Konesalista kapasiteettia tietotekniikkaan

Rauhalan Konesalista saat järjestelmillesi asianmukaisesti valvotut ja suojatut laitetilat. Käytössäsi ovat teknisten asiantuntijoidemme palvelut, eri operaattoreiden tietoliikenneyhteydet, varmuuskopioinnit ja ylläpito.

Konesali tuo huolettomuutta yrityksille

Kun siirrät järjestelmäsi Rauhalan konesaliin, tuotamme haluamillesi ohjelmistoille käyttöpalvelut. Sinun ei tarvitse ostaa omia palvelimia eikä huolehtia niiden ylläpidosta, huollosta eikä korjauksista. Voit sijoittaa Rauhalan käyttöpalveluihin joko yksittäisen ohjelmiston tai koko IT-infran palvelut.

Olemme tukenasi

Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa toteutamme teille parhaiten soveltuvan ratkaisun. Huolehdimme järjestelmien toiminnasta ja ylläpidosta. Voit käyttää järjestelmiä luotetusti julkisen tai suljetun verkon yli. Maksat konesalipalvelusta vain tarvittavan kapasiteetin mukaan.

Jätä yhteydenottopyyntö

Rauhalan Konesali sisältää:

konesaliAsiakaskohtaiset, turvalliset käyttöpalvelut

Ylläpidämme järjestelmäsi. Tietosi ja ohjelmasi sijaitsevat valvoituissa ja suojatuissa laitetiloissa. Turvallisuuteen kuuluu myös asianmukaisesti ja vastuullisesti hoidetut varmuuskopioinnit.

 

konesalipalvelut yrityksilleSujuva ja hallittu projektin toteutus ja käyttöönotto

Pidämme sen, minkä lupaamme. Meillä on vankka kokemus erilaisista IT-infraympäristöistä ja konesalitoteutuksista. Palvelumme sisältää yrityksesi tietotekniikan eri osa-alueet aina tietoliikenneyhteyksistä asennuspalveluihin.

 

konesali, tukipalvelu

Suomalainen, erinomaiseksi arvotettu tukipalvelu

Palvelullamme on kasvot! Tekniset asiantuntijamme palvelevat asiakkaitamme. Saat siis kiinni itse palvelun tuottajat, jolloin asiat ratkeavat nopeasti ja sujuvasti.

 

Ota yhteyttä