Palomuuri estää yritykseesi kohdistuvat verkkohyökkäykset

Turvallisilla ja fiksuilla verkkoratkaisuilla suojaat yrityksesi ja yhteistyökumppanisi. Palomuurin avulla yrityksesi verkkoratkaisut voidaan rakentaa liiketoimintaasi tukevaksi kokonaisuudeksi.

Palomuuri mahdollistaa yrityskohtaiset verkkoratkaisut

Palomuurilaitteen kautta kulkeva verkkoliikenne on tärkeä osa yrityksen tietoturvaa ja liiketoiminnan sujuvuutta. Miksi palomuuri on välttämätön osa jokaisen yrityksen IT-infraa?

palomuuriPalomuuri tutkii sisälle päin tulevan ja ulos päin lähtevän verkkoliikenteen

Haitallinen sisältö ei saastuta IT-infraasi, etkä myöskään levitä saastunutta tietoa eteenpäin. Palomuuri suojaa kyberhyökkäyksiltä ja estää tietojen joutumisen vääriin käsiin.

palomuuri, sisäverkkoPalomuuri mahdollistaa luotettavat ja toimivat yhteydet toimipisteiden välillä

Palomuurin avulla voidaan rakentaa turvallisia yritysverkkoja. Esimerkiksi yrityksen eri toimipisteet saadaan työskentelemään samassa suojatussa verkossa. Vaihtaessasi toimipistettä yhteydet toimivat aina automaattisesti. 

palomuuri, etätyöPalomuurin avulla työskentelet yrityksesi sisäverkossa ajasta ja paikasta riippumatta

Liikkuvan työn ja etätyön tekeminen on helppoa, kun verkkoratkaisut on rakennettu palomuurin avulla.

Palomuuri, vierasverkkoRäätälöidyt verkkoratkaisut ovat palomuurilla helposti toteutettavissa

Yrityksesi verkossa liikkumista voidaan rajoittaa ja käyttäjille voidaan määrittää eri käyttöoikeuksia. Yrityksellesi voidaan räätälöidä esimerkiksi oma vierasverkko, jolloin tarjoat Internetin käyttömahdollisuuden päästämättä ulkopuolisia henkilöitä yrityksesi sisäverkkoon. 

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Miten suojaan yritykseni tietoverkot asianmukaisesti?

Jotkin käyttöjärjestelmät ja tekniikat voivat sisältää palomuurin kaltaisen suojaavan kerroksen, mutta näiden käyttö ei riitä turvaamaan yritystasoista toimintaa. Tänä päivänä kaikilla yrityksillä on oltava turvallisuusvaatimukset täyttävä ja tietoverkot suojaava palomuuri.

Rauhalan OnCloud -palveluiden kautta asiakaskohtaiset räätälöinnit ovat helposti toteutettavissa. 

Ota yhteyttä

 

 

Lue lisää blogistamme