Saavuta kilpailuetua! Tuotannon­suunnittelulla tehostat toimitusprosessia

Tekoälyä hyödyntävä tuotannon­suunnittelu integroidaan osaksi Visma.net ERP tai Visma Nova -järjestelmiä.

Tuotannon­suunnittelu käyttöön helpolla integraatiolla

Visma.net ERP ja Visma Nova -järjestelmiä voidaan täydentää erilaisilla tuotannon suunnittelun lisäosilla. Valmiit rajapinnat tekevät käyttöönotosta nopeaa ja sujuvaa.

tuotannonsuunnitteluSkyPlanner - Tuotannon­suunnittelu ja hienokuormitus

Tuotannonsuunnittelu järjestää tuotantosi työjonot hienokuormitusohjelmistolla siten, että saat maksimoitua tuotantosi tehokkuuden ja läpimenoajat. Kehittyvä ja oppiva tekoäly ehdottaa sinulle järkevimmät tavat järjestää työt. Nosta liikevaihtoa ja paranna laatua. SkyPlanner on integroitavissa Visma.net ERP- ja Visma Nova -tuotteisiin. 

tuotannon suunnitteluSkyMonitor OEE - Tuotannon­seuranta

Tuotantokoneiden käyttöasteen ja käyntiseurannan (KNE/OEE = käyttö, nopeus, laatu) avulla optimoit tuotantoasi.  Näe käyttötiedot reaaliajassa ja ehkäiset turhat pysähdykset. Tuotantoaikojen kehittymisen seuranta on helppoa.

järjestelmä tuotannonsuunnitteluunSkyReport - Jälkilaskenta

Jälkilaskennan (COGS = Cost of goods sold) kautta pysyt selvillä liiketoiminnastasi. Näet myyntitilausten kannattavuuden ja voit porautua syvälle tietoihin aina materiaalikuluihin asti. Tiedät näin, mistä voitot ja tappiot syntyvät. Myyntitilausten lisäksi laskentaan voidaan asettaa myös muita tarkoituksenmukaisia seurantakohteita. 

tuotannon automatisointiSkySeller - Tarjouslaskenta

Tehosta myyntityötä tarjouslaskentaohjelmalla. Monimutkaisetkin urakka- ja projektilaskennat ovat vaivattomia. Potentiaalinen asiakkaasi näkee selkeästi ja helppolukuisesti tarjouksen tarkemmat tiedot, kuten materiaalit, omakustannehinnat ja katteet. Myyjän työ tehostuu, kun vanhat tarjouspohjat voidaan hyödyntää uusien pohjaksi. Mikäli tarjousta koostavat useat ihmiset, yhteinen näkymä helpottaa työstöä ja käytössä on vain yksi ja aina se viimeisin versio.

tuotannonsuunnittelujärjestelmäSkyTimer - Työvuoro­suunnittelu

Hoida tuntikirjaukset vaikka puhelimella. Myös työvuorosuunnittelu on helppoa. Monipuoliset tuntiraportit ja tuntilistat on helppo siirtää johdon, talous- ja palkkahallinnon tarkasteluun. 

tuotannonsuunnitteluohjelmaSkyOrder - Tilaushallinta ja automaattiset toimitukset

Automatisoi kestotilausten hallinnointi, maksut, kokeiluajot, palveluiden avaukset, sulut ja luottokorttimaksut. Tilaushallinta (OMS = Order Management System) poistaa lähes kokonaan manuaalisen työn tilausten hallinnasta.

Kysy lisää

Rauhalan ja SkyCoden yhteistyö

SkyCodelta lähestyttiin Rauhalaa ja juuri oikeaan aikaan, sillä Rauhalassa oli tarve löytää monipuolinen integraatiokumppani ja nykyaikainen tuotannonohjausratkaisu palvelukokonaisuutta täydentämään. Rauhalaa ja SkyCodea yhdistää samanlainen, asiakaslähtöinen lähestymistapa ja avoimuus. Molemminpuolinen luottamus on pohja yhdessä tekemiselle. Yhteiset ja mielenkiintoiset asiakasprojektit ovat käynnissä!

Ota yhteyttä ja mietitään, milten toiminnanohjaus ja tuotannonsuunnittelu tukisivat sinun toimitusketjuasi ja liiketoimintatavoitteitasi parhaiten.

Ota yhteyttä

 

Lue myös SkyCoden B2B-verkkokaupparatkaisusta maahantuojille, tukkureille ja valmistajille:

Lue lisää

 

 

Toiminnanohjaukseen liittyvät blogimme, olisiko näistä apua?