Hybridipilvessä saat käyttöösi erilaisten toteutusten parhaat puolet

Hybridiratkaisussa hyödynnetään eri teknologioiden ja palveluiden parhaita puolia. Räätälöimme sinulle ratkaisun ja valitsemme vain ne komponentit, jotka parhaiten soveltuvat yrityksesi käyttämille ohjelmistoille, toimintatavoille tai ylipäätään liiketoiminnallesi.

Hybridipilvi palvelee kustannus­tehokkaasti liike­toimintaasi

Hybridipilviratkaisuissa yrityksesi IT-infra muodostetaan pilvi-, konesali- ja on-premise-palveluiden yhdistelmästä. Esimerkiksi liiketoimintakriittiset ohjelmistot voidaan sijoittaa yrityksesi omille palvelimille, liiketoimintaa tukevat ohjelmistot pilveen ja lisäkapasiteettia tuodaan ulkoistetusta konesalista. Räätälöity kokonaisuus takaa sen, että IT todella palvelee liiketoimintasi tarpeita.

hybridipilviKustannustehokkuus

Kustannukset pysyvät kurissa, kun osa toiminnoista voidaan toteuttaa edullisesti esimerkiksi pilviratkaisuina. Räätälöity hybridimalli vastaa täysin liiketoimintasi tarpeita ja saat vastinetta rahoillesi.

hybridipilvi yritykselleKäytettävyys

Yrityksesi IT toimii nopeasti ja tehokkaasti. Käyttöoikeuksien muokkaaminen on helppoa, liikkuvassa työssä tarvittavia ohjelmia voidaan käyttää missä ja milloin vain ja voit yleisesti luottaa siihen, että IT on hallittu ja toimiva kokonaisuus.

Jätä meille yhdenottopyyntö ja keskustellaan yrityksesi tarpeista

Asiantuntijoillamme on kokemusta ja näkemystä, miten IT saadaan tukemaan liiketoimintaa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Hybridipilvitoteutuksien tukena on asiantunteva tukipalvelu

Hybridpilviratkaisut toteutetaan meillä asiakaskohtaisesti. Käyttöönoton jälkeen et jää teknisten asioiden kanssa yksin, vaan sinua palvelee erinomaiset arvosanat saanut suomalainen tukipalvelumme. 

 

Keskustele asiantuntijoidemme kanssa lisää:

Ota yhteyttä

 

Lue lisää blogistamme