Microsoft 365 -palvelun oikeat lisenssit ja turvallinen käyttö

Microsoft 365 yrityksille

Yrityksesi Microsoft 365 -palvelun hallinta on syytä siirtää sertifioituneiden ammattilaisten käsiin. Tiesitkö, että Kyberturvallisuuskeskus saa päivittäin ilmoituksia Microsoft-tileille kohdistuneista tietomurroista. Tästä syystä jokaisen yrityksen Microsoft-palvelupaketit tulee päivittää lisäturvaominaisuuksilla, joiden hallinta vaatii erityistä IT-osaamista. 

Vaivattomin ratkaisu erilaisille organisaatioille on OnCloud 365. Paketoimme tähän toimistoviestintäpalveluun kaikki tärkeimmät Microsoft 365 -ominaisuudet. Palvelu on helppo ottaa käyttöön ja se sisältää erinomaisen, suomalaisen tukipalvelun.

OnCloud 365 lisäksi löydät meiltä myös muut Microsoft 365 -palvelupaketit, joten kysy rohkeasti!


Katso tästä suosittu webinaaritallenne
käydään läpi Microsoft 365 -palveluun liittyviä tärkeitä ja ajankohtaisia pointteja, jotka huomioimalla voit säästää aikaa ja rahaa!Katso webinaaritallenne


Haluatko keskustella asiantuntijamme kanssa?
Jätä yhteydenottopyyntö

 

"Aiemmin yritimme hoitaa yrityksemme tietotekniikan itse. Tietotaitomme ja aikamme eivät kuitenkaan riittäneet. Rauhalan OnCloud-palveluiden asiantuntijat ovat alusta alkaen toimineet liiketoimintamme parhaaksi. He tietävät, kuinka tietotekniikka saadaan kustannustehokkaasti tukemaan yrityksen toimintaa. Yritysarki sujuu, kun Rauhala hoitaa tietotekniikan. Asiakaspalvelu on huippuluokkaa ja olemme tyytyväisiä yhteistyöhömme."

– Petri Viinikainen | toimitusjohtaja | Kurikan Kaukolämpö Oy


Yrityksen Microsoft 365 -palvelun siirto Rauhalaan

  1. Tarkistetaan yrityksesi palvelupaketit. Oikean palvelupaketin valinta minimoi kustannukset, etkä maksa turhasta. Sopivan palvelupaketin valitseminen on erikoisalaamme. Yhdistykset huomio! Microsoft 365 -palvelu tarjotaan voittoa tavoittelemattomille organisaatioille maksutta. 

  2. Tehdään yhdessä teille sopiva siirtosuunnitelma, jonka avulla tekninen hallinta siirtyy Rauhalaan.

  3. Nauti turvallisesta ja kustannustehokkaasta käytöstä! Me kannamme vastuumme palvelun toteutumisesta sovitun mukaisesti.


Suojaa yrityksesi ja siirrä Microsoft 365 -tilien hallinta Rauhala OnCloudille. Luotettavat ammattilaiset huolehtivat käytöstä erinomaisella asiakaspalvelulla!

 Ota yhteyttä

 

 

Suosittelemme Rauhala OnCloudia:

Microsoft365 yrityksille_2023

 

 

 

Viimeisimmät M365:sta koskevat blogimme: