Virustorjunta suojaa kaikki päätelaitteesi

Pöytäkone, läppäri, puhelin ja tabletti – Käytä niitä huolettomasti missä vain.

Millainen on yritystason virustorjunta?

Virustorjunnassa on oikeastaan olemassa yksi tärkeä sääntö, jonka jokaisen vaatimuksen on täytyttävä:

virustorjunta, päätelaiteSuojaa kaikki pääte­laitteesi tunnetun valmistajan maksullisella, yritys­käyttöön tarkoitetulla virustorjunta­ohjelmistolla!

 

Virustorjunnan kohdalla ilmaisohjelmat eivät tuo riittävää turvaa yrityksille. Koska haittaohjelmat kehittyvät valtavalla vauhdilla, on myös virustorjuntaohjelman kehityttävä jatkuvasti ja riittävällä nopeudella.

Me OnCloudilla luotamme suomalaisen F-securen tuoteperheeseen, joka tarjoaa maailman parhaita kyberturvallisuusratkaisuja. F-securen älykkäästi oppivat virustorjuntaohjelmistot tuovat tarvittavan turvan liiketoiminnallesi.

Jätä yhteydenottopyyntö

Rauhalan OnCloud -palvelut toteuttavat tietoturvapalvelut turvallisesti ja vaivattomasti

Kun virustorjuntaohjelmisto on asennettu asiakkaan koneelle, ei asiakkaan tarvitse tehdä yhtään mitään - me hoidamme kaiken! Vastaamme seurannasta ja hallinnasta. Keskitetysti hallitusta tietoturvaratkaisustamme näemme yrityksesi kaikkien laitteiden tilan, tietoturvatason ja päivitystarpeet. Samalla laitteiden toimintavarmuus paranee, sillä pystymme automatisoimaan virustorjunnan lisäksi muutkin vaadittavat päätelaitteiden ja työasemien päivitykset.

Ota yhteyttä

 

 

Lue lisää blogistamme