Siirry pilvipalveluihin oikeaoppisesti

Pilvipalveluihin on järkevä siirtyä, kun niistä on aidosti hyötyä. Asiantuntijamme avulla kartoitat helposti, milloin pilveen siirtyminen kannattaa.

Pilvipalvelut helpottavat arkeasi, mutta vaativat asiantuntemusta

Nykyään lähes kaikki ohjelmistopalvelut ovat saatavissa pilvipalveluina. Käytännössä yrityksesi tiedot ja ohjelmat eivät ole enää tietokoneella tai omalla palvelimella, vaan pilvipalvelua tarjoavan yrityksen palvelimella. Pilvipalvelut tuovat selkeitä hyötyjä, esimerkiksi:

pilvipalvelut, lisensointiPalveluiden lisensointi on selkeää ja kustannustehokasta

Helppo käyttöoikeuksien hallinta ja oikein valitut palvelumallit tuovat kustannussäästöjä, etkä maksa turhasta. Maksat vain todellisen käytön mukaan. Uusien ohjelmistojen kokeileminen ennen ostopäätöstä on helppoa, kun raskaita asennuksia ei vaadita.

pilvipalvelut, hintaSaat pilvipalvelut käyttöön nopeasti

Pilvipalveluiden käyttöönotto vaatii suunnittelua, mutta silti prosessi on tavanomaista nopeampi, koska raskaita asennuksia ei tarvita. Voit käyttää palveluita missä ja milloin vain, jolloin esimerkiksi liikkuva työ helpottuu, sillä tiedot ja ohjelmat liikkuvat mukanasi. Myös mobiilikäytettävyys paranee merkittävästi.

pilvipalvelut, tietoturvaTietosi ovat turvassa 

Tietojen tallentaminen pilveen on helppoa. Meillä pilvipalvelut sisältävät varmuuskopioinnit ja tietojen palauttaminen on nopeaa. Vältyt myös omien palvelinten ylläpidolta ja fyysiseen palvelimeen kohdistuvilta uhilta.

Pilvipalveluiden käyttö ei itsessään tee yritystä autuaaksi. Kartoita asiantuntijamme kanssa, milloin pilvipalveluihin siirtyminen on kannattavaa ja milloin niiden rinnalle on mahdollisesti hyvä yhdistää muunkinlaisia IT-infraratkaisuja, kuten on-premise- tai konesalipalveluja. 

Asiantuntijamme auttavat kartoittamaan pilvipalvelutarpeenne

Jätä yhteydenottopyyntö

Panostamalla pilvipalveluihin, panostat myös viestintään

Yksi pilvipalveluiden merkittävä hyöty on tiedon jakamisen helpottuminen. Kun tiedostot ja ohjelmat ovat pilvessä, on eri käyttäjien mahdollista tarkastella reaaliaikaisia tietoja yhdestä paikasta jopa yhtäaikaisesti.

Esimerkiksi taloushallinnon ohjelmasta yrittäjä voi tarkastella olennaisia talouden tunnuslukuja kirjanpitäjän syöttäessä uusimpia tietoja järjestelmään. Ehkäpä tarvetta on tiedostojen ja dokumenttien yhtäaikaiselle muokkaamiselle? Pilvipalveluiden käyttö mahdollistaa kaiken tämän.

Kerro meille tarpeesi, jotta voimme yhdessä määritellä teille toimivimmat IT-infraratkaisut.

Ota yhteyttä