Fennoa on aidosti digitaalinen kirjanpito-ohjelma

Onko taloushallinnon rutiineissasi järkeä? Fennoa automatisoi turhan toimet.

Varaa livedemo

Fennoa

Digitaalisessa Fennoan taloushallinnossa monet toimet ovat automatisoituja joko kokonaan tai ainakin osittain. Valmiita automaatioita voidaan ottaa käyttöön myös käytön edetessä. Myös rajapintoja muista järjestelmistä voidaan tehdä Fennoaan, esim. myyntilaskujen siirto ERP-järjestelmästä Fennoaan. Automaatioiden myötä muistinvaraisuus ja virheiden määrä vähenee. Säästät työaikaa ihan oikeasti.

Kirjanpito-ohjelmassa kaikki taloushallinnon toiminnot ovat samassa paketissa: Fennoalla hoidat kirjanpidon, raportoinnin, myynti- ja ostoreskontran, käyttöomaisuuskirjanpidon sekä matka-kululaskut ja palkat. Ohjelma sisältää myös pankkiyhteydet ja arkistoinnin.

Ota yhteyttä

 

"Fennoa on 12. kirjanpito-ohjelma, jota olen käyttänyt ja kokemukseni mukaan niistä kaikista helpoin. Nykyaikaisen kirjanpito-ohjelman digitaaliset ja automatisoidut ominaisuudet tehostavat taloushallinnon rutiineja - - liikkuvan työni takia Fennoa on näppärä myös responsiivisuutensa vuoksi. Voin hoitaa välttämättömät asiat tienpäällä vaikka puhelimella."

Petri Javanainen | talousjohtaja | Lähetysyhdistys Kylväjä

 

"Fennoa on nykyaikainen taloushallinto-ohjelma, joka automatisoi rutiinit sekä vähentää virheiden mahdollisuutta ja manuaalisen työn määrää. Rauhalan kanssa taloushallinto-ohjelman uusiminen sujui mallikkaasti. Asiakaspalvelu on ystävällistä ja tukipalvelu toimii nopeasti."

Anna Kuusisto | talouspäällikkö | Energent Oy 

Fennoan ominaisuudet tiivistetysti

Fennoa on aidosti digitaalinen pilvipalvelu, jolloin versiopäivitykset, tekninen hallinta ja tietoturva hoituvat automaattisesti. Päätelaiteriippumattomuus ja etätyöskentelymahdollisuudet helpottavat arkeasi.

Kirjanpito-ohjelma automatisoi monet rutiinit. Tiliöinnit, porautuvat ALV-kirjaukset, viranomaisilmoitukset ja tase-erittelyt, tilinpäätös eivät ikinä ole sujuneet näin nopeasti! Ohjelma sisältää monipuoliset liittymät muihin järjestelmiin, esimerkiksi ERP- tai palkanlaskennan järjestelmiin. Myös Excel-siirrot onnistuvat vaivattomasti.

Sisäänrakennetun pankkiohjelman kautta digitalisoidaan prosesseja, esimerkiksi sähköisten tiliotteiden automaattisesti tiliöityvät tapahtumat muodostuvat suoraan kirjanpidon tositteelle tapahtumiksi.

Yhteiset näkymät tekevät ohjelman yhteiskäytöstä helppoa esimerkiksi yrityksesi talousvastaavan ja esimiehen välillä. Monipuoliset raportointiominaisuudet ja graafiset näkymät tekevät tunnuslukujen seurannasta mielekästä. Kirjanpitosi näkyy aina reaaliajassa!

Myynti- ja ostoreskontrasta tiedot siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon ja raporteille. Myyntilaskutuksessa asiakaskohtaiset hinnat, toistuvaislaskutus, muistutukset, perintä ja erilaiset laskun lähetystavat ovat käytettävissäsi. Ostolaskuissa kierrätys valitulla kiertotavalla on kaikille helppoa. Voit halutessasi automatisoida laskujen maksamisen.

Käyttöomaisuuskirjanpidossa voit tehdä tasa-/menojäännöspoistoja. Tilille määritellyn käsittelysäännön mukaan voit mm. luoda uuden hyödykkeen automaattisesti suoraan kirjattaessa tilille tapahtumaa.

Matka-kululaskulle voit kirjata omat matka-kululaskut tai voit kirjata toisen puolesta niitä. Tulorekisteri-ilmoitukset hoituvat automaattisesti maksun yhteydessä.

Palkat
Fennoa Palkat on tehty helpottamaan palkanlaskijan arkea. Kattavat oletus-asetukset ja määritykset varmistavat, että palkoista huolehtiminen on mahdollisimman joustavaa ja helppoa. Hyvien oletusasetusten, palkkalajien ja tiliöintimääritysten ansiosta palkat ovat erittäin nopea ottaa käyttöön. Käytettävissä on Tulorekisterin tulolajikoodistoon pohjautuva valmis palkkalaji-koodisto. 

 

Sovellusasiantuntijamme Elise näyttää alla olevilla videoilla muutaman näppärän ominaisuuden Fennoasta:

 

 

 

 

 

 

 

Myös blogistamme löydät lisätietoa kirjanpito-ohjelmista: