Turvaavatko yrityksesi sähköpostikäytännöt sinut ja asiakkaasi?

Sähköpostin suojaaminen ja salaaminen ennaltaehkäisee virustartuntoja ja tietovuotoja. Tärkeää on suodattaa tarpeelliset viestit tarpeettomista.

Turvallinen sähköposti salaa, suojaa ja suodattaa

Sähköposti on monelle yritykselle päivittäin käytössä oleva tärkeä työkalu. Sen toiminta tulee turvata, jotta myös liiketoiminta on turvattu.

turvallinen sähköposti, sähköpostin suodatusSähköpostin suodatus

Roskapostit ja tarpeettomat viestit vievät aikaasi ja tukkivat sähköpostisi. Turhat postit suodatetaan sähköpostistasi Rauhalan tehokkaalla ratkaisulla. Sinun ei tarvitse murehtia tärkeiden viestien suodattumisesta, sillä suodattimen määräyksillä voidaan varmistaa, että kaikki tarpeellinen tulee perille.

sähköposti yritykselle, sähköpostin suojausSähköpostin suojaus

Haitalliset sähköpostit asettavat vaatimuksia yrityksen sähköpostin tietoturvalle. Oikealla sähköpostin suojauksella vältyt itse vastaanottamasta viruksia, tietojenkalasteluviestejä ja muita haitallisia posteja. Samalla suojaat yhteistyökumppanisi ja et levitä viruksia eteenpäin.

hyvä ja turvallinen sähköposti, sähköpostin salaus/salaaminenSähköpostin salaus

Suomen laki vaatii sähköpostin salaamista tietyissä tilanteissa. Lisäksi salaus voi olla paikallaan ja hyvän käytännön mukaista, mikäli sähköpostit käsittelevät esimerkiksi liiketoiminnan kannalta salaista tietoa. Tiesithän, että salaamattoman sähköpostin lähettäminen on kuin lähettäisit postikortin?

Tarvitsetko apua yrityksesi sähköpostikäytäntöjen parantamisessa? 

 Jätä yhteydenottopyyntö

Office 365 tarjoaa tasokkaan sähköpostipalvelun

Mikäli sähköpostijärjestelmänne kaipaa uusimista tai haluatte varmistua aina viimeisimmän Microsoft Outlook -version käytöstä, suosittelemme siirtymään Office 365 -palvelun käyttäjäksi.

Office 365 tarjoaa erinomaisen ja turvallisen sähköpostipalvelun ja monia muita hyödyllisiä palveluita.

Rauhalan toteutuksella saat sähköpostillesi vielä lisäturvaa, selkeät koulutukset ja käyttöönoton sekä jatkuvan tukipalvelun.

Lue lisää Office 365:sta

 

 

Lue lisää blogistamme