Kattavasti tietoa Office 365 -palvelun käyttöä pohtiville tai sitä jo käyttäville yrityksille

Uusi Office 365 käyttäjä Käytän jo Office 365:sta

Office 365 yrityksille

Office 365 on Microsoftin pilvestä tuotettu palvelukokonaisuus. Se sisältää Outlook-sähköpostipalvelun, Microsoftin Office-ohjelmat (esim. Word, Excel, PowerPoint), Teams-ryhmätyöskentelytilan ja säilytystilaa. Office 365 -palvelun tavoitteena on tarjota yrityksille nykyaikaiset työskentelymahdollisuudet. 

Office 365:n käyttöönotto on helppoa ja kustannukset ennakoitavissa. Oikeilla valinnoilla ja luotettavan kumppanin avulla maksat palvelusta käytön mukaan. Mikä parasta, palvelut ovat käytettävissäsi mistä tahansa ja millä laitteella tahansa. Etätyö ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Voisimmeko auttaa sinua?

Office 365 on erittäin laaja palvelukokonaisuus monien sovellusten ja eri tasoisten lisenssien johdosta. Rauhalan OnCloud-asiantuntijoiden avulla löydät yrityksellesi sopivimmat ja kustannustehokkaimmat lisenssivaihtoehdot.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

"Aiemmin yritimme hoitaa yrityksemme tietotekniikan itse. Tietotaitomme ja aikamme eivät kuitenkaan riittäneet. Rauhalan OnCloud-palveluiden asiantuntijat ovat alusta alkaen toimineet liiketoimintamme parhaaksi. He tietävät, kuinka tietotekniikka saadaan kustannustehokkaasti tukemaan yrityksen toimintaa. Yritysarki sujuu, kun Rauhala hoitaa tietotekniikan. Asiakaspalvelu on huippuluokkaa ja olemme tyytyväisiä yhteistyöhömme."

Petri Viinikainen | toimitusjohtaja | Kurikan Kaukolämpö Oy

Office 365 yrityksille luotettavana palveluna Rauhalasta

  1. Määritellään sinun yrityksellesi sopiva palvelupaketti. Oikean palvelupaketin valinta minimoi kustannukset, etkä maksa turhasta. Sopivan palvelupaketin valitseminen on erikoisalaamme.

  2. Tehdään yhdessä teille sopiva käyttöönottosuunnitelma.

  3. Asiakkaalle luodaan uusi Office 365 -tili. Jos käytät jo Office 365:sta, voidaan tilisi hallinta siirtää Rauhalaan. 

  4. Me kannamme vastuun palvelun toteutumisesta sovitun mukaisesti.

 Ota yhteyttä

 

 

Lue lisää blogistamme