Rauhalan blogi
  • Etusivu
  • Blogi
  • Tutustu konserniimme: kokonaisratkaisu Rauhalasta
27.4.2020 15:16

Tutustu konserniimme: kokonaisratkaisu Rauhalasta

Mitä tekee Rauhala Yhtiöt? Entäpä tytäryrityksemme OWS Finland ja Priima Yrityslaskenta? Olet ehkäpä kuullut meistä, mutta yritysten nimistä ei vielä voi päätellä paljoa.

Lyhyesti todettuna palveluidemme pääpainopiste on tietotekniikassa ja yritysten välttämättömien tukitoimintojen huolehtimisessa. Yleensä vastaan, että tarjoamme asiakkaillemme "vähemmän murheita ja parempia yöunia" – mutta miten?

 

 

Toimiva ja turvallinen yrityksen IT

 

Rauhala IT-palvelut

 

Lähdetään liikkeelle! Nykypäivänä yritysten arki perustuu toimivalle tietotekniikalle. Vaikka tietotekniikka ei olisikaan yrityksesi ydinbisnestä, IT mahdollistaa hyvin pitkälle ydinbisneksesi tekemisen. IT on yrityksille tukitoimi, mutta elintärkeä sellainen.

Kuvittele tilanne, että yrityksesi järjestelmät kaatuisivat tai menettäisit ne kyberhyökkäyksessä. Liiketoimintasi todennäköisesti pysähtyisi täksi ajaksi. Ehkäpä pienemmällä volyymilla prosessit saataisiin toimimaan manuaalisilla väliaikaratkaisuilla eli kynällä, paperilla ja puhelimella. Näinhän tilanne ei kuitenkaan voi jatkua. 

Rauhala tarjoaa yrityksille tietoteknisesti toimivan yritysarjen. OnCloud-palveluiden avulla järjestämme yrityksesi IT-infrastruktuurin tukemaan liiketoimintasi tavoitteita. IT-infraa voi verrata kaupungin infrastruktuuriin, joka koostuu mm. sähkö- ja liikenneverkosta sekä vesi- ja jätehuollosta. Ilman näiden sujuvaa toimintaa kaupunki on vaikeuksissa. Samoin on yrityksen IT:n kohdalla. Ilman IT-ympäristön järjestämistä yritys on pian ongelmissa. 

IT-infran rakentamisessa ja ylläpidossa tulee huomioida myös tietoturvaan liittyvät seikat. OnCloud-palveluihimme kuuluvat tietoturvapalvelut suojaavat yrityksesi ammattitaitoiselta kyberrikollisuudelta ja verkkohyökkäyksiltä. Tietoturvaan kuuluvat myös asianmukaisesti hoidetut varmuuskopiot, turvallinen sähköposti ja oikein määritellyt verkkoyhteydet. Siksi on perusteltua tarjota yrityksille perinteiset ja kaikkien käyttämät Microsoftin Office-toimisto-ohjelmat, jotta myös nämä puolet voidaan huomioida tietotekniikan kokonaisuudessa. OnCloud-palveluiden kokonaistavoitteena on turvata liiketoiminnan jatkuvuus tietotekniikan keinoilla.Nykyaikaiset järjestelmät arjen pyörittämiseen

 

Rauhala yritysohjelmistot

 

Vaikka yrityksen tietotekninen ympäristö ja tietoturva-asiat olisivat kunnossa, voi arki silti takuta vanhoista järjestelmistä johtuen. Rauhala haluaa sujuvan tietoteknisen arjen lisäksi tarjota asiakkailleen nykyaikaiset ja toimivat yritysohjelmistot arjen rutiinien pyörittämiseen. Rauhalan Yritysohjelmistoista löydät:

Liian monissa yrityksissä prosesseja on totuttu hoitamaan tietyillä rutiineilla, vaikka monet niistä voitaisiin jo automatisoida. Uutta järjestelmää valittaessa on tärkeä varmistua siitä, että se sopii omiin prosesseihin. Järjestelmällä tulee olla myös tulevaisuuden näkymiä, ja sitä on kehitettävä jatkuvasti esimerkiksi lainsäädännön muuttuessa tai ylipäätään maailman kehittyessä.

Tärkeää on ymmärtää järjestelmien vaihtotilanteissa myös se, että kaikki voivat opettaa ohjelman käytön, mutta vain harvalla palveluntarjoajalla on näkemystä ja käytännön kokemusta siitä, miten prosessit ohjelman sisällä saadaan toimimaan parhaiten.Järjestelmien väliset integraatiot ja sanomaliikenteen sähköistäminen

 

OWS Finland

 

Yrityksesi käyttää erilaisia järjestelmiä. Myös asiakkaillasi tai yhteistyö­kumppaneillasi on käytössään omansa. Joskus on tärkeää saada järjestelmät keskustelemaan keskenään ja data siirtymään järjestelmästä toiseen. Tällöin apuun astuu OWS Finland.

