Visma Nova on joustava
kokonaisratkaisu toiminnanohjaukseen

Varaa livedemo

Visma Nova 

Visma Novaa käyttävät toiminnanohjausjärjestelmänään tuhannet suomalaiset yritykset eri toimialoilta. Visma Novalla vältät liiketoimintojen hajaantumisen eri järjestelmiin. Ohjelma skaalautuu yrityksesi tarpeiden mukaiseksi. Saat ohjelman käyttöösi kokonaisratkaisuna tai voit valita vain omaan tarpeeseesi sopivat sovellukset.

 

"Visma Nova on paras ja yrityksellemme sopivin toiminnanohjausjärjestelmä. Järjestelmä skaalautuu hyvin yrityksemme eri tarpeisiin. Sen käyttö on parantanut etätyö­mahdollisuuksiamme, helpottanut työskentelyämme ja vähentänyt turhaa tuplatyötä. Rauhalan kanssa saimme Visma Novan käyttöömme erittäin sujuvasti. Suosittelen sekä Visma Novaa että Rauhala Yhtiöitä.”

Irja Nieminen | Leniteks Oy

 

"Visma Nova -toiminnanohjausjärjestelmän kehitys on nopeaa. Järjestelmä kasvaa yrityksemme mukana sekä mukautuu tämän päivän ulkopuolelta tuleviin muutoksiin."

Marjut Mäkinen | toimitusjohtaja | Muotek Oy

Visma Nova tekee kokonaisuuksien hallinnasta helppoa

Toiminnanohjaus 

Koko prosessi hoituu tehokkaana ketjuna: tarjouksesta laskutukseen ja hankinnasta maksuun. Visma Novan materiaalihallinnon toiminnoilla optimoit tavaran kiertonopeuden. Tuotetietojen ylläpitoon on monipuoliset mahdollisuudet ja hintapäivitykset sujuvat helposti.

Ohjaa koko tuotantoprosessia tilauksesta toimitukseen samalla ohjelmistolla. Voit seurata tuotannon edistymistä ja hallita työjonoa kätevästi ohjelman graafisesta näkymästä. Helpota työtäsi esimerkiksi automaattisin materiaalivarauksin ja kapasiteetin seurannalla.

Nova sisältää myös projektihallinnan ja projektiseurannan aina budjetista toteutumaan.

 

Taloushallinto

Visma Nova mahdollistaa nykyaikaisen ja täysin sähköisen taloushallinnon kokonaisuuden. Niin osto- kuin myyntiprosessikin toimivat yhtenä kokonaisuutena. Ostolaskujen ja myynnin tiedot siirtyvät eteenpäin yhden kirjauksen periaatteella. Visma Novasta pääset kätevästi seuraamaan talouden tunnuslukuja ja tuottamaan johdolle tarvitut raportit.

Kokonaisuus sisältää Visman pankkiohjelman, josta tiliotteet tuodaan tiliöitynä suoraan kirjanpitoon ilman erillisiä liittymiä. Automatisoi toimintoja valmiiden tiliöintien kautta.

 

Palkanlaskenta

Toimiva ja nykyaikainen palkanlaskenta täydentää kokonaisuutta. Ansioerittelyt on mahdollista toimittaa myös verkkopalkkoina. Nova mahdollistaa mm. toteutuneiden projektien tuntien siirron suoraan projektille. 

Visma Novan sähköiset yhteydet mahdollistavat sähköisten aineistojen, kuten viranomaisilmoitusten ja tulorekisteri-ilmoitusten käsittelyn suoraan ohjelmasta.

 

Visma Nova ja IT-tuki saman katon alta.

"Siirsimme toiminnanohjaus­järjestelmämme Rauhalan avulla pilveen. Pilveen siirtyminen on tehostanut toimintaamme.
Voimme käyttää järjestelmää huolettomasti missä ja milloin vain. Työnteko­mahdollisuutemme ovat lisääntyneet.
Koko yhteistyömme ajan Rauhalan asiakas- ja tukipalvelu ovat toimineet erinomaisesti."

Eveliina Paakki | controller | Tikli Group Oy

 

"Rauhalan avulla siirsimme Visma Novan pilvipalveluksi. Siirto tapahtui sujuvasti. 
Järjestelmän käyttäminen pilvestä on tuonut luotettavuutta arkeen. 
Meidän ei tarvitse huolehtia ohjelman toimivuudesta tai tietojen varmistuksesta. Rauhala hoitaa nämä puolestamme."

Kari Saari | toimitusjohtaja | Lakeus Office Oy

 

"Käytämme Visma Novaa Rauhalan ASP-palvelun kautta pilviympäristössä. Meidän ei tarvitse huolehtia päivityksistä, varmuuskopioinneista tai laitteistoista ja etätyömahdollisuutemme ovat parantuneet. Saman katon alta saamme avun toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön ja tekniseen ylläpitoon."

Marjut Mäkinen | toimitusjohtaja | Muotek Oy

 

Jätä yhteydenottopyyntö  Visma Nova pilvipalveluna

Olisiko toiminnanohjausta koskevista blogeistamme apua?