Citrix yksinkertaistaa monimutkaista yrityksen tietotekniikkaa

Citrix-tuotteita käyttämällä voit työskennellä tuottavasti paikasta, ajasta ja laitteista riippumatta. Citrix tarjoaa joustavuutta ja vapautta työntekoon sekä turvallisuutta ja valvontaa yrityksen IT:lle.

Citrix on erityis­osaamis­tamme 

Citrix NetScalerCitrix NetScaler – Suorituskykyä verkkoon

Citrix NetScaler on sovellusten toimitusjärjestelmä, joka yhdistää ominaisuuksia perinteisistä konesalituotteista, kuten kuorman tasauksen (load balancing), välimuistin, pakkauksen, SSL-kiihdytyksen (accelerator), verkkohyökkäysten eston ja SSL VPN -yhteyden. Kaikki ominaisuudet ovat yhdessä verkkolaitteessa, joka on suunniteltu maksimoimaan verkossa käytettävien sovellusten suorituskykyä ja turvallisuutta. NetScalerin ominaisuudet yhdistettynä sovellus- tai työpöytävirtualisointiratkaisun kanssa takaa optimaalisen loppukäyttäjäkokemuksen.

Citrix ReceiverCitrix Receiver – Virtualisoitujen palveluiden käyttö

Citrix Receiver on laitealustasta riippumaton asiakasohjelmisto virtualisoitujen palveluiden käyttöön. Ohjelmiston asentamisen jälkeen voit käyttää virtualisoituja työpöytiä, sovelluksia ja käsitellä tietoja helposti sekä turvallisesti mistä tahansa laitteesta (esim. älypuhelin, tabletti, PC, Mac). Ohjelmisto tarjoaa turvallisen ja yksinkertaistetun työtilan ja upean käyttökokemuksen.

Citrix ShareFileCitrix ShareFile – Tiedostojen hallinta- ja jakoratkaisu

Citrix ShareFile on ”seuraa minua” -tiedostojen hallinta- ja jakoratkaisu, joka mahdollistaa vakaan tiedostojen yhteiskäytön, jakelun ja synkronoinnin, ja jossa tiedot ovat kaikissa tilanteissa asianmukaisesti suojattu. Palvelu mahdollistaa ja turvaa käyttäjän vaatiman laiteriippumattoman helpon mobiilin työskentelytavan, täyttäen silti yrityksen tiukatkin tietoturvavaatimukset. ShareFile mahdollistaa optimaalisen tuottavuuden laitteesta tai paikasta riippumatta. Lisäksi voit määritellä, missä tiedostot fyysisesti sijaitsevat. ShareFile voidaan liittää osaksi sovellus- ja työpöytävirtualisointiratkaisua sekä on integroitavissa Office 365 -palveluun.

Citrix XenAppCitrix XenApp – Sovellusvirtualisointi

Citrix XenApp takaa optimaalisen palvelun sovellusten virtualisoinnille. Monipuolisten työkalujen kautta onnistuvat kokonaisvaltaiset ratkaisut sovelluksien virtualisointiin, etäkäyttöön ja levittämiseen. Näin sovellusten käytettävyys, yhteensopivuus ja toimintavarmuus paranee. Työasemien päivitystarpeet vähenevät ja saat keskitetyn käytön ja hallittavuuden edut sovelluksillesi. 

Citrix XenDesktopCitrix XenDesktop – Työpöytien virtualisointi

Citrix XenDesktop on monipuolinen työpöytien virtualisointiratkaisu. XenDesktop mahdollistaa työpöytien jakamisen kaikille käyttäjille. Saat käyttöösi räätälöidyt tai standardisoidut työpöydät sovelluksineen laitealustasta riippumatta. Työpöytä on aina ajan tasalla ja vastaa yrityksesi asettamia vaatimuksia.

Citrix XenServerCitrix XenServer – Palvelinvirtualisointi

Citrix XenServer on kustannustehokas ja helppo ratkaisu palvelinvirtualisoinnille. Xen-teknologia on tunnustettu alan nopeimmaksi ja varmimmaksi virtualisointiohjelmistoksi. XenServer skaalautuu aina yksinkertaisimmista ja pienimmistä virtualisointiympäristöistä suurimpien datakeskusten vaativiin korkean käytettävyyden ympäristöihin.

Me autamme Citrixin kanssa - Ota yhteyttä:

Jätä yhteydenottopyyntö

Mikä on Citrix?

Citrix kehittää digitaalisia työtilateknologioita, yhdenmukaistaa ja monipuolistaa käyttäjäkokemusta, turvaa yritysten tietotekniikkaa ja yksinkertaistaa monimukaisia IT-infraympäristöjä.

 

Nykyaikaistetaanko yrityksenne tietotekniikka ja työskentelymahdollisuudet tähän päivään?

Ota yhteyttä