Otetaan havainnollistava esimerkki: Monet hoitavat toiminnanohjausjärjestelmien myynti- ja ostoprosessin yhä manuaalisesti, vaikka sähköisiä keinoja on olemassa. Ostotilauksia lähetetään sähköpostilla ja laskut saapuvat paperisena. Samoin on myyntiprosessissa: Tilaukset saapuvat sähköpostilla ja laskut lähtevät paperisina. Kun tilausmäärät kasvavat riittävän suuriksi, ei sähköpostilla, puhelimitse ja paperilla pötki pitkälle. Prosessi pitää digitalisoida ja automatisoida.

Tästä on hyötyä niin toimittajalle kuin tilaajalle. Muun muassa kaupanalan keskusliikkeet suosivat digitaalista tilaus-toimitusprosessia, sillä se toimii automaattisesti ja ei vie juurikaan aikaa, virheiden mahdollisuus pienenee sekä kustannustehokkuus paranee. Sähköisen tilaamisen piirissä onkin 95 % keskusliikkeiden tavarantoimittajista. Usein vaatimus digitaalisesta tilaus-toimitusprosessista tulee nimenomaan tilaajalta. 

OWS muuntaa yrityksesi sanomat sellaiseen muotoon, jota asiakkaasi järjestelmä lukee. Sanomamuunnoksen jälkeen OWS huolehtii sanoman välityksen asiakkaasi järjestelmään sekä paluusanoman takaisin sinun järjestelmäsi vaatimassa muodossa. Teknisten sanomanvälityskiemuroiden kanssa ei tarvitse olla yksin, vaan ne voi ulkoistaa ammattilaisille ja itse keskittyä ydinbisnekseen. 

 

Ulkoista koko taloushallinto tietoturvalliselle ja osaavalle tilitoimistolle

 

Priima Yrityslaskenta

 

Lainsanelemana jokaisen yrityksen on hoidettava taloushallinnon asianmukaiset toimet. Pakollisuudestaan huolimatta kirjanpito ja palkanlaskenta ovat kuitenkin tukitoimia oman liiketoiminnan pyörittämisen ohella. Siksi ne usein halutaan ulkoistaa tilitoimistolle, jotta oma fokus voi täysillä olla ydinbisneksessä. Priima Yrityslaskenta on tilitoimisto, joka tarjoaa lakisääteiset palvelut luotettavasti ihmiseltä ihmiselle.

Koska Rauhala konsernina tarjoaa taloushallinnon ohjelmistot ja sähköisen sanomaliikenteen, on luontevaa tarjota asiakkaille myös koko taloushallinnon ulkoistamisen mahdollisuus. Muista tilitoimistoista Priima erottuu edukseen sillä, että se pystyy tarjoamaan erinomaisen tietoturvatakuun omalle toiminnalleen, korkeatasoista järjestelmäosaamista ja järjestelmien yhteiskäyttömahdollisuutta asiakkaan kanssa. Lisäksi esimerkiksi toiminnanohjausjärjestelmien vaihtoprosesseissa Priiman asiantuntija voi tulla mukaan käyttöönottoprosessiin järkeistämään taloushallinnon puolen toimivaksi kokonaisuudeksi. Suurin erottautumistekijämme on kasvollinen asiakaspalvelu 

Suurin konsernisynergia syntyy yhteisesti jaetusta arvopohjasta ja missiosta. Tekemisemme keskiössä on meillä työskentelevien ihmisten hyvinvointi. Uskomme, että työhyvinvointi loistaa asiakkaillemme asti. Asiakaspalvelutilanteissa kenenkään ei tarvitse esittää motivoitunutta tai ystävällistä, vaan kun töihin on kiva tulla ja töissä on kiva olla, näkyy se luontevasti ulospäin.

Pohditpa yhteistyötä sitten Rauhalan, OWS:n, Priiman tai koko konsernin kanssa, kaikki palvelut tarjotaan suomalaisella, luotettavalla, kasvollisella ja helposti tavoitettavissa olevalla asiakaspalvelulla, jossa sinua palvelevat rautaiset alan ammattilaiset. Voisin jatkaa ihmistemme kehumista pidemmälläkin luettelolla, mutta asiakkaamme puhukoot puolestaan:

Tutustu Rauhalan referensseihin

Tutustu OWS:n referensseihin

Tutustu Priiman referensseihin

 

Takaisin blogiin