Microsoft Teams -palvelu korvaa Skype for Businessin

Tutustu Microsoft Teams -palveluun ja sen yritysarkea helpottaviin ominaisuuksiin. Microsoftin aiempi tuote, Skype for Business, poistuu käytöstä 31.7.2021.

Mikä on Microsoft Teams?

Microsoft Teams on viestintä- ja ryhmätyöskentelytila, jonne kaikki asiat on helppo keskittää. 

Microsoft TeamsHoida Teamsilla puhelin-, chat-, video- ja verkkokokoukset

Kohdenna viestisi vain tarvittaville henkilöille. Eri viestintätavat skaalautuvat aina kahdenkeskisestä viestinnästä koko henkilöstön viestintään.

m365 teamsLuo Teamsiin oma työskentelytila eri projekteille, kampanjoille ja osastoille

Työskentelytilaan on helppo lisätä jäseniä ja käyttöoikeuksia voidaan rajata tarpeen mukaan.

office 365 teamsSäilytä dokumentteja yhteisesti sovituissa paikoissa

Käytä Teamsin kautta Microsoft Office -tuotteita (Word, Excel, PowerPoint, OneNote...). Dokumenttien yhteismuokkaus ja niistä keskustelu on helppoa. Näet aina historiatiedot tehdyistä muutoksista. 

o365 teamsTeams skaalautuu eri päätelaitteille ja toimii pilvessä

Saat halutessasi ilmoitukset Teamsin tapahtumista vaikka puhelimeesi. Näin pysyt perillä asioista ja niihin reagointi on nopeaa ja helppoa. 

 

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä

Microsoft Teams -palvelulla parempaa johtamista ja työyhteisön viestintää

Johtamisen näkökulmasta Teams selkiyttää prosesseja ja parantaa hallittavuutta. Viestit helposti yhdelle henkilölle tai koko tiimille. Myös työntekijöiden on helppo olla sinuun yhteydessä. Pysyt myös Teamsin dokumenttien hallinnan ja tallentuvien historiatietojen johdosta itse paremmin perillä projektien etenemisestä.

Office 365 Teams tarjoaa työkalut, joilla työyhteisön viestinnän onnistumiseen. Viestinnän hallittavuus ja tasa-arvoisuus sekä tiedonkulun parantuminen vaikuttavat töiden onnistumiseen, mutta myös työyhteisön ilmapiiriin ja työhyvinvointiin. Mikä on siis Microsoft Teams? Se on tiimityön ja yhdessä tekemisen keskus.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Lue lisää blogistamme