Microsoft 365 -tilit PITÄÄ päivittää lisäturvaominaisuuksilla

Microsoft 365 tietoturva

Microsoft 365 -tileihin kohdistuu päivittäin kyberhyökkäyksiä. Palvelupakettien sisällöt ovat täydentyneet tietoturvaominaisuuksilla, jotta voit suojata yrityksesi kiristyshaittaohjelmilta ja tietomurroilta. 

Laitetaan Microsoft 365 -tilisi ja tietoturva kuntoon!

Jätä yhteydenottopyyntö

 

"Rauhala OnCloud on luotettava ja uskottava yhteistyökumppani yrityksen IT-palveluihin. Reagointi on nopeaa, palvelu ystävällistä ja tuotteet ajanmukaiset."

– Juha Tiainen | hotellinjohtaja | Hotel Sorsanpesä

Suojaa tilisi 5 tietoturvaominaisuudella

  • Monivaiheinen tunnistautuminen: Pelkkä käyttäjätunnus ja salasana eivät riitä. Vahvista identiteettisi Microsoft Authenticator -sovelluksella ja torju epätoivotut kirjautumisyritykset.

  • Ehdollinen pääsy: Ehdollisen pääsyn avulla määritellään esimerkiksi, mitkä laitteet saavat luvan kirjautua palveluihin, mistä verkosta kirjautuminen sallitaan ja mistä maasta tulevat kirjautumiset hyväksytään.

  • Turvallinen sähköposti: ATP-tarkistuksella (Advanced Threat Protection) sähköpostien mukana tulevat linkit ja liitteet tarkistetaan ennen niiden saapumista sähköpostilaatikkoosi. Lisäksi saat käyttöösi sähköpostin salaamisen, jota Suomen Lakikin tietyissä tilanteissa vaatii.

  • Käyttöoikeuksien ja verkkoprotokollien hallinta: Moderni todentaminen (Modern Authentication) on joukko erilaisia tekniikoita, joilla käyttäjän identiteetti ja käyttöoikeudet todennetaan oikeiksi. Palvelun käytön yhteydessä poistetaan vanhan todentamistekniikat (Legacy Autentication), jolloin tietoturvasi paranee merkittävästi ja yleisimmät verkkorikollisten metodit lakkaavat pätemästä sinuun.

  • Laitehallinta: Pelkkä käyttäjätunnus ja salasana eivät riitä. Vahvista Microsoft Authenticator -sovelluksella identiteettisi.

 

Saat nämä välttämättömät lisäturvaominaisuudet käyttöön avullamme:

Jätä yhteydenottopyyntö

 

 

"Meillä on käytössä Rauhalan OnCloud-palvelut. Halusimme läheisen kumppanin, johon voi olla yhteydessä ongelmassa kuin ongelmassa. Rauhala on meille sopiva kumppani ja he vakuuttivat omalla toiminnallisuudellaan, että ovat oikea ratkaisu. Siirtymävaihe ei aiheuttanut meille minkäänlaisia katkoksia."

Vesa Ylitalo | logistiikkapäällikkö | Osuuskunta Maitokolmio

 

 

Viimeisimmät M365:sta koskevat blogimme: