohtaan asiakkaiden liiketoimintapäättäjiä usein tilanteessa, jossa ollaan valitsemassa uutta ohjelmistoratkaisua vanhentuneen tilalle. Kyseessä on liiketoimintakriittinen työväline, ja sopivan ohjelmiston lisäksi on onnistuttava kumppanin valinnassa. Päättäjiä askarruttaa erilaisten partnerien rooli asiakkaan arjessa, joten avataan asiaa hieman tarkemmin.

 

Jälleenmyyjäpartnerit (Value Added Resellers)

Itsenäisesti toimivat, sertifioidut jälleenmyyjäpartnerit tarjoavat Visma-ohjelmistoja ja niihin liittyviä palveluita asiakkaille. Ohjelmistoihin liittyvä liiketoiminta on tärkeä osa partnerin liiketoimintaa, ja heillä on syvällinen osaaminen niin ohjelmistoratkaisuista kuin toimialoista, joihin he ovat erikoistuneet. Esimerkiksi Visma.net ERP -toiminnanohjausjärjestelmän valitessaan partnerimme pystyy tarjota asiakkaalle kokonaisvaltaista palvelua 'yhden luukun palveluperiaatteella.' Visman rooli on pitää huolta ohjelmiston ylläpidosta ja kehityksestä partnerin voidessa auttaa asiakasta kaikessa muussa mahdollisessa. PK-yritykselle edellä mainittu asetelma luo tasavertaisuutta, kun yhteistyökumppanina toimii ison korporaation sijaan omaa kokoluokkaa oleva, kenties jopa paikallista murretta puhuva palveluyritys.

 

ISV-partnerit (Independent Software Vendor)

Vismalla on yli 100 000 asiakkuutta Suomessa, ja kymmeniä erilaisia ohjelmistoja. Kaikkea asiakkaiden tarvitsemaa ei meiltä kuitenkaan löydy. Avoimien API-rajapintojen avulla erilaiset 3. osapuolet ovat integroineet omat ratkaisunsa Visman ohjelmiston yhteyteen. Nämä ISV-partnerit täydentävät Visman ohjelmistoja, ja integraatioiden avulla eri järjestelmissä ylläpidettävää tietoa on mahdollista yhdistää. Visma.net ERP:n ISV-kumppanit tarjoavat monia manuaalisen työn määrää vähentäviä ja helposti käyttöönotettavia vakiointegraatiota moninaisiin tarpeisiin.

 

Tilitoimistot

Yritysohjelmistojen muuttuminen pilvipalveluiksi on mahdollistanut asiakkaille uudenlaisen yhteistyön tilitoimistojen kanssa. Kasvava joukko yrityksiä on siirtynyt käyttämään tilitoimistojen tarjoamia sähköisen taloushallinnon ohjelmistoja, kuten Suomessa laajimmin käytössä olevaa Visma Fivaldia. Osa yrityksistä hankkii ohjelmiston itselleen, jolloin tilitoimistolle annetaan oma tunnus. Visma.net ERP -asiakkaiden kanssa yhteiskäyttöä on toteuttanut esimerkiksi Priimalaskenta Oy.

 

Lopuksi

Erilaiset partnerit luovat lisäarvoa Visman ohjelmistoja käyttäville asiakkaille tarjoamalla omaa ammattitaitoaan ja palveluitaan. Haluamme Vismalla tarjota asiakkaidemme käyttöön avoimen ja innovatiivisen ekosysteemin, joka mahdollistaa parhaat ratkaisut erilaisten yritysten muuttuviin tarpeisiin.

 

Tutustu Visman sertifioituun jälleenmyyjäpartneriin, Rauhalaan:

Tarjoamamme yritysohjelmistot

 

Olisiko aiemmista blogeistamme apua?

 

Takaisin blogiin