SkyShop on B2B-verkkokauppa valmistajille, maahantuojille ja tukkureille

Varaa livedemo

B2B-verkkokauppa 

B2B-verkkokaupan perusidea on tarjota asiakkaillesi mahdollisimman helppo tapa tilata tuotteitasi. Kun tilaaminen on vaivatonta, tilausmäärät kasvavat. Kaupankäynti sujuu ripeästi ja ongelmitta hektisimmänkin myyntisesongin aikana.

Käytännössä SkyShop on integroitu toiminnanohjausjärjestelmääsi. Saat suuren hyödyn, kun tuotteet, varastosaldot ja jälleenmyyjäkohtaiset hinnat siirtyvät suoraan toiminnanohjausjärjestelmästä SkyShopiin ja tehdyt tilaukset puolestaan SkyShopista toiminnanohjausjärjestelmään.


Jätä yhteydenottopyyntö

 

B2B-verkkokaupan ominaisuuksia

  • SkyShop on integroitavissa kaikkiin toiminnanohjausjärjestelmiin.

  • Verkkokauppa tekee myyntityötä 24/7: Verkkokaupan kirjautumislinkki voidaan upottaa esimerkiksi verkkosivujesi yhteyteen. Jälleenmyyjät kirjautuvat sisään omilla tunnuksillaan. 

  • Jälleenmyyjäkohtaiset näkymät: Verkkokaupassa on nähtävillä tuotteesi. Tuotehaku on vaivatonta. Tuotetiedot ja sopimushinnat siirtyvät integraation kautta suoraan toiminnanohjausjärjestelmästäsi verkkokauppaan. 

  • Sujuva asiakaskokemus: Ostokori ja tilaus ovat esitäytettyjä jälleenmyyjäsi tiedoilla, jolloin ostaminen on helppoa. Tilaustiedot siirtyvät suoraan verkkokaupasta toiminnanohjausjärjestelmääsi. 

  • Helppo hallinta: Tiedot siirtyvät toiminnanohjauksesta verkkokauppaan ja takaisin automaattisesti. Pystyt silti muokkaamaan kaikkea tarvittaessa.
  • B2B-verkkokauppa on osa SkyCode-kumppanimme tuoteperhettä. 

 

 

Olisiko toiminnanohjausta koskevista blogeistamme apua?