SkyShop on B2B-verkkokauppa valmistajille, maahantuojille ja tukkureille

Tarjoa jälleenmyyjillesi sähköinen B2B-tilauskanava. Näin varmistat, että kaupankäynti sujuu ripeästi ja ongelmitta hektisimmänkin myyntisesongin aikana.

B2B-verkkokauppa 

B2B-verkkokaupan perusidea on tarjota asiakkaillesi mahdollisimman helppo tapa tilata tuotteitasi. Kun tilaaminen on vaivatonta, tilausmäärät kasvavat.

Käytännössä SkyShop on integroitu toiminnanohjausjärjestelmääsi. Saat suuren hyödyn, kun tuotteet, varastosaldot ja jälleenmyyjäkohtaiset hinnat siirtyvät suoraan toiminnanohjausjärjestelmästä SkyShopiin ja tehdyt tilaukset puolestaan SkyShopista toiminnanohjausjärjestelmään.

 

B2B-verkkokaupan ominaisuuksia

B2B verkkokauppa maahantuojaVerkkokauppa tekee myyntityötä 24/7

Verkkokaupan kirjautumislinkki voidaan upottaa esimerkiksi verkkosivujesi yhteyteen. Jälleenmyyjät kirjautuvat sisään omilla tunnuksillaan. 

B2B verkkokauppa tukkuriJälleenmyyjäkohtaiset näkymät

Verkkokaupassa on nähtävillä tuotteesi. Tuotehaku on vaivatonta. Tuotetiedot ja sopimushinnat siirtyvät integraation kautta suoraan toiminnanohjausjärjestelmästäsi verkkokauppaan. 

B2B verkkokauppa tukkukauppa

Sujuva asiakaskokemus

Ostokori ja tilaus ovat esitäytettyjä jälleenmyyjäsi tiedoilla, jolloin ostaminen on helppoa. Tilaustiedot siirtyvät suoraan verkkokaupasta toiminnanohjausjärjestelmääsi. 

B2B verkkokauppa valmistava teollisuusHelppo hallinta

Vaikka tiedot siirtyvät järjestelmien välillä automaattisesti, pystyt silti muokkaamaan kaikkea tarvittaessa järjestelmissä. 

 

Ota yhteyttä

SkyShop on integroitavissa kaikkii toiminnanohjausjärjestelmiin

SkyShop on integroitavissa mm. Visma Nova ja Visma.net ERP -järjestelmiin.  B2B-verkkokauppa on osa SkyCode-kumppanimme tuoteperhettä. Kysy rohkeasti lisää asiantuntijoiltamme:

Jätä yhteydenottopyyntö

 

 

Lue lisää blogistamme: