Citrix yksinkertaistaa monimutkaista yrityksen tietotekniikkaa

Citrix-tuotteita käyttämällä voit työskennellä tuottavasti paikasta, ajasta ja laitteista riippumatta. Citrix tarjoaa joustavuutta ja vapautta työntekoon sekä turvallisuutta ja valvontaa yrityksen IT:lle.

Citrix käyttöön huippuammattilaisten toteuttamana

Citrix kehittää digitaalisia työtilateknologioita, yhdenmukaistaa ja monipuolistaa käyttäjäkokemusta, turvaa yritysten tietotekniikkaa ja yksinkertaistaa monimukaisia IT-infraympäristöjä.

Citrix-tuotteiden tavoitteena on tarjota kaikille työntekijöillesi korkealaatuinen ja tasapuolinen IT-käyttökokemus ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta. Samalla tietotekniikan hallittavuus yksinkertaistuu ja tietoturva paranee. Citrix-tuotteiden avulla yrityksesi IT-infra rakennetaan tukemaan liiketoimintasi tavoitteita.

Me autamme Citrixin kanssa – Ota yhteyttä:

Jätä yhteydenottopyyntö

Tutustu Citrix-tuotteisiin

 

Citrix NetScalerCitrix ADC 

Citrix ADC (aiemmin NetScaler) parantaa verkon suorituskykyä ja turvallisuutta keskitetyn hallinnan kautta.

 

Citrix Virtual Apps and DesktopsCitrix Virtual Apps and Desktops

Citrix Virtual Apps and Desktops (aiemmin XenApp ja XenDesktops) on sovellusten ja työpöytien virtualisointiratkaisu. Ratkaisun avulla sovellusten turvallinen etäkäyttö ja toimintavarmuus sekä ajantasaiset työpöydät ovat käytettävissä millä tahansa laitteella, mistä tahansa verkosta. 

 

Citrix Workspace AppCitrix Receiver

Citrix Workspace App (aiemmin Receiver) yksinkertaistaa sovellusten, laitteiden, datan, käyttäjien ja verkkojen hallinnointia ja suojaamista. 

 

Citrix ShareFile

Citrix Content Collaboration 

Citrix Content Collaboration (aiemmin ShareFile-integrointi) on tiedostojen hallinta- ja jakoratkaisu, jonka avulla tiedostojen yhteiskäyttö, jakelu ja sykronointi on helppoa ja tietoturvallista. Voit itse määritellä, missä tiedostot fyysisesti sijaitsevat. 

 

Citrix XenServer

Citrix Hybervisor

Citrix Hybervisor (aiemmin XenServer) on johtava virtualisoinnin hallinta-alusta. Sen avulla kuormitusten, käyttöjärjestelmien sekä tallennus- ja verkkoympäristöjen hallinta on helppoa ja kustannustehokasta.

 

Ota yhteyttä