Suosittelemme Priima Yrityslaskentaa tilitoimistoksi

Priimassa taloushallinto hoidetaan nykyaikaisilla järjestelmillä tehokkaasti, tarkasti ja erinomaisella asiakaspalvelulla.

Sähköinen tilitoimisto kumppaniksi

Tytäryrityksemme Priima Yrityslaskenta on sähköinen tilitoimisto, joka tarjoaa kirjanpito-, palkanlaskenta- ja HR- sekä yrityskauppapalvelut luotettavasti, ihmiseltä ihmiselle.

Kasvollisen asiakaspalvelun lisäksi ohjelmaosaaminen on Priiman vahvuuksia. Tilitoimistomme hoitaa kirjanpitosi ja palkanlaskentasi sujuvasti monilla eri järjestelmillä.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

"Priima Yrityslaskenta on luotettava tilitoimisto, joka on palvellut meitä korkealla ammattitaidolla ja erinomaisella asiakaspalvelulla alusta asti. Visma.net ERP -järjestelmän yhteiskäyttö on luontevaa ja sujuvaa. Ohjelmaosaaminen on Priimassa korkealla tasolla. Myös palkkapalvelu on sujuvaa. Varahenkilöjärjestelyt ovat asiakkaan kannalta toimivat ja turvalliset."

Anne Neuvonen | toimitusjohtaja | KT Interior Oy


Ohjelmien yhteiskäyttö sujuu osaavan tilitoimiston kanssa

 

"Kirjanpidon ja palkanlaskennan ulkoistaminen tuo helppoutta ja kustannustehokkuutta arkeen. Taloushallintomme hoidetaan Priiman omassa Visma Fivaldi -järjestelmässä, mikä on suuri etu. Priiman asiantuntijat ovat auttaneet yritystämme muutostilanteissa, esimerkiksi yhtiömuodonmuutoksessa ja talouslukujen ymmärtämisessä."

Teemu Kiilunen | toimitusjohtaja | Kiilunen Service Oy

 

"Olemme tyytyväisiä Priima Yrityslaskentaan. Kirjanpidon ja palkkojen yhteyshenkilömme ovat iloisia ihmisiä ja töitä on mukava tehdä yhdessä. Priima hallitsee erinomaisesti käyttämämme järjestelmät (Visma.net ERP ja Visma Payroll). Meidän ei tarvitse murehtia mahdollisia järjestelmähaasteita, vaan Priima hoitaa kaiken ammattimaisesti. Kirjanpito ja palkanlaskenta tuotetaan luotettavana palveluna tarpeisiimme sopivasti.”

Antti Ahava | operatiivinen johtaja | Metritiski Oy