Valitaan oikeanlainen Microsoft 365 -palvelupaketti yrityksellesi ja et maksa turhasta

Microsoft 365 palvelupaketit

Office 365 -palvelupaketit ovat uudelta nimeltään Microsoft 365 Business -palvelupaketteja. Autamme sinua määrittämään yrityksellesi tai yhdistyksellesi sopivan ratkaisun. Et maksa turhasta ja tietoturvasi on asianmukaisesti hoidettu!

Ota yhteyttä

 

"Rauhalasta saimme rehellisen ja asiantuntevan ehdotuksen siitä, kuinka yrityksemme tietotekniikka olisi järkevin järjestää. Avaimet käteen -palveluna meille toteutettu IT-ratkaisu on toimintavarma. Meidän ei tarvitse murehtia tietoteknisiä asioita, vaan luotamme Rauhalaan ja saamme sieltä aina ammattilaisten ystävällistä ja selkokielistä apua."

– Mika Koivupuisto | toimitusjohtaja | Koivupuisto Oy

 

"Käytössämme ovat Rauhala OnCloud -palveluiden monipuoliset tekniset ratkaisut. Olemme erittäin tyytyväisiä Rauhalan tekniseen toimintavarmuuteen ja ammattitaitoon. Heillä on halu toteuttaa ratkaisut asiakkaalle sopivimmalla tavalla ja rehellisesti asiakkaan etu edellä. Rauhalan teknisten asiantuntijoiden avulla olemme saaneet käyttöömme organisaatiollemme sopivat lisenssimallit ja näin selvästi säästäneet kuluissa edellisiin palveluihin verrattuna. Rauhalan toiminta on hyvin palveluhenkistä!”
 
– Sonja Bäckman | toiminnanjohtaja | Psoriasisliitto
 
 
Jätä yhteydenottopyyntö

 

 

Viimeisimmät M365:sta koskevat blogimme: