Tutustu tietoturvapalveluihin

Tietoturva on monimutkainen kokonaisuus ja ongelmilta suojautuminen perustuu kerroksellisuuteen. Yrityksellä on oltava erilaisia tietoturvapalveluja käytössä, jotta ongelmilta vältytään. Kyse on sinun liiketoimintasi turvallisuudesta.

 

Palomuuripalomuuri

Palomuuri valvoo verkkoliikennettä ja suojaa tietoverkkoasi haitalliselta ja asiattomalta sisällöltä.  Palomuuri on yrityksille välttämätön osa IT-infraa. Palomuuri mahdollistaa myös suojattujen yhteyksien luomisen, kuten VPN-yhteydet turvallista etätyötä varten sekä site-to-site-VPN-yhteydet toimipisteiden välillä.  Lue lisää.

 

virustorjuntaVirustorjunta

Tietoturvaohjelmisto on oltava kaikissa päätelaitteissa, joita yrityksesi käyttää. Tietoturvaohjelmiston on oltava tunnetun valmistajan yritystason tuote. Parhaan lopputuloksen saavutat, kun hankit sen palveluna IT-kumppanilta. Lue lisää.

 

turvallinen sähköpostiTurvallinen sähköposti

Luotettavat tietoturvapalvelut kattavat roska- ja mainospostin suodatuksen sekä sähköpostin välityksellä kulkevien haittaohjelmien torjumisen. Saat käyttöösi salatun sähköpostin, jolloin voit lähettää ja vastaanottaa luottamuksellista tietoa sähköpostitse. Palvelu toimii riippumatta sähköpostijärjestelmästä. Lue lisää.

 

VarmuuskopiointiVarmuuskopiointi

Edellä mainittujen tietoturvapalveluiden lisäksi on huolehdittava tietojen varmuuskopioinnista. Toimiva tietojen varmistus ja palautus ovat kriittinen osa yrityksen liiketoiminnan jatkuvuuden turvaamista. Varmistuspalvelumme avulla varmistetaan yrityksesi tietojen säilyvyys. Lue lisää.

 

Ota yhteyttä