Office 365 -palvelut ammattilaisten tuottamana

Käytössäsi on Office 365, mutta kaipaat asiantuntemusta ja haluat siirtää teknisen hallinnan ammattilaisille – Olet oikeassa paikassa! Rauhalan OnCloud-palvelut auttavat.

Office 365 -palvelut Rauhalan hallinnoimana

Onhan käytössäsi oikea palvelupaketti?

Ensimmäiseksi kartoitamme yrityksenne tarpeet ja varmistamme sen, ettette käytä väärää palvelupakettia. Väärä lisenssi on turha kuluerä yrityksellenne. Office 365 -palvelun laskutus perustuu käytössä olevaan määrään eli oikein valittu lisensointi on joustava ja kustannustehokas.

Palvelupaketit ovat ominaisuuksiltaan erilaisia. Ominaisuuksia ovat  esimerkiksi Office-työpöytäsovellukset, Skype for Business -viestintäratkaisu, OneDrive for Business -pilvitallennustila, Teams-ryhmätyöskentely, Yammer-tiedotuskanava jne.

Siirtotyö

Palveluntarjoajan vaihtotapauksissa olemassa olevan tilin hallinta siirretään Rauhalaan. Office 365 -tili on paikka, josta hallitaan kaikkea palveluun liittyvää (esim. käyttäjät ja käyttöoikeudet). Me olemme aina asiakkaidemme Office 365 -tilin järjestelmänvalvojia ja vastaamme kaikista muutoksista.

Lisäkoulutusta Office 365:n käyttöön

Office 365 -palvelut ovat laaja kokonaisuus ja sen ominaisuudet kehittyvät jatkuvasti. Pysy avullamme mukana niissä mahdollisuuksissa, joita Office 365 -palvelut sinulle tarjoavat.

Voit luottaa sanaamme ja asiantuntemukseemme

Ota yhteyttä

Kankarin kaluste otti Office 365 -palvelut käyttöön kauttamme. Katso video heidän yhteistyökokemuksestaan.

 

 

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Lue lisää blogistamme