On-premise-palvelussa palvelinjärjestelmät rakennetaan asiakkaan omaan ympäristöön

Joskus toimivin ratkaisu on rakentaa IT-infra asiakkaan omille palvelimille. Tällöin tietotekniikka räätälöidään vastaamaan täysin asiakkaan tarpeita ja tukemaan liiketoimintaa.

On-premise-palvelu vastaa täysin asiakkaan tarpeisiin

On-premise-palvelussa asiakkaan liiketoimintakriittisiin toimintoihin liittyvä tekniikka rakennetaan asiakkaan omille palvelimille. Joskus esimerkiksi toiminnanohjausjärjestelmän on keskusteltava saumattomasti toisten järjestelmien kanssa. Järjestelmien välisten tiedonsiirtojen on tapahduttava ilman viiveitä ja ongelmia. Tällöin paras tekninen toteutustapa voi olla on-premise, jolloin palvelut toimivat nopeasti yrityksen lähiverkosta.

 

on-premise-palveluOn-premise-toteutukset mahdollistavat mahdollisimman nopeat ja suorat yhteydet

Oikein toteutettuna palvelu saadaan vastaamaan täysin asiakkaan tarpeita. On-premise-toteutukset rakennetaan aina asiakaskohtaisesti. 

 

Rauhalan OnCloud-palvelut auttavat

On selvää, että on-premise-palveluita ei kannata ostaa keneltä palveluntarjoajalta tahansa. Räätälöinti vaatii sekä kuulevat korvat asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämiseksi että erityistä teknistä asiantuntemusta. 

Jätä yhteydenottopyyntö

Ammattitaitoisesti toteutettu on-premise on toimintavarma ympäristö

On-premise tuo asiakkaan liiketoiminnan arkeen helppoutta, sillä oikein toteutettuna käytettävyys paranee huomattavasti. Liittämällä on-premise-ratkaisuun hybridimallin ominaisuuksia, turvaat liiketoimintasi jatkuvuuden.

Me huolehdimme asiakkaidemme on-premise-ratkaisuista myös niiden rakentamisen jälkeen. Tuki ja ylläpito ovat osa kokonaisvaltaista palveluamme.

Kerro meille kysymyksesi