Hallittua ryhmätyöskentelyä ja viestintää Teamsissa

Mikä on Microsoft Teams?

Microsoft Teams on viestintä- ja ryhmätyöskentelytila. Pilvipalveluna toimiva Teams skaalautuu eri päätelaitteille ja toimii pilvessä.

Teamsilla hoidat puhelin-, chat-, video- ja verkkokokoukset. Eri projekteille ja tiimeille on helppo luoda omat työskentelytilat, jonne kaikki asiat voi keskittää. Näin dokumenttien säilyttäminen yhteisissä paikoissa on selkeää ja niitä voidaan tarvittaessa muokata Office-tuoteperheen sovellusten sisältyessä palveluun. 

Varaa livedemo

Microsoft Teams -palvelulla parempaa johtamista ja työyhteisön viestintää

Johtamisen näkökulmasta Teams selkiyttää prosesseja ja parantaa hallittavuutta. Viestit näppärästi yhdelle henkilölle tai koko tiimille. Myös työntekijöiden on helppo olla sinuun yhteydessä. Lisäksi pysyt Teamsin dokumenttien hallinnan ja tallentuvien historiatietojen johdosta itse paremmin perillä projektien etenemisestä.

Microsoft 365 Teams tarjoaa työkalut työyhteisön viestinnän onnistumiseen. Viestinnän hallittavuus ja tasa-arvoisuus sekä tiedonkulun parantuminen vaikuttavat töiden onnistumiseen, mutta myös työyhteisön ilmapiiriin ja työhyvinvointiin. Mikä on siis Microsoft Teams? Se on tiimityön ja yhdessä tekemisen keskus.


Jätä yhteydenottopyyntö

 

Viimeisimmät M365:sta koskevat blogimme